Usch busch.

2008-04-08 @ 17:18:04

Idag var en händelserik dag i skolan, eller kanske inte händelserik. Men den händelsen som inträffat räcker gott och väl ett tag framöver.

Det allra obehagligaste idag var egentligen att se Gunnar tycker jag. Man märkte verkligen på honom att något allvarligt hade hänt.  
Det var nämligen så att imorse så blev två kvinnor knivskurna imorse, en i 40-årsålder och en i  20-årsåldern. Efter en kort historia lektion pga. personalmöte för all personal på skolan så fick vi det bekräftat att Gunnars gissning varit verklig. Kvinnan eller var man nu vill säga som jobbar i cafeterian på skolan och hennes dotter som brukar vara i skolan nästan varje dag var de två som blivit knivskurna.

Jag tycker det är riktigt obehagligt, även om jag inte kände någon av dem.


En rolig händelse som skedde idag var när Anna gick bakom hämta-maten-disken för att vara lite busig, och fick till sin stora förvåning syn på en mattant. "EN TANT!"
Sedan hade man en extremt lång rast mellan pedleden och Scortum som spenderades med Karro, Sinem, Sofie, Elaine och Jennica.

Sen gjorde man ju bort sig rätt så ordentligt på bussen hem med Mickis. Men det är ju Mickis vi pratar om, hon borde ha överseende ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback