Ingen korpen ..

2008-08-13 @ 14:08:53

Kom ganska precis hem från en liten shoppingrunda med mor. Tanken var egentligen att vi skulle lämna tillbaka en tröja och leta efter en likadan eftersom det var ett hål i den. Men i vårat letande så fann vi en helt ny affär, som nästan var paradiset så dt blev en tröja till, ett linne och ett par jeans. Föll även för en annan tröja i den affären så troligen kommer det snart bli ett kärt återseende.

Så troligen kommer alla shoppingturer ske i Skärholmen  centrum nu under den närmaste tiden.



The place to be, som Micham skulle ha sagt.


Har gått och varit hur nervös som helst sedan igår runt sju tiden till idag för en kvart sedan. Anledningen är korpen matchen som skulle spelas idag. Har ingen aning om vilka man spelar med, vet inte ens om det är ett blandlag eller bara tjejer. Men ändå var det rätt så skönt, eftersom jag alltid har spelat bättre när jag känt av lite nervositet. Hur som helst blev matchen inställd pga. vattenfylld plan. Tråkigt, tråkigt.  

Sitter just nu och hoppas på att Danne ska komma hem snart. Vi har nämligen fått brev om att skivorna är på posten, så förhoppningsvis så ska vi hämta dem och jag kommer kunna bränna hela kvällen.
 Ali <3 Bali.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback