en dag i skolan

2007-11-22 @ 18:32:41

Idag var det SM i skolan. =D Fotbolls SM. Inte för att jag vet om det verkligen var det, gissar att det var några utvalda skolor i stockholm. Det kanske bara var från huddinge kommun. Hur som helst hade vi ingen idrott, eller det hade vi, men vi hade ingen lärare. Så jag, Natta och Elaine kollade på fotbollen. Östra kom tvåa och ett vitt lag vann. Kännde inte igen någon alls ifrån Östra, förutom målvakten... och kanske en till. Men jag komemr iaf ihåg det vita laget målvakt (a)
Det var rätt så kul och titta på fotbollen, för det första var det fotboll. Snacka om att jag har saknat det. Kännde hur det ryckte i bennen när jag såg dom spela. Sen så blev alla så upprörd och det blev nästan slagsmål vid ett par tillfällen. Det låter kanske hemskt, men det är alltid kul att se. Iaf inom hockeyn.

Sen orkade jag inte Latinen, missade min buss precis så åkte till farsta strand för att gå hem. Men när jag väl kom dit kom jag på att jag inte orkade gå, så ringde mor min som hämtade upp mig. =) När jag kom hem gjorde jag lite svenska och sedan gick jag och kollade på tv. Tjatade tilkl mig pizza till middag och somnade sendan en halvtimma eller så. Blev väckt av att polisen ringde och ville snacka. Sedan kom pappa hem med pizzorna och nu sitter jag här. Ska egentligen skriva om feodalismen, men det blev så tråkigt när jag börjde söka information.
Ska dra nu. Skriver kanske lite senare, WOSHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback