Kluvna känslor

2011-03-04 @ 14:40:55

Har suttit den senaste 1½ timmen och skrikit, har hejat på Sverige och skrikit aggressioner mot Norge. Slutligen vill jag påpeka att Northug borde få straff för sin avslutning. Har de senaste vakna 12 timmarna lekt med den nya mobilen. Är hel förtjust i dess funktioner, men är en aningen besviken över  formen. Men kan alla andra överleva med en tegelsteg i fickan som mobil kan väl jag också?

 

Ett mycket, mycket bättre mästerskap!


Har en sådan stor lust med utgång denna helg. Men tyvärr så vet man att man borde spara de pengarna så man kan leva livet i London. Dock rycker det fortfarande i fingrarna. Men man vet ju aldrig, har en hel dag imorron då man kan hoppa fram och tillbaka angående det beslutet. Idag ska det ändå inte bli något sådant. Snart blir det en sväng till Farsta med Rohie och sedan gymmet. Efter det ska man hem och vila alla ens muskler som man ska driva till vansinne.
Erik Segerstedts instas igår på Holmenkollen som ledde till ytterligare ett VM silver igår var bland det roligaste jag sett. Älskade verkligen kommentatorerna.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback