15/5 - 2007

2007-05-15 @ 14:47:50
Tisdag

Ja, idag började det hela med att man försov sig. Något som verkar bli allt mer vanligare för mig. :/
Första lektionen var tyska, och jag skulle få skriva min uppsats. Usch usch ... Men det gick väl bra, får jag ett G så är jag nöjd. Grammatiken är verkligen bland det krångligaste som finns, finns bara en sak som är värre och det är musiken. Man fattar verkligen ingeting under musiklektionerna, men som tur är så hade jag ingen idag.
Men nu tillbaka till min skoldag, efter tyskan var det dags för svenska. Där det bara blev en massa tjafs och shit så det orkar man inte skriva om. 
Men innan svenskan så skede en sak som förvandlade hela dagen från botten till toppen. Ändå sedan i torsdags, när laget till kvällensmatch togs ut har jag varit på dåligt humör. Eftersom jag inte blivit kallad. Men när jag var på väg till expriditionen med Jonna Blåbär fick jag sms från min udnerbara tränare Micke som undarde om ajg kunde vara med. Fråga Jonna, det vände på allt. Jag blev så glad så jag kunde ha flygit. Nu måste vi verkligen slå Enskede så att vi kan fortsätta vara obesegrade i serien. Otruligt nog så är det på grus, något som verkligen förvånar mig. Men men det är bara att spela som man gjorde för två år sen så fixar det sig.
Efter svenskan var det dags för hemkunskap som man bara skulle ha i 50 min eftersom det sedan var frilufsdag. På den lektioen fick jag sitta och bedömma mig själv.
Efter lektionen fick man ännu mer bevis för hur otroligt smarta alla vuxna är i våran skola. Klockan var då elva och vi (hela höghuset i stort sätt) skulle få ha lunch för att sedan bege sig till skogen. Men eftersom småungarna också äter då samma tid så var matsalen proppfull. Och vi fick inte plats, jag och Karin drog därför hem till henne och där fick man reda på hur sur vissa kan bli över nästan ingenting. Nämner inga namn, men personer som är inblanade bör känna sig träffade (hihi). Vi fick sedan skjuts till skogen där vi skulle orgientera. Jag, Jonna, JOHANNA och Jennie blev en grupp (J-tjejerna), men Jennie "svek" oss så det var bara vi tre. Vi hittade alla "saker" + en extra, och Sandra (gympaläraren) lät väldigt glad när vi kom in. Det avr då en timma kvar innan vi skulle ha golf och ingen av oss orkade vänta. Så vi började bege oss till min mormor och morfar. Alla hade sina egna förväntingar om vad som skulle ske dära. Johanna ville dricka något och sedan fika på deras tomt, Jonna vill spela krocket elelr kubb och jag, ja jag ville bara hem. Alla's förväntningar krossades... eller alla förutom mina eftersom min kära mormor inte var hemma och morfar var och jobbade. Jonna och jag började då bege oss hem, åt varsitt håll och Johanna följde med Jonna ut till bussen för att åka hem. Kom hem ungefär 40 min innan vi skulle splea golf, tog mig en glass och satte mig vid datan för att prata med sociala Rohie. Efter ett tag började pedofilen Lisa messa mig så man blev tvungen att svara på det.
Vill bara passa på att påminna alla om att komentera. Det spelar ingen roll om vad ni skriver, bara att ni skriver något.
Vi hörs!

p.s
Johanna, fattade du något?
d.s
Kommentarer
Postat av: Johanna

haha, jenny du har missat mig din lört :O

2007-05-18 @ 17:21:57
URL: http://johannagoesyourfatherfucker.blogg.se
Postat av: Jenny

:O Hur kan det ha hänt? :O

2007-05-18 @ 17:33:14
Postat av: Jonna

Jennys
blogg äger :D:D:D:D:D
I LOVE <3 Bra där med Jonna blåbär du vet va jag tkr när du skriver mitt efternamn ;)

2007-05-19 @ 18:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback