En smygande puma inne på HM!

2008-08-08 @ 19:30:54

Det dära vilandet som jag nämnde i förra inlägget blev det inte mycket av. Kanske en kvart efter att det skrivits messade Jonna och undrade om jag hade lust att simma och ta en tur till Farsta då shopping samt fika ingick. Det slutade med en tur till Farsta och simningen sköts upp till ett annat tillfälle.

Fick skjuts ut till bussen av far eftersom det började regna precis när jag skulle gå, tack så mycket. När man väl satt på bussen och åkt en station klev Petter på. Han satte sig vid sättet snett bakom mig och satt och stirrade ända tills Jonna klev på, då försvann han ur siktet vilket bara var skönt.

Efter lite springandes i olika affärer, synen av en smygande och dansande puma inne på HM och Jonna lyckats springa in i en kär vän så blev det en tidig middag/sen lunch. Vi fick uppleva en once in a lifetime experience under det och jag fick syn på Karins lover inne på J&J. Vilket bara gjorde mig sur. Jonna köpte lite kläder inne på Gina och sedan tog vi bussen till Farsta Strand och började färden hem. På vägen blev vi skrämda av några pundare som Jonna uttryckte sig, eller förlåt det var Jonna som nästan blev skrämd till döds.

Blev sedan hembjuden till Jonna för att hämta mina risk-gubbar se hennes städade rum och lite spel. Den underbara människan laddade hem Burnin' Up bara för att jag fått den på hjärnan.

Vi körde även picturenary. Det framgick då väldigt tydligt vem som har bäst fantasi och ritkunskaper., såklart sög jag på bägge två.

Sedan beslöts det att man ska vara med den underbara människan imorron med. LYCKA!


Ser just nu framemot en mysig hemma kväll framför tv:n. Har riktat in mig på en film nu i fyra dagar. Så ska göra allt i min makt för att slita mig ifrån datorn och ägna all uppmärksamhet åt tv:n.

Nu är det visst mat, IBM, man.

Kommentarer
Postat av: Jonna Ahvander

Det är underbart att vara med dig med :) De är verkligen riktigt vänskap enligt mig :)

Kankse vi kan spela risk , köpa lite gott och kolla på en film imorgon?

2008-08-08 @ 22:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback