bla bla bla ...

2007-11-27 @ 20:45:18

När jag för kanske tio minuter sedan tänkte tillbaka på hur dagen har varit så dök orden "vanlig", "tråkig", "lång" upp i huvudet... men faktum är det att denna dag var inte alls som alla andra dagar.
För det första så fyllde ju AIAAA (Avskyvärda icke attraktiva apan Anna) år.  =D
Så hade vi ju matteprov, usch. Det ska vi inte tala om.
Men så var det en sak som hände idag, som gjorde min vecka... eller kasnke till och med mitt år. Sinem sa en sak till mig som verkligen värmde, eller hon sa två saker. Ja, ni har rätt. Sinem, hon som går natur sa något till mig! Det första var på pedleden, hon sa att hon inte visste att jag var så rolig. Tänk er Sinem tycker att jag är rolig. (a)
Sen när jag loggade in på msn sa hon att jag var hennes Idol. Tänker er Sinem, (S=supderduper bra) sa att jag är hennes idol! Det är ju helt otroligt. När hon sa det känndes det som jag svävade högt ovanför molnen och jag blev alldeles varm inombords.
Ikväll är det fotboll, jag gillar egentligen inte att kolla på något spanskt, italienskt eller något annat lag föruom de engelska och svenska. Men Champions Leauge är faktiskt kul, spelar ingen roll vilka lag det är. Oj, det har visst redan börjat, WOSHA.
Kom precis på att jag har spanskaläxa tills imorron, och dum som är har man glömt böckerna i skolan. =/ Inte bra asså, usch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback