snart jullov! =)

2007-11-25 @ 20:26:57
Jag är så sjukt trött, återigen. Har pluggat nästan hela dagen, matte, datakunskap och historia. Vill bara lägga mig ner och sova i ett par år.
Men ska inte lägga mig än, väntar på att parlamentet ska börja. Hoppas på att få se Björn Gustafsson eller Magnus Betnèr. =) Lyssnar just nu back home, för att vara specifik I'm already there. Vilket underbart album! Låtarna är så underbart fina. Bland dom bästa som Westlife någonsin gjort. Something right, ord kan ju itne beskriva den. Den är bara så ... in i helvete bra.
Snart är det jullov! (man måste ju vara positiv) ska bli så skönt att slippa skolan och allt jävla plugg. Sen så kommer jag kunna spela fotboll då! =D Ja, ÄNTLIGEN! Kommer troligen kunna börja igen innan jul, men känns som ingen idè. Så efter jul, då jävlar! Och då är det inte heller långt kvar till Footloose! Det kommer ju ockås bli riktigt kul! HAHAHA, jag sitter redan och diskuterar var jag ska göra efter jul. Det är ju en evighet kvar. Men men, som sagt, det gäller att blicka framåt. Allt det här julsnacket gjorde mig faktiskt lite piggare, eller så var det musiken. För att återgå till lite normalplanering nu då, undra vad man ska hitta på i helgen... föutom att plugga igen på NK och matte. =/ Ska kanske dra med mig Challe till trångsundsskolan och hälsa på, haha det vore nästan lite kul. Aja, ska väl dra och duscha nu lite snabbt innan parlamentet börjar. WOSHA på er alla!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback