14/5-07

2007-05-14 @ 20:43:47

Måndag

Under dom senaste inläggen har jag bara skrvit en massa shit om känslor och åskiter, något som är ännu mer ointressantare än hur min dag varit. Förlåt så mycket. Det har varit en himmlans mycket tjat opm saker som bara jag förstår och ska därför försöka börja skriva om sånna saker som några till personer kanske kan förstå.
Ja, hur har min dag nu varit. Ja, först vaknade man och blev stressad eftersom allt tog så oerhört lång tid imorse, men som vanligt kom man ut mycket tidigt till bussen och blev orolig över att jag missat den. Men det hade jag inte. Som första lektion hade vi so, so:n som annars brukar vara helt okej var oerhört plågsam och det känndes som den varade i en evighet. Efter den var det dags för engelska med våran oerhört trevliga, sympatiska helt flytande talande svenska/eneglska vikarie. Idag skulle vi även delas in i två grupper eftersom våran klass är så oerhört skötsam så vi hälsa på våran kanske ännu trevligare lärare, eller ska man säga magister Peter. Fin visselpipa hade han iaf... Efter eneglskan var det dags för bilden, allas favorit ämne med en av våra allra bästa lärare. Min insats idag under denna lektion var mycket bra, eftersom ajg fortsatta att arbete med mitt otroligt fina rum och arbetade väldigt effektivt. Är så stolt :D Efter bilden (runt tjugo i tolv) fick vi sluta, Jippie. Det var pannkakor idag till maten så ajg, Jonna och Jennie stannade kvar och åt för att sedan ta ett bussen. Farmåt tio övcer tolv var vi väldigt uttråkade och fick fördriva tiden med att plåga Fille och sedan låg Jonna och Jennie som två luffare.
På bussen hem tog vi plats längst bak i den dära sju säten platsen, jag satt i mitten och Jonna och Jennie låg på varsin sida om mig med sina huvud på varsit ava mina lår. Enligt Jennie har jag inte tillräckligt mjuka lår och måste tyvärr sluta spela fotboll, vi får väl se hur det går med den önskan Jennie. ;)
Jag åkte hem till Jonna eftersom vi skulle skriva klart våran planering inför gympan. Men det blev att titta på James Bond - Die another day istället, som råkade vara min och Jonna's favorit film. Eftersom den sista halvtimman av filmen somnade vi båda två. Efter att Jonna sovit i ytterligare en timma så skrev vi klart planeringen under stress och sedan blev det bara att åka hem. Nu sitter man här hemma och börjar undra vad det är man egentligen skrivit i bloggen och vem i helvete kan finnas och vara så intresserad av att läsa om min dag. Aja, hoppas iaf att någon finner det någotlunda intressant.
Kom precis på att imorron är friluftsdag. Jippie, orgentering en hel/halv dag. Usch :/ Aja, tur att man har Jonna och Jennie, proffsen på orgentering ;D

Nu under den lite senare stunden av dagen sade Johanna något som värmde mycket mer än vad något annat gjort under den senaste tiden. Jag tror jag ska undvika att berätta för den övirga delen av världen pga viss avundsjuk, svartsjuka samt sabotage som kan ske. Men Johanna, du vet vad jag menar. Tack så mycket, det värmde verkligen. :)  <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback