Ibland är du lite söt Karin.

2008-04-22 @ 22:58:40

Jag har känt mig så mycket bättre idag än vad jag gjort de senaste dagarna, men är ändå inte frisk än. Men nu går det iaf åt rätt håll. ( :

Började dagen med två filmer, eller en film. Började titta på Brokeback mountain, har velat sett den i evigheter nu. Alla snackar om att den är så bra. Men efter en halvtimma ungefär bytes filmen. Den var helt enklet för seg, ska nog ge den en ny chans imorron.
Såg då istället Dogma. Den var faktiskt rätt så rolig, så länge/när Matt Damon var med. Annars var den bara skum.
 

image277

Fick sen på kvällen äntligen se lite fotboll. Blev uppringd av Karin i puasen. Hon ringde nog för den gulligaste anledningen någonsin. Andra saken hon sa till mig var en fråga som hon ställde med en liten generad och lätt nervös röst "Jenny, vilket lag hejjar vi på?". Karin, ibland så är du riktigt gullig.
För övrigt kan jag meddela att jag fortfarande är sur för resultaten i den tidigare omgången i Champions league och Premier League för delen också

Nej, ska väl försöka sova snart. Är inte alls trött, vilket är väldigt chockerande eftersom jag de senaste dagarna varit helt utslagen vid den här tiden.

Aja, men får väl se hur det går med sovandet.  


Imorron fyller JB år!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback