DAGEN KUNDE INTE HA VARIT BÄTTRE!

2007-11-19 @ 16:24:15
DAGEN KUNDE INTE HA VARIT BÄTTRE!
Det hela började med att vi fick sluta tidigare idag, tio minuter tidigare och jag missade min buss precis... men det gör inget. =D
På busen hem fick jag en underbar idè. Jag lade märke till att det inte var så mörkt ute och att jag troligen skulle hinna hem innan det mörknade ännu mer, vilket skulle ge mig chansen att gå ut och springa. Så jag skyndade mig, fick skjuts den sista biten av min kära mormor som jag mötte på vägen. När jag väl kom så var det bara att skynda sig att byta om, för att sedan ge sig ut i det kalla vädret. Satte på musiken och började springa. Jag tänkte springa min gammla vanliga vända som är en oval cirkel. Man springer ut till en stor väg väner och tar sedan en annan tillbaka. Jag kunde inte låta bli att le hela vägen ut. Det avr det underbaraste jag gjort på minst tre månader. Tänk, jag har varken tränat eller sprungit på minst tre månader (då jag deltig på kanske tre matcher och två tränigar som jag var tvungen att bryta) och innan dess två månader. Jag orkade srpinga hela min vanliga sträcka, och när jag väl kom hem så jag var jag inte ens hälften så trött som jag brukar vara. Jag hade lätt kunnat springa en runda till.
Och nu sitter jag här och bara känner hur den lilla trötthet man nyss hade försvinner och iställer erstätts av ren lycka. Jävlar vad jag har saknat det hära alltså. Det finns verkligen inget bättre än att träna.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback