måndag kväll.

2007-11-12 @ 18:36:37
Nu sitter man här igen och har det jätte tråkigt. Har börjar på svenska talet som man ska läsas upp på onsdag, skulle också göra latinen. Men då tog det bara stop, jag har verkligen inge lust att göra den.
Ja, hur var denna måndag då. Jo den var lika hemsk som alla andra måndagar. Men egentliegn så är dom itne så hemska, det enda som tar emot är ju spankan... den är fruktansvärd. Men sen när man väl sitter där så är det inte så hemskt. Sen har man ju matte, men den klarar man ju igenom. Vi gör ju nästan inget ändå på lektionerna, förutom att prata (a).

Fick precis tag på Franci's nummer, fan vad jag saknar den tjejen asså.. fattar inte att man kunde vara så dum och behandla henne så som jag gjorde. Bland det största misstagen jag någonsin gjort! Hoppas hon kan förlåta en och sedan bli vän med mig igen. Det vore verkligen ritkigt skojj! Alla sjuka minne asså, kan ju bara finnas en som hon. Seriöst, det vore verkligen LYCKA!
En annan sak som också är LYCKA är Prison break! =D bara nåra få timmar kvar till det nu. Åh, vad jag älskar det programmet asså. Så sjukt bra och ... ord kan ju inte beskriva det! Så sjukt underbart helt enkelt.

Nu lyssnar jag på Lilla fågel blå med Staffan Hellstrand. Den är så sorglig ... älskade den jag var liten. Hahaha.
Kom tillbaks, den här världen är så underbar.
Kom tillbaks, hela världen var så underbar.
Och det kunde lika gärna varit jag, lilla fågel blå.
Så fin. =)

Nu fick jag sms, trodde det var ifrån Franci. Men icke sa nicke.. det var Maria Blond som försökte roa sig själv. =/ Suck suck ... får väl hoppas på att Franci snart svarar. =/
Nu ska jag bada! =D

WOSHA!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback