Vilken underbar vecka!

2008-03-30 @ 00:01:23

Den här veckan som kommer nu, herregud den är verkligen UNDERBAR!
Trots att man har matteprov på tisdag och torsdag, latinen kommer rulla på som vanligt, man börjar skolan och att inatt kommer man få sova en timma mindre så är den verkligen underbar.


På måndag börjar Prison break igen. Både positivt och negativt, men mest positivt. Skolan börjar igen, inte så fullt roligt. Men man får ju träffa alla vänner igen som man saknat under lovet. Dessutom ska vi torligen äntligen få Footloose biljetterna fixade.

På tisdag är som sagt matteprovet, blä. Men det är även fotboll på tv, inte världens roligaste match men helt okej. Dessutom är dagens höjdpunkt att man ska få träffa Finnen och kanske JB. Ska bli riktigt kul, var länge sedan.

På onsdag är det fysik. Inte alls kul, men är då första lektionen som man har tidiga passet, vilket kommer bli. Den där håltimmen är inte så uppskattad. Sedan är det den matchen med ett stor och tjockt M. Har längtat efter den som en galning de senaste veckorna. Champions league, Arsenal - Liverpool.

Torsdagen kommer rulla på med ett oönskat matteprov.

Sedan är det fredag, vilket förhoppningsvis betyder bio. Inte vilken bio heller som helst. Superhero movie har nämligen premiär då. Filmen som jag har gått och väntat på sedan julen. Drake Bell

Heaven is a place on earth., I swear. Längtar så sjukt mycket efter att få se den!


Dessutom så har jag hittat serien nu. Den nya serien för mig. Fast den är inte så ny, Burn notice. Såg pilot avsnitten nyss, haha det var ju riktigt roligt.

Som sagt, vilken underbar vecka.

England i höst! :)

2008-03-29 @ 18:14:24

0 - 2 till 3 - 2 med en man mindre. ARSENAL! Ibland är fotboll bara för underbart. 

image230

Förutom fotbollen så har dagen varit riktigt bra. Åkte iväg med mor och far och köpte en massa nödvändigheter och åt ute. Riktigt mysigt. Sedan var det lite matte innan fotbollen och just nu väntar jag på nästa match samt mat.


Sitter också och funderar på vad jag ska göra senare ikväll, förutom webbquest och matte. Önskar att det gick någon bra film, men det verkar inte som det. Tydligen ska det också bli pokerkväll här så det gäller att hålla sig undan. Aja, det bli nog någon gammal serie runt tio som man kollar på.


Längtar tills i höst. Pappa har lovat att vi ska till London igen och kolla fotboll. Förhoppningsvis så kommer fler intressanta spelare spela den här gången. Har redan bestämt mig för vad som ska shoppas i souvenir shoppen, fast vet att jag kommer ångra mig när man kommer in där.
Nu börjar andra matchen. Hoppas United förlorar stort.

Peter Johansson.

2008-03-28 @ 22:53:00

Karin, vi MÅSTE gå på footloose! Vi verkligen måste! Här ovanför är anledningen.
Han har utan tvekan Sveriges bästa och underbaraste sång röst, och en av världens finaste. Ärligt, vad finns det som han inte har?
Jag tror jag är kär ... på riktigt.

CATCHIING!

2008-03-28 @ 22:39:52

I vårat avlånga land som vi kallar Sverige så finns det två människor som är så klockrena så det är nästan inte sant. De är så sjukt roliga utan trots att ingen av de är komiker, ingen riktigt komiker iaf.

Det dem säger kommer så spontant och det är bara så ... jävla bra.

CATCHIING rakt igenom.


image229 image225   

Har sagt det tidigare, men det finns inga klockrenare än Niklas Wikegård och Peter Settman.

Sveriges humorelit!

2008-03-28 @ 19:24:30

"Det här är roligare"

2008-03-28 @ 18:13:21

Lisa Pinky Nordh.

2008-03-27 @ 20:38:28

Det spelar ingen roll hur dåligt humör man än är på. Lite Lisa Nordh och alla skit är som bort blåst.


Lisa, du ska veta att du är en sån underbar människa! Du får mig alltid att le. Du får mig alltid på det allra bästa humöret. Hur nere man än är så lyckas du alltid få en att skratta. Du en av mina allra bästa vänner, utan tvekan. Jag kan verkligen prata med dig om allt och ibland är du den enda som jag vill jag prata med.

Gumman, du är en av de finaste människorna på denna jord och du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig.


image224

Det är en sugande text, jag vet. Men det är så mycket jag vill få sagt, men det går bara inte.
Det allra viktigaste som jag vill framföra är att du betyder så sjukt mycket för mig.

Och så vill jag tacka dig, tacka dig för allt. Det har betytt mer än vad du någonsin kommer ana.

Lisa Nordh till undsättning.

2008-03-27 @ 20:20:30

Tänk positivt Jenny, positivt! Det är inte så lätt vid alla tillfällen.


Seriöst, matten håller på att ta livet av mig. Hatar den skiten. Vad har jag för nytta av att kunna räkna ut kvadreringsregeln? Saken blir inte heller lättare när mattematiken säger emot sig själv hela tiden och är ologisk, enligt mig då.


Till råga på allt så såg jag klart på serien som jag tittat på den senaste tiden idag. Den slutade hur sorligt som helst, började nästan gråta.

Aja, en glad nyhet är iaf att Prison break börjar igen på måndag. Om jag nu vill kolla på den igen, slutar alltid med att jag blir så upprörd när jag ser den. Funderar på att ladda hem den och titta på den i min takt, med andra ord alla avsnitt på en dag ... kanske två.


Nej, usch kvällen har varit allt annat än bra. Dagen var iaf bra. Var på Ikea med mamma och fick en massa roliga saker. Köpte bland annat en film. ( :

Nu skrev Lisa till mig på msn. Förhoppningsvis och troligtvis så kommer hon lysa upp denna kväll.

image223

Karin see you.

2008-03-26 @ 23:41:05

Vad blev resultatet för denna "effektiva" dag, förutom en extremt trött Jenny? Ja, faktiskt så är jag lite stolt över mig själv. Det blev 3 sidor mattematik, ett halvt städat rum, två tvättar och 9 Angel avsnitt.

Just nu lyssnar jag på lite musik och försöker bestämma mig för om jag ska lägga mig eller kolla på tv. Tror det började något roligt runt ett på någon kanal, men är inte så säker på om jag kommer orka vara uppe till dess och ännu mer tveksam till om jag kommer orka kolla klart på programmet.


image222


Landskampen då. Såg ungefär 1½ halvlek av den. Vad ska man säga? Sverige klarade sig faktiskt mycket bättre än väntat, och blev lite förvånad över resultatet. Men å andra sidan så hade inget av lagen sina bästa spelare med sig. Hur som helst så stor spelade verkligen Svensson och Isaksson.

Jag är så glad också över att Rosenberg äntligen börjar lyckas i landslaget. Tjabban, gjorde bort sig totalt, men sådant händer.

Dessutom kan jag verkligen inte fatta hur man kan börja med Allbäck på bänken. Han är troligen Sveriges bästa anfallsspelare. Tänk på, killen levererar varenda match han får spela, även om det bara är 20 minuter.


Nej, nu börjar jag komma in på fotbolls snacket igen.

God natt!

Really pisted off.

2008-03-26 @ 17:19:04

Nu är jag riktigt förbannad på svenska median eller vad nu sak kalla det.

Syftar på reklamen om landskampen ikväll, Sverige - Brasilien. För det första, varför ska man visa klipp endast på ett historiskt brasilianskt mål. Varför inte på ett svenskt? Det är ju svensk tv. Men okej, då, jag kan köpa det eftersom det är Pele's genombrott och eftersom det var VM-finalen i Sverige mot Sverige.


Men det som egentligen gör mig allra surast och mest irriterad handlar som vanligt om den dära överskattade fjollan. Seriöst, hur fan kan man för det första vilja och sedan tillåta svensk media att trycka ner ett svenskt landslag som de gör i reklamen?

Menar när de säger att de allra största stjärnorna kommer delta, så dyker det upp en massa brasilianska namn och sedan ett stort OCH, efter det kommet en stor bild på just den tidigare nämnda fjollan, Zlatan.

Ja, visst Sverige har bara en världsstjärna kanske. Men varför påpeka det egentligen? Det är samma sak som att säga att Svenska landslaget suger och att vi egentligen skulle kunna ställa upp med en man på planen. Varför inte, om nu Zlatan är så bra som alla påstår och Sveriges enda stjärna så skulle det inte göra så stor skillnad om Isaksson, Mellberg, Edman, Källström, Svensson, Ljungberg eller Albäck inte var på planen. Eller någon annan av landslags spelarna.


Nej, nu måste jag sluta innan jag blir för arg och uppjagad.

Med andra ord, jag är så jävla trött på att folk hela tiden ska överskatta Zlatan. Visst han är kanske en bra fotbolls spelare, men jag har aldrig sett eller hört han åstadkomma något. Förutom ett riktigt snyggt mål en gång.

Borde man inte som världsstjärna åstadkommit något mer?   

Hemsk morgon.

2008-03-26 @ 10:56:42

Jag hatar när man vaknar upp i en mysig säng och känner att hela kroppen är utvilad. Så utvilad att man måst strecha. Det förstör allt.


Jag har faktiskt lite träningsvärk i armarna, trodde inte att jag skulle ha det. Armarna och skuldrorna. Det är också jobbigt, när man har träningsvärk i skuldrorna.

Vilken bra start det här känns som, sitter och klagar på precis allt.


För er som bryr er så kommer den här dagen vara hur mysig som helst. Ska bara vara hemma och fixa en massa små saker, så ikväll kommer jag vara hur stolt som helt över mig själv och ha ett gott samvete.

Nej, nu är det dags för lite frukost.

Tröttish.

2008-03-25 @ 22:49:27

Är så fruktansvärt trött. Ska blir hur jävla underbart som helst att lägga sig och sova snart. I sin egna säng. Åh, vad jag längtar!
Är helt slut i hela kroppen, och det är inte efter gymmet. Det är efter den så kallade nattsömnen och allt gående idag.

Nej, nu ska jag sova. Har ingen som helst aning vad jag skriver just nu.

Sov gott allihopa! Jag kommer iaf göra det.

image222
Står i Karins almanacka. :O

1003 steg mot Jennylighet.

2008-03-25 @ 18:22:44

Livet är bra underbart ibland. Det första som händer när man kommer hem efter att ha varit borta i 24 timmar är att man börjar bråka med mamma.


Kvällen började runt tio hemma hos Karin och vi satte våra planer i verket på en gång. Kan säga att det var riktigt roligt och att vi gjorde bort oss totalt. Iaf Karin.

Vi bägge två hade hela tiden tanken att vi skulle lägga oss tidigt eftersom vi skulle åka med fem i åtta bussen morgonen därpå. Trots det så gick vi inte och lade oss förens tjugo över ett. Jag låg då i fyrtio minuter och pratade med mig själv och tvingade Karin att ge någon sorts respons var femte minut. Runt två sa vi god natt och då låg jag och skrattade åt mig själv i några minuter innan jag somnade.


Har ingen lust att prata om väckningen eller morgonen. Kan bara säga att den var plågsam och att vi tog en senare buss.

När vi kom till gymmet så hade ingen av oss egentligen någon lust eller ork. Med andra ord så är fem timmars sömn alldeles för lite om man ska upp tidigt och gymma.

Jag blev iaf lite mer peppad när vi satte oss vid roddmaskinerna och blev riktigt stolt över mitt resultat.


Efter gymmet begav vi oss ut på stan. Åt lunch på ett riktigt mysigt litet ställe som Karin var hel chockad över att det existerade. Efter det så började "shoppingrundan". Det slutade med två par jeans, puder och en väska för min del. Karin köpte två tröjor.

Sedan begav vi oss hem till Karin, där vi åt och Karin pluggade. Själv skrev jag ett brev och ritade en teckning till Karin som hon inte får öppna förens hon slutat tvåan.


Blev riktigt stolt idag när jag fick reda på att jag lyckats skicka ett sms från Karins mobil utan att mottagaren förstod att det var jag. Ja, mottagaren vet att jag existerar och att jag brukar göra det.

Blev dock lite stött av Mingis påhopp igår. Brukar jag messa dig runt ett och snacka om tummar?

Snart på hemligt uppdrag!

2008-03-24 @ 20:38:32

Kom precis hem från mormor och morfar. Mycket tidigare än planerat. Men lilla Karin ringde och undrade om jag inte vill sova över hos henne, och när hon ringer och håller på att bryta ihop i telefonen så är det svårt att säga nej.


Vi bestämde tidigare idag att vi ska gymma imorron, och att vi ska träffas kl. 08:00 i Skogås. Kändes redan då lite väl för optimistiskt, iaf för Karins del. Undrar verkligen hur det kommer gå nu, när jag ska sova hos henne och med tanke på de planer vi har för ikväll. Har ingen lust att berätta vad de handlar om, vissa saker är för privata för att tas upp här. Hoppas bara att det inte blir lika pinsamt som sist. HAHA.

Dessutom har jag en rätt så jobbig huvudvärk nu. :/


Shoppingrundan idag då. Ja den gick så skit som den egentligen kunde gå. Hittade inga skor, inte de som var tänkta att hitta iaf. Hittade en massa andra som man försökte tjata sig till. Jeansen och jackan var inte så fina som jag hade trott och mobilen var bara skit.

Men jag köpte iaf en jätte fin klänning som jag blev förälskad i. ( :

Grattis Karin.

2008-03-24 @ 10:03:03

Igår hände något historiskt. Karin erkände för första gången några av de saker som jag och Schalle ställde henne mot väggen med. Eller det var två saker hon erkände.

Grattis Karin, du börjar göra framsteg.


image221

Idag fyller mormor år så vi ska till henne och morfar för att fira och äta påskmat. Ska få träffa Anton och William och jag kommer vara hur snäll som helst mot dem.

Ska ut och shoppa lite på dagen  innan.


Ute snöar det, varför ska det snöa för? Vem fan vill ha snö nu? Inte jag iaf, eller någon annan i Sverige. Förutom alla småbarn, men de räknas inte.

Usch, det blev en liten Micham varning på mig dära.

Nicole

2008-03-23 @ 23:31:51

Så otroligt gullig hon är.
Och Shane, snacka om att han är stolt över henne.

En kienes på fall.

2008-03-23 @ 19:28:18

Efter matchen var jag riktigt förbannad, så jag försökte få mig på lite bättre humör genom att kolla på Karins film. Och jag ska säga att det gjorde susen.  Fan vad jag garvar varje gång jag ser den. Om det inte vore så att hon hade lagt in världens hemskaste bild på mig i den så skulle jag utan tvekan lägga upp den på youtube och här i bloggen.


HAHA, kom nu på en liten incident som skedde i torsdag när jag och Mingis skulle gå tillbaka till skåpen från volleybollen. Det kommer knappast låta kul nu när jag berättar, men hade jag inte haft bråttom till bussen så hade jag lagt mig ner på golvet och skrattat.

Mingis gick före mig både in och ut genom omklädningsrummet. Men när hon skulle ut ur det så öppnade hon dörren och sedan vek hon bara ihop sig rasade ner på golvet. Med andra ord, hon föll pladask ner på golvet. Samtidigt så skrek hon till, så jävla gullig. Jag trodde att hon hade halkat på pappret som låg under henne, men när vi hade lugnat ner oss så sa hon "där var det halt." Så nu är frågan, hur fan kan man halka på golvet bara sådär?

Det var verkligen en upplevelse som måste upplevas och inte berättas om.

Still in chock

2008-03-23 @ 16:47:09

HAHAHA, fick precis världens sjukaste GB av från en kille på pa. Har aldrig snackat med honom förut och så när jag loggade in så hade han skrivit detta:

"Hej, jag undrar om du vill ha en slav via nätet? en som du alltid kan behandla som en loser och förnedra. Kan vara din pengaslav och läxslav."

Man vore ju dum om man sa nej.


Sitter nu annars och väntar på att klockan ska bli fem. Chelsea - Arsenal. En riktig toppmatch.

Lyssnar även på musik, såklart. Just nu spelas Butterfly kisses, älskar den låten.

Så väntar jag också på Karins film, den håller på att ladda. Karin om du inte fattade det så var det verkligen en helt underbar sjukt braig överraskning. Blev mållös när jag såg den och det var just därför jag inte sa så mycket.

Blev lite chockad över att du kan göra något som var så bra.
 
Har även döpt mitt spöke nu, eller har iaf kommit på förnamnet. Rufus Filgren. Om ni har några bra förslag på mellannamn så kan ni ju alltid höra av er!

Mitt favorit spöke.

2008-03-22 @ 22:35:57

Vill ägna en liten tanke till Micham som ligger hemma med en 40 graders feber just nu. Inte kul alls.


Är på ett jätte bra humör just nu. Fick en liten påsk present tidigare idag av mamma och pappa. Den kommer låta skit tråkig men jag är jätte glad över den.

Det är en liten lampa som ser ut som ett spöke, och trycker man på huvudet på börjar den lysa blått.

HAHA, låter som en 3-åring just nu. Men jag tycker den är jätte gullig. Sedan jag såg den i katalogen så har jag inte kunnat sluta tjata om att det skulle vara helt perfekt i mitt rum.


image219

Imorron är det en superduper braig söndag! Kommer troligen få ett påhopp av Johanna nu, men bryr mig inte. Det är nämligen toppmatcher imorron. Det börjar med Manchester United - Liverpool och sedan Chelsea - Arsenal. Kan det bli bättre?

Så imorron gäller bara två saker, matte och fotboll. UNDERBART!

Jenny is back!

2008-03-21 @ 19:58:58

Först och främst måste jag bara säga att Örebro/Glanshammar måste vara bland de gulligaste ställena som finns. Kändes nästan som man åkt bakåt i tiden när vi körde runt inne i stan. Dessutom har de världens gulligaste namn på ställen där. Hur många städer döper plaster till rävgången?


Japp, rubriken har så rätt. Märkte i bilen att det verkligen är så nu. Har sagt det tidigare men nu är det officiellt och på riktigt. Jag har gått tillbaka till min gamla musik. Så nu är den gamla vanlig Jenny tillbaka.

Har blivit kär i en och en halv låt också, så ovanligt när det gäller mig. Men men, hur som helst så heter låtarna Butterfly kisses och Nothing's going to change my love for you. Ni som känner mig kan säkert lista ut vilka som sjunger dem.

En sväng till Glanshammar.

2008-03-21 @ 08:25:18

Det blev en tidig kväll för mig igår och en tidig morgon. Men så blir det vissa dagar, speciellt om man ska åka till farfar och hälsa på. Det kommer bli en lång dag.

Ska lägga in en massa avsnitt på iPoden så man iaf har något att göra när allt blir för tråkigt.

Har ingen aning om när vi ska åka så ska kanske börja göra mig i ordning nu.

Skriver kanske senare ikväll.

Johanna is in love.

2008-03-21 @ 08:18:30

HAHAHA, Johanna har gått och blivit kär och kan inte sluta prata om killen. Det är så gulligt och roligt att lyssna på. Samtidigt väldigt irriterande och uttråkande ... men mest roligt.

Får en att tänka på hur man själv blir när en sådan händelse inträffar.


Ja, vad ska man säga om gårdagen? Utvecklingssamtalet gick väl som väntat ... helt onödigt. Svenskatalet gick åt helvete, spanskan var lååång och tråkig. Matten var kort och ... smärtfri. Fick ingen utskällning eftersom jag för första gången hade gjort matteläxan.

Sedan var det volleyboll, stannade i två timmar längre än beräknat. Slutade kvart i ett, tog kvart i fyra bussen hem. Men det var väldigt roligt att titta på, fast hungern och tröttheten. Men det var allt värt det, Mingis var nog på det lyckligaste humöret någonsin.

Herregud vad söt den kinesen är.
 

image207

Butterfly kisses.

2008-03-20 @ 21:57:46
There's two things I know for sure.
She was sent here from heaven, and she's daddy's little girl.
As I drop to my knees by her bed at night, she talks to Jesus and I close my eyes.
And I thank God for all of the joy in my life, Oh but most of all for..

Butterfly kisses after bed time prayer.
Sticking little white flowers all up in her hair.
Walk beside the pony daddy; it's my first ride,
I know the cake looks funny daddy,
But I sure tried.
Oh with all that I've done wrong, I must have done something right.
To deserve a hug every morning, and butterfly kisses at night.

Igår kom inte tomten.

2008-03-20 @ 06:59:27

Torsdag, eller skärtorsdag. Det betyder sista dagen i skolan, det betyder utvecklingssamtal, det betyder tal, det betyder volleybollturnering och det betyder halvdag. Skiter nu i om nästan alla andra man känner redan fick lov igår. Skryt om det om ni vill, jag bryr mig ändå inte.


Jag har märkt att jag sakta börjar lyssna på min musik, som vissa skulle ha sagt, igen. Den senaste gången jag lyssnade på Drake Bell tror jag var i helgen.

Lyssnar just nu på någon remix av Total Eclipse Of The Heart. Skulle inte påstå att den är så bra, men ge mig några dagar och sedan kommer jag nog älska den.


Helt ärligt så har jag ingen aning vad jag prata om, så ska bara sluta nu.

Ha en bra dag.

Susselulla.

2008-03-19 @ 21:09:53

Har kollat på sju avsnitt av How I met you mother och nästan skrattat ihjäl mig.

Jag är så otroligt trött nu, skulle kunna somna på två sekunder. Ska lägga mig snart.

Usch, morgondagen finns det inget sätt och spola fram den? Det börjar med ett utvecklingssamtal. Fattar inte varför vi ens ska gå på det, jag undrar inget, mamma och pappa undrar inget. Ändå ska man dit en halvtimma tidigare än vanligt för att sitta där instängd i ett rum med pappa och L.O. Och jag vet med all säkerhet att pappa bara kommer bli sur och irriterad på L.O och L.O kommer göra bort sig totalt.


Sen efter det ska man ha ett jävla cptal. Helt ärligt, jag hatar att hålla tal! Hatar att stå i centrum. Speciellt när Annie ska sitta och bedöma en. Nej, nu överrumplas man med en massa negativa tankar.

Ska lägga mig nu. God natt alla!
 

image218

matteläxa, nästa.

2008-03-19 @ 19:00:26

Dagen började så bra som den bara kan. På bussen till skolan fick man se JB. Man blev lite glad, var faktiskt nära att börja skratta precis innan hon gick på bussen. Hon gjorde en sådan typisk JB sak.

Första lektionen var historia, det verkar som jag har hamnat i något sorts trend. Är jätte ambitiös nu för tiden på dessa lektioner och skriver ner allt Gunnar säger, enda tills han börjar babbla för mycket och drar iväg för långt ... då orkar jag inte längre.

Sedan var det rast, en rast som är för tråkig. Mer än halva klassen har mänk då, inget illa menat till alla andra.

Micham åkte hem då, den lilla flickan är sjuk. Krya på dig.

Sedan hade vi spanska som var riktigt lång idag. Lunchen idag bestod av påskbord och det smakade för jävligt. Jätte äckligt verkligen. På svenskan övade i aulan och sedan hade vi fysikprov. Ska inte kommentera det överhuvudtaget.


Efter det åkte jag bussen hem med Johanna. Fick gå hem i snö ovädret. Bakade en kladdkaka när jag kom hem, som jag ännu inte smakat på och kollade på How I met you mother. Har nu övat på mitt svenska tal som jag ska imorron, jag hatar att hålla tal. Ska snart ge mig på matte läxan tror jag.


Dagens samtalsämnen var inte fysik eller fotboll ... eller några nya tecken för den delen. Nej det var nog mitt och Johannas nya favorit ämnen. Jag kallar det för närkontakt.  

Ska även tillägga att Mingis kan vara riktigt elak ibland och Carro, om du vill att jag ska skriva om dig får du väl göra något som kan skriva om.


Dagens höjdpunkt var definitivt när Annas bror Oskars kompis lekte med Gustavs älskade akvarium, och när han sedan kom på honom fullt sysselsatt med att gömma rengörningssaken.


Fan, nu blev det långt iaf. :/  

Blä snö.

2008-03-19 @ 07:18:59

Det snöar ute. Varför ska det snöa?! Jag hade en sån bra plan för denna dag, och i den fanns det ingen plats för snö. Tanken var att gå till skolan, ha historia, ha Hola, me llamo Jenny, sen "Vem har tagit min gaffel" och sedan fysik prov. Efter det skulle man åka hem, äta, plugga svenska och sedan ut och springa och efter det skulle man brottas med andragradsekvationer. Vart kommer snö in i den bilden?


Fysikprov idag, vet inte vad jag ska säga om det. Allt man skriver här om skolan kommenteras sedan av Carro. Skriver man om fotboll så kommenteras det av Johanna. Skriver man om Pluto kommer Micham på ännu fler tecken...

Pluto är min idol! Pluto och palsternackan, det är ett fint par det.
 
Nu får man se vad dagens samtalsämne blir ...

Min älskade Finne.

2008-03-18 @ 19:28:46

Måste berätta om min lilla deja-vu upplevelse jag hade idag. Det var när jag var på väg ut till bussen. Det snöade ute och jag gick med min tjockis jacka, luvan uppdragen och iPoden spelade på för fullt. Lyssnade just då på Miss you nights. När jag fram till den platsen då man ser busshållplatsen så var det som jag blev hypnotiserad, allt försvann det enda jag såg var busshållplatsen. All snö som regnade ner, all snö på marken, alla bilarna allt försvann. Plötsligt så blev det varmt, och det kändes som det var sommar.


Det dök upp minnen och bilder från en sommardag som jag verkligen undrar vad som flugit in i oss. Till vårt försvar kan jag säga att Jennie är finne och jag hade troligen fått solsting.


Hur som helst så kom minnena från den dagen då vi hade bestämt oss för att åka in till allsång på skansen. Det kändes precis som om finnen sprang där bredvid mig. Jag hörde våra skrik, skratt och allt flumm som skedde precis där. Det kändes till och med som jag höll i min coca-cola burk! Det var precis som den morgonen då jag bara sovit i 45 minuter och Jennie varit vaken hela natten. Det var jätte läskigt.

Allt var som en musik video eller som i en film när någon i slutet tänker tillbaka på hur allt var under filmens gång.
Gud, vad jag saknar dig Finnen.

image217

Det snöar faktikst lite nu med.

2008-03-18 @ 18:59:33

Nu har jag pluggat fysik i 45 minuter och är dödstrött. Orkar verkligen inget mer. Ska snart duscha och sedan är det hockey som gäller hela kvällen. Ska inte tänka ett dugg på alla de dära tråkiga formlerna eller någon skola överhuvudtaget.

Tror faktiskt att det kommer gå bra imorron. Men fysiken är precis som matten, det spelar ingen roll hur mycket man än övar, man känner sig ändå aldrig redo för prov.


Längtar faktiskt till den stunden då man kryper ner i sängen. Jag kommer somna fort idag, riktigt fort och förhoppningsvis kommer man sova hela natten. Åh, va mysigt. Jag vill gå och lägga mig nu!

Det snöar ... igen.

2008-03-18 @ 16:11:23

Kom hem för någon timma sedan, fastnade då framför tvn.


Vad ska man säga om denna dag då. Ja, det var precis som vanligt.

Mänken var som vanligt, blä. Vi ska tydligen titta på film nästa gång, vilket gjorde att jag och Micham beslöt oss för att äta ostbågar då.

Var hur ambitiös som helst på historialektionen, skrev sammanlagt två sidor av allt det Gunnar sa. På matten jobbade vi faktiskt riktigt bra, fast det kunde ju ha gått bättre på läxförhöret. Sedan var det pedled som bara flöt på.

För första gången i världshistorien så var det inte fisk till lunch idag i skolan. För er som inte vet så är det allitd fisk på tisdagar, det har varit så sen den första skoldagen.

Sitter just nu hem och fryser. Tror jag håller på att bli sjuk, har varit trött i flera dagar nu och har ont i halsen och örat då och då. Ska snart baka lite och sedan ska jag plugga fysik. Usch, prov imorron.


JB, har nu kommit hem ifrån Gambia. Hoppas du hade det riktigt mysigt där nere.

Det snöar ute.

2008-03-18 @ 07:16:51

Ägde nyss Karin på sms. Inte för att det är något att skryta om, för det gör man nästan hela tiden. Men det är sådan onödig information som jag brukar komma med.


Det är snö ute och det snöar. USCH och BLÄ! Förlåt alla småbarn, men jag tycker inte att snö är så jätte kul när det inte är jul. Eller vad fan är det jag säger? 006 & 008! Nej, snö ska det bara vara runt jul och nyår.

Tisdag idag då. Det betyder diskussion om Mannen utan öde på mänken. Ännu en lång genomgång på historian. Matte läxförhör på matten, som man inte alls är förberedd till. Lunch och sen pedled då man ska komma på frågor om skolan och sedan slutar man.

Då ska man hem och plugga fysik. Vilken otroligt rolig dag.


Igår kom jag på att jag fortfarande är väldigt kär i Have you ever been in love. Låten är helt underbar och hur fin som helst.

Igår höll jag även på att bryta ihop totalt. Kände mig lite nere och ville titta på ett specifikt klipp på youtube, men när jag fann adressen och allt så funkade den inte. Tydligen så är det något dumhuvud som har tagit bort den av någon anledning. Hur kan man vara så dum? Det dära klippet fick en verkligen på bra humör.  

Nej, nu ska jag börja ladda upp inför bok diskussionen med L.O.

Kvirre&Hoppsan.

2008-03-17 @ 20:46:39

Sitter just nu och kollar på hockeyn, inte så roligt om jag ska vara ärlig.

Har precis satt mig vid datorn efter att ha suttit i vardagsrummet med mor och far. Pratade oavbrutet om allt här i livet, precis som jag brukar framför tvn.

Kom då och tänka på mina två favoriter när jag var lite, Kvirre och Hoppsan. Jag verkligen älskade de små trollen och alla deras äventyr. Kommer ihåg hur jag brukade tjata på mormor att hon skulle berätta om dem, eftersom ingen kunde berätta historier så bra om dem som mormor.

Drabbas av en nostalgiattack nu. Haha, tror nästan att jag måste be henne berätta en liten historia någon dag.


image216

Vad har man annars gjort idag då. Faktiskt förvånansvärt mycket. Började med att man åt lite efter man kom hem från skolan, snackade med Schalle både i telefonen och på msn. Sedan kollade man på tv i någon timma och hoppades på att man skulle somna, men det gick inte. Efter det kollade jag på 5 avsnitt av How I met you mother. Sedan var det middag, fysikplugg och hockey.
En ganska vanlig dag. Men nu när jag väl tänker efter så känns det ganska otroligt att man hann med så mycket.


Kom precis på att det snart är påsklov, vilket betyder att jag och JB skulle hitta på något. Ser verkligen framemot det, var riktigt länge sedan man umgicks med den psykopaten. ( :

Det regnar ute.

2008-03-17 @ 14:56:43

Kom precis hem från skolan. Vi fick sluta tidigare eftersom vi hade ett läxförhör på engelskan och efter det så ville hon inte börja med något nytt. Jobbigt för de som hade omprov idag, en timmes håltimme innan ett prov är aldrig uppskattat.  

Borde egentligen sätta igång med fysiken nu, men jag är så grymt trött. Känner mest för att sova i någon timma eller.


Dagen idag då, ja vad ska man säga. Jag och Micham var på vårat vanliga humör, det räcker nog mer än väl.

*Pluto kommer med hjälp av palsternacka*.

Blev iaf jätte glad när jag kom från skolan. iPoden funkar nu igen! : )

Nej, nu ska jag nog sova eller så ett tag.

How I met your mother.

2008-03-16 @ 20:06:01

Sitter nu och kollar igenom almanackan, har hittat några av Michams meddelande och det går verkligen inte att låta bli att garva åt henne. För det första så har hon en nedräkning till hennes födelsedag som täcker varenda sida. Sedan har hon planerat in promenader som jag tydligen ska gå, 5 mil!  

Sen har man ju de meddelandena längst bak också.


Idag fyller Aho år, om jag inte har helt fel. Skulle önska henne grattis, men har inte hennes mobil nummer och hon är inte inne på msn så det får bli här då. Grattis Aho.


Ni kanske nu undrar hur resten av dagen blev. Den var inte lika effektiv, kände hur jag hade tagit ut all energi. Det blev en till tvätt och sedan 1,5 timme fysikplugg. Sedan var det bara datorn och tv:n som gällde.

Dessutom tror jag att jag har hittat den nya serien nu, den som ska ta över allt Drake & Josh tittande. How I met your mother. Den är rätt så rolig.
Nej, nu ska jag hitta på något annat att göra.

image215

En riktigt effektiv dag hittils.

2008-03-16 @ 13:34:02

Oj, halva dagen har gått och det känns som jag har hunnit med hur mycket som helst. Det har jag faktiskt, har varit jätte effektiv idag och är riktigt stolt över det.


Det började med en tidig morgon, kämpade mig ur sängen runt halv nio. Var klar vid nio och började då plugga en massa fysik. Satt i ungefär två timmar med skiten.

Packade då ihop alla vitt tvätt och tog lugnt ett tag innan jag gick till mormor och morfar där man blev bjuden på pannkakor. Tvättade och plugga engelska där och precis hem från dem nu. Lade precis in en ny tvätt i tvättmaskinen också.

En väldigt effektiv dag som sagt.


Ska snart plugga mer fysik och efter det ska jag slipa lite på historia uppsatsen innan jag skickar in den.

Ska nog försöka få tag på Karin lite senare också för att höra om påsklovet.

Lyssna och njut!

2008-03-15 @ 22:41:58

Det finns inga ord för hans röst.

Cause it makes me happy.

2008-03-15 @ 18:49:26
 
  
   

Brian McFadden! <3

2008-03-15 @ 16:58:03

Är helt överlycklig just nu. Har drabbats av den världskända Jenny Brian Mcfadden hysterin.

Satt och sökte på youtube. Ville titta på lite gamla klipp på Brian eftersom jag nu de senaste dagarna börjat lyssna på hans låtar igen. 

Upptäckte då att han har släppt en singel som jag aldrig hört talas om. Någon som råkar ha Brian McFadden - Jones? Jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få tag på den. Kommer inte kunna få en lugn stund förens jag fått tag på den.



Gjorde sedan en lite research och det slutade med att jag upptäckte en av hans dominerande hemsidor. På den stod det att han kommer släppa ett album nu i April! LÄNGTAR!

Det sjukaste med det är att på det albumet så finns en låt som jag nu haft i över ett år, och läser man på hemsidan så står det att den släpptes 2008.
Men hur som helst, Brian är tillbaka! Dessutom har klippet sig igen så nu ser han ut som han gjorde i Westlife. ( : 

Fredag.

2008-03-14 @ 18:13:36

Sitter nu vid datorn och lyssnar på musik. Nej, det är inte Drake Bell. Faktum är att jag börjar återgå till min musik nu, så just nu spelas Brian McFadden - Uncomplicated.


Skoldagen idag var bara konstig rakt igenom så har ingen större lust att kommentera den så mycket. Allra värst var engelskan då jag verkligen inte fattade något (syftar inte på ämnet).

Bästa lektionen  var historian då jag faktiskt var riktigt aktiv och antecknade allt Gunnar sa.

Resten av dagen var fylld med skratt och konstiga påhitt från mig och Johanna.


Ser nu framemot en skön och mysig hemma kväll. Ska kolla på tv och bara ta det lugnt. Resten av helgen kommer bestå av fysik, engelska och möjligtvis lite matte om jag orkar, men tvivlar på det.

Kanske blir något med JB eller finnen, får se hur det blir.

Volleyboll idag. :)

2008-03-14 @ 07:14:57

Är helt klar nu. Väskan är packad, jag är sminkad och påklädd och frukosten åt jag precis upp. Så, vad ska man göra nu i väntan på busspromenaden? Tänkte precis påpeka hur kallt det verkar vara ute, men när jag vred lite på huvudet och tittade ut så ser det faktiskt ganska tidigt våraktigt.  Hoppas också att det är så, fast varmare.


Idag är det fredag, äntligen! Det betyder ju såklart först och främst helg. Men även idrott och volleyboll. Jag kan verkligen inte fatta att jag har gått och längtat efter den här lektionen hela veckan, det är ju idrott vi pratar om! Men det kanske är för att Micham har lovat att dansa för igen. Vilket hon egentligen har gjort lite då och då under veckan, men aldrig på riktigt.

image205

En annan sak som verkligen har förvånat mig är hur jag gått från mitt beroende av Drake & Josh till att inte titta på det överhuvudtaget på flera veckors tid. Jag är rätt så skillad.

För er som vill ha ett gott litet skratt kan ni läsa inlägget innan. Ta rubriken på inlägget, bokstavligen
Ha en bra dag!

Mums mums på Karin.

2008-03-13 @ 21:56:00

Som väntat så var dagen fylld med skatt och riktigt roliga händelser.

Det började med att en mycket ambitiös skoldag ifrån min sida. Jobbade på mycket bra på matten och hann med en hel trots att Micham och Johanna störde mig. Haha. (a) På fysiken var jag och Natta ambitiösare än vad vi någonsin varit! Vi hann med en labbrapport, vilket betyder att vi bara har en kvar att lämna in.

Träffade sedan Schalle och vi började bege oss mot Farsta och Loserholmen, som det nu mera heter. PÅ vägen dit pratade vi om allt ifrån döden till Karin.


När vi väl kom fram till byggnaden som Karin kalla för skola så vägrade hon att gå någonstans om vi inte kom i skolan. Så vi steg in i klostret och bekantade oss lite grann med den kristna omgivningen. Vi hittade en hel prinsessor och en manstoalett, innan Karin kom och hämtade oss.

Efter det begav vi oss mot donken för att äta. När vi var klara där kom Schalle på historian att hon hade köpt mums mums häromdagen och att jag hade satt mig på dem så vi skulle nu åka till Farsta för att köpa nya till henne. På tunnelbanan dit så babblade vi på som vanligt om allt viktigt här i livet.


När vi kom till Farsta och skulle köpa mums mumsen så träffade vi Angela och Sofie och en vän till dem. Har inte träffat Angela på jätte länge så det var en trevlig överraskning. Efter inköpet av mums mumsen begav vi oss mot bussarna eftersom Oskar skulle komma. När vi väntade så dök Angela, Sofie och vännen upp andra sidan av glasen på Åhléns. Karin begav sig dit för att vara Karin. Schalle och jag hade redan tagit våra mums mums och såg då chansen att sätta vår plan som vi planerat sedan i måndags i verket.

Så Schalle smög upp bakom Karin och tryckte upp den första mums mumsen i ansiktet på henne och jag kom sedan efter med min. Det tog ett tag för att reagera och jag hann börja bege mig mot donken för att hämta servetter, Karin började då jaga mig och kletade ner min tröja med en äckel vit sörja. Men hon vågade inte att gå på Schalle.


Efter det följde jag med Karin hem och skulle hjälpa henne med tyskan. Tror inte att jag var till så mycket hjälp och vi fick inte mycket gjort. Jag fick hennes super otroligt braiga överraskning, och jag måste erkänna att den var riktigt bra. Tack så mycket gumman.

Eftersom jag sedan var barnvakt åt den saken så var jag tvungen att roa henne med lite barnsliga sätt.

Kvällen spenderandes sedan med att prata om gamla goda minnen, riktigt mysigt.  


image204

Dagens citat:

Karin : "Jag har slutat skratta så nu."
Två minuter senare

Karin: *HAMSTERSKRATT*

Happines.

2008-03-13 @ 07:08:45

Igår kände jag hur ilskan bubblade inom en, men istället var jag helt likgiltig utan på.

Jag tror inte jag har varit så sur på flera veckor. Anledningen var att min ipod total fuckade sig och man kunde varken stänga av den eller göra något med den överhuvudtaget. Datorn kopplade inte ens när satte in sladden.

Så jag låg och muttrade och var sur över det hela natten, och jag kan säga att det påverkade mina drömmar.


När jag sedan vaknade så gick jag upp för att kolla om den fortfarande hade hakat upp sig på "I know", men det hade den inte. Den var helt svart. Så jag provade starta den och då fungerade den precis som vanligt. Så nu har jag iaf en ipod! : ) Så dagen kan itne bli bättre.


image203

Ska spendera eftermiddagen med Bali och Hamham. Det var länge sedan och ska bli rikigt kul, så kan tänka mig att jag har jätte mycket att skriva om ikväll.

Just det, mamma visade nyss en insändare i tidingen om att man skuel sluta skräpa ner naturen. När jag hade läst klart tittade jag vem som hade skrivit den, det var ju lilla Lollobollo! ( : Mycket bra skrivet, håller verkligen med.

Jenny is the sccoer expert.

2008-03-12 @ 18:40:18

Karin och jag har alltid haft en rätt så hetsig diskussion när det gäller Zlatan och hans talang. Karin har hela tiden påstått att han är bäst, medan jag hela tiden har sagt att han är en överskattad liten fjolla. Så just av den anledningen började jag asgarva när jag fick detta sms från henne:

"Jag har också börjat följa champions league och ... jag har insett ...... att .......... Zlatan .... inte är så bra ändå :/"


Tänk vad mycket bråk, tjafs och framförallt tid vi hade sparat om du bara lyssnat på mig från början din lille dummer.

Men hur som helst, det är ändå dina brister som får mig att älska dig äckelpanna. 



image202

Skoldagen, avklarad.

2008-03-12 @ 12:27:00

Kom hem från skolan för någon timma sedan, eller egentligen kom jag hem nu eftersom jag gick till mormor och morfar ett tag.

Ja, idag var det programdag och precis som väntat så var det ganska intressant att lyssna på Patrik Apslund och hans historia. Han pratade på i ungefär 40 minuter och sedan fick vi ställa frågor. Efter det slutade vi. Så skoldagen idag var väldigt kort, sisådär en timma.


Det roliga är att nu när jag sitter här hemma så har vissa i skolan inte ens börjat sin programdag. Iaf inte de som har juridik, de börjar tydligen kl. 13:00. Haha, synd Mickis. Hoppas iaf att du hade en mysig lektion med Javier. ( :


Nu ska man plugga som fan. Ska rätta min historia uppsats och sedan är det spanska som gäller.

Funderar på att gå ut och springa lite senare, men får se hur det blir med den saken.

Programdag.

2008-03-12 @ 08:54:52

Börjar vid tio idag då. Ska sitta och lyssna på en föreläsning som inte kan ta så jätte lång tid och sedan slutar jag. Underbart! Tror faktiskt att det kommer bli riktigt intressant.

Fast när jag tänker efter så känns det lite ledsamt att man kommer missa Javier när han pratar engelska. Det är verkligen något man skulle kunna skratta åt. Har sett framemot denna dag bara för det. Men men, man kan inte få allt här i livet.


Denna dag kommer man även få klara sig utan Micham och hennes idéer. Hur kommer detta gå? Vem ska man då kunna få en skratt attack med?

Kom precis på lösningen! Jag får sätta mig bredvid Mingis och vara snäll mot Anna. Haha.


Började helt plötsligt tänka på lilla JB som är i Gambia nu. Lyckost. Hoppas du har det underbart där ... nere (?) lilla gumman, och att du blir riktigt förvirrad när folk pratar wolof eller vad det nu heter.
Ska göra mig i ordning nu. Skriver senare.

image201
Sötare flickor finns inte!

Axelberg, Axelsnodd & Currypuma.

2008-03-11 @ 21:41:35

Haha, satt nyss och tänkte tillbaka på dagen som varit.

Tänkte på när Micham anlände till skolan och vi satt vid hennes skåp då en kille från "protestgruppen" kom med sin lapp och frågade om vi skrivit på. Micham slängde sig fram och grep tag i lappen och skrek av lycka. Sedan sköt hon över den till mig, medan hon hängde över axel och titta på mig när jag skrev. Samtidigt som hon sa det jag skrev.

När jag hade skrivit Jenny och skulle börja på mitt efternamn, så sa hon iför väg "Axelberg" och sedan sa hon snabbt "aha" som om hon insåg att jag inte hette det. Reagerade inte då, men nu när jag tänker tillbaka på den händelsen så kommer jag ihåg hur killen skrattade lite tyst vid just det tillfället.
Jag vet inte om han skrattade åt mitt efternamn eller åt Micham.

Dagens frågan:

Vad skrattade du åt, jao?

image200

Futboll.

2008-03-11 @ 20:45:38

Om bara några minuter är det fotboll. Är faktiskt ganska förväntansfull fast det är så dåliga lag. Hejja Liverpool!
Hoppas fjollan ramlar och bryter en nagel, isf kommer han tvingas bäras ut på bår.
Åkte med bror när han åkte till Prix för ett tag sedan, köpte en läsk och en chokladboll då. Nu känner jag hur det vattnas i munnen efter dem.

Har sovmorgon imorron, ska bli skönt att sova ut då igen. Vi har programdag så jag börjar kl. 10, ska då kolla på en föreläsning med en kille som är en f.d. huligan, nazist och ledare för järnkaminerna. Tror faktiskt att det kommer bli riktigt intressant. Efter det slutar vi, så kanske runt tolv är skoldagen slut.
Då ska man hem och plugga spanska, blä.
Sedan är det torsdag vilket betyder spanska prov och efter skolan ska man umgås med Schalle och Mongot. Kommer bli sjukt kul.
Sedan är det fredag, idrott, VOLLEYBOLL! Tror inte att jag någonsin i hela mitt liv har längtat till en idrottslektion. Men nu gör jag det, på riktigt. ( :
Nu är det kick-off.

Jag har något som du inte har.

2008-03-11 @ 17:22:08

Ja, det är precis som det låter. Jag har något väldigt unikt och speciellt,  en liten Mickis som vaktar min mobil.


Har precis skrivit klart min historia uppsats och spanska uppsats nu. Är jätte stolt över mig själv. Ska låta pappa läsa igenom historia uppsatsen sen och låta honom kommentera den. Vet nog hur det kommer sluta, men det känns alltid säkras att låta honom läsa alla inlämningar.


Funderar på att gå ut och springa sedan efter maten och innan fotbollen. Men vet inte riktigt om jag orkar, det beror på hur mörkt det blir.

Sedan ska jag sitta och plugga spanska medan jag kollar på fotbollen. Det är inte en så jätte rolig match ikväll, eller jag är inte så intresserad utav något av lagen med den kommer garanterat bli spännande.

Ska nu försvara mig mot Johannas påhopp som troligen kommer komma inom en snar framtid. Som jag sa på engelskan så kollar jag bara på fotboll när det gäller Arsenal. Men jag brukar även kolla när det är Champions league, eller två andra stor lag (engelska storlag).


Nu kom pappa hem! : D

"och vem är du?"

2008-03-11 @ 15:37:06

Kom precis hem från skolan och det känns som jag har hundra saker att berätta, som vanligt. Men ska föröska korta ner eftersom jag börjar tröttna på långa inlägg.

Helt ärtligt så vet jag inte vad som hänt med oss de senaste veckorna. Känns om det bara är flumm i skolan, på ett positivt sätt. Det är så otroligt mycket skratt hela tiden och det tar aldrig slut.
Mickis, när du lärt känna mig lite bättre så kommer du inse att jag är så långt ifrån kristen man kan komma när det gäller det vi pratade om idag i matsalen.

Dagens absoluta höjdpunkt var debatten som varade under mattelektionen. Det var nämligen protester idag mot elevrådet och valet av det nya elevrådet och eftersom det gick så pass långt så vill elevrådet ha ett sorts infomöte för alla som ville höra. Men det slutade med en riktigt rolig debatt. Elevrådet blev så ägda och ställda som man kan bli och hundra gånger om.
Allra skönaste var när Mingis bror yttrade sig för första gången. Det var då mot elevrådsordföranden.

Kille: "Har ni något bevis på det? Har ni någon lärare som kan säga att det stämmer?"
Ordförande: "Jag säger det""
Mengxiao: "och vem är du?"

Jag tror att jag och Micham har fått en ny idol. Hahaha.
Är riktigt glad över att jag föll för Micham's ledsamma blick när hon skulle vandra iväg ensam mot debatten.

Som vanligt några bilder från dagen.

   

QWXZ

2008-03-11 @ 08:17:28

Vad härligt det är med sovmorgon. Även om det bara gäller en timme.

Somnade igår när jag kollade på mitt favoritprogram. Vaknade sedan runt två med tv på, var faktiskt att gå upp då. Var jätte pigg och fick nästan abstinens besvär och ville lyssna på musik. Men något fick mig att stänga av tv och vände mig , och efter någon minut så sov jag igen. Vaknade sedan vid sju av att klockan ringde så satte på tv igen, haha vad roligt Schalle. Sedan låg jag kvar i 40 minuter innan jag gick upp. Riktigt mysigt.


Ska till skolan nu och försöka skriva klart min historia uppsats. Ska bli riktigt kul ... Ska möta Schalleballe också. Det kallar jag lycka. Hon ska låsa upp dörren för mig, har nämligen tappat bort mina nycklar och den dära svarta fula droppen så jag kommer inte i skolan helt själv.


Jag måste bara berätta hur duktig jag var igår. Jag kom ihåg att stretcha efter träningspasset. För första gången! Brukar alltid glömma bort och sedan går man runt med den dära träningsvärken.

En annan skön sak med denna dag är att vi inte har någon latin idag. WOHO! Så jag slutar direkt efter pedleden, som troligen kommer sluta tidigare eftersom vi nu har börjat hålla våra egna lektioner.

Skriver senare.

Sista pratet för ikväll.

2008-03-10 @ 20:22:50

Detta kommer troligen bli det sista inlägget för idag. Ska snart duscha och efter det brukar det inte bli mycket skrivande. Har en liten sovmorgon imorron, och samma sak på onsdag. Valde två små sovmornar istället för en lång imorron. Har några frågor jag måste ställa Gunnar och för att inte risker någon ihjäl stressning p.g.a. tidsbrist eller missförstånd på onsdag då han tydligen bara få pratar engelska med oss så gå jag på lektionen imorron.


Ja, på onsdag är det verkligen en speciell dag. Det börjar med att alla lärare måste prata engelska med oss fram tills lunch, vad nu meningen med det är. Men det ska faktiskt bli riktigt kul att höra Javier prata engelska.

Sedan ska det tydligen bli programdag. Jag har även kommit på att det måste betyder att vi kommer sluta senare än vanligt den dagen. Varför kunde inte den dagen varit förra veckan eller nästa. Då hade vi ju sluppit fysiken.


Aja, livet är alltid orättvist. Ska nu gå igenom mitt träningspass innan jag duschar. Ska passa på att skryta om det. Har på mindre än vecka femdubblat alla övningar, och känner allt mindre av någon träningsvärk. ( :


Dagens situation:

Micham: - "Jenny titta bakom dig, en elfefant!"

(Jenny vänder sig om)
Johanna: - "Jenny, titta på mig!"


image190

Var tvungen att lägga in en bild på dagens samtalsämen/huvudämde i huvudet på Jenny.

Ingen aning.

2008-03-10 @ 19:17:37

Det har inte hänt så himmlans mycket sedan jag sist skrev. Tiden har mest gått åt för att plugga spanska. Jag säger bara en sak, usch. Men för att vara ärlig, så ska jag säga att den största tiden har egentligen gått åt till en helt annan sak, en liten pinsammare sak. Har nämligen kollat på mitt senaste inlägg ett flertal gånger. Det var faktiskt så att jag hittade just den bilden som finns där på Drake Bell när jag skrev det inlägget.  Jag blev kär, på direkten. Så har tittat på den bilden flera gånger om nu och kommer troligen göra det de närmaste dagarna framöver.


Är helt slut och längtar verkligen efter att få krya ner i sängen för att sova. Men innan det ska jag titta på mitt nya favorit program. Haha, om man nu kan kalla det för det. Har nämligen fastnat för ett amerikanskt program som går på måndagar. Det heter jakten på nätpedofilerna. Orkar inte förklara vad det gåt ut på. Vet också att det låter skit trist, men det är så kul och se alla helt idiotiska bortförklaringar.  


Såg precis Johannas namn på msn och ska säga att jag blev riktigt rörd/stolt.  

Kom även på att jag lovade Anna att jag skulle lägga upp en specifik bild på henne. Tror att jag redan har gjort det, men hittar den inte i albumet. Men det gör ju inget om den råkar dyka upp flera gånger, Anna är ju så fin så.  (:


image191

Haha, det har varit mycket kär i denna dag, men även sådana dagar dyker upp. Ska väl då också passa på och berätta att jag tydligen älskar Micham och att hon är den roligaste personen jag mött om man frågar henne.

Dessutom älskar jag tydligen Anna ... om man ska tro på min hand.

Mingispingis den latmasken härmade mig idag och sade upp våran vänskap. Men hon kommer komma krypandes tillbaka imorron, det kan lova.

Nu blev det ett långt inlägg iaf. Aja, försökte väl hålla mig borta från spanska böckerna så gott som jag kunde. Måste hur som helst tillbaka till dem nu.  

Drake Bell

2008-03-10 @ 16:10:47

image189

Jag har kommit på en väldigt viktig sak angående mig själv idag. En sak som verkligen fått mig att lära känna mig själv mycket bättre. Det är något som jag tror varenda person runt omkring mig redan listat ut.

Det är nämligen så att jag har blivit helt nerkärad i Drake Bell. I honom och allt han gör.
För det första, så är han jävligt het. För det andra så är hans röst den underbaraste som finns ... efter Brians såklart. För det tredje så är en jätte bra skådespelare.

Helt ärligt, titta på honom. Man smälter. Vilken blick, vilket hår, vilken röst, vilka ögon. Vad är det han inte har? Vad är det som saknas. INGET!

Ska inte försvara mig, men för er alla som inte håller med ... kolla på bilden, lyssna på hans låtar och se någon film/serie han medverkar i.
Har ni inte fallit för honom efter det så vet jag inte vad det är för fel på er.

måndagen den 10 mars 2008.

2008-03-10 @ 15:22:32

Kom precis hem från skolan.

Denna dag var fylld med sms från alla möjliga folks mobiler till alla möjliga olika människor, och som vanligt fylld med skratt.

Vi började med våran pjäs på svenskan idag. Jag blev den femte dvärgen, vad det nu innebär. Jag har sammanlagt fyra repliker, men två av dem ska säga av alla sju små dvärgar så de räknas knappast.

Spanskan idag bestod endast av en massa sms skickandet och nästan samma på matten. Men det var även lite snack invävt där.

Engelskan var utan tvekan den bäste lektionen idag. Johanna påstod att jag hade bjudit henne på kokain som jag har i ficka vilket både gav henne hicka och gjorde henne hel flummig. Vad det nu var som gjorde henne så spelar ingen roll. Satt och var lite små stolt över mig själv att jag lyckades få henne att skratta gång på gång.

Blev också jätte glad när hon började skriva en rapplåt om mig. ( :


Micham var nog även riktigt stolt idag eftersom hon inte kunde sluta göra sin robot dans förens efter lunchen då hon blev sysselsatt med annat. Den tjejen kan verkligen dansa.


Bussresan hem var också fylld med en massa flumm från mig och Johanna. Vet ärligttalar inte vad det var vi skrattade åt nu när jag tänker efter, men roligt var det iaf.

Ska nu börja plugga spanska, blä.

Billy. (:

2008-03-10 @ 07:27:26

Till och börja med vill jag bara föra fram en liten sak till Diana: Haha, visst är det tur? ;)

Häromdagen när man som vanligt tittade i tv-tidningen så såg jag att Mean machine skulle vara på tv. Tänkte att det var ett tag sedan jag såg den filmen så siktade in mig på att jag skulle se den. Men som vanligt när jag planerat in något sådant så glömde jag bort den helt totalt.
Lyckades slå på rätt kanal efter ungefär halva filmen så lät den vara på. Det var en scen med Billy, för er som vet vem det är, och plötsligt så kom jag ihåg hur mycket jag gillade honom när jag såg den första gången. Jag tyckte så oerhört synd om honom, alla hackade på honom. Jag kom ihåg hur mycket jag skrattade åt honom och hur förälskad jag var i filmen. Så jag var tvungen att tjata på bror att fixa den.
Apropå det, var det någon som såg The perfect man igår? Herregud vad gullig den dära Adam var.

image188

Den här veckan och nästa vecka är två veckor som man verkligen önskar att man kunde spola förbi. Känns som jag sa detta för inte så länge sedan. Det enda positiva är torsdagen då jag och Schalle har lite planer. Sedan idrottslektionen på fredag, volleyboll! Såklart fredag nästa vecka då man har lov. (:
Fast om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt längtat efter måndagen lite grann. Har inte slutat skratta åt Mickis och idrottslektionen i fredags. En helt underbar lektion, och tänk er det är idrotten jag pratar om.
Nej nu måste jag sluta. IBM, man.

BLÄ!

2008-03-09 @ 14:48:53

Jag håller på att bli galen på franska revolutionen! Det är så jävla tråkigt och förvirrande. Står helt olika vart man än kollar och sen när man pratar med Gunnar så drar han ännu fler berättelser om det bara för att förvirra en ännu mer. Det jobbigaste av allt är att jag vet svaret på alla frågor, men av någon konstig anledning så får jag inte ner det på pappret. Det går inte att skriva en löpande text om det. Det går inte att skriva en sammanhängande text.


Dessutom har man spanska prova och svenska tal den här veckan. Kan säga redan nu att spanska provet kommer gå åt helvetet., likaså med svenska talet.

Har även matteläxa tills imorron och en fysik läxa samt inlämning tills på fredag och onsdag, men det kan man ju glömma att jag kommer hinna med.

Dessutom är det fotboll om två timmar och om tre kommer alla gäster. Så det kommer inte bli något mer plugg ikväll. Usch.

Så är det någon som känner sig sugen på att göra en fysik inlämning eller skriva en historia uppsats så kan ni ju alltid höra av er.

S.H

2008-03-08 @ 21:17:45

Om det är någon som jag är avundsjuk på så är det Stefan Holm.

Innan jag går in på varför så vill jag berätta två helt oväsentliga saker.
Den ena är att han har samma fokuserade blick som Fredrik Ljungberg ... behöver jag säga något mer? 
Det andra är att har han världens sötaste öron. Utstående, precis som en liten teddy björn. Det är så gulligt.

image187


Nu över till avundsjukan. Egentligen så är det ingen avundsjuka ska nog egentligen påstå att jag beundrar honom istället. Hur som helst så syftar jag på hans psyke. Herregud vad stark han är mentalt.

Helt ärligt så orkar jag inte gå in på varför. Om ni har någon som helst koll på hans karriär så borde ni förstå, annars så är ni nog inte ens intresserade.

Ville bara få det sagt.

7/3-08 <3

2008-03-08 @ 16:33:23

Jag måste bara säga en sak. Jag gick runt hela dagen/kvällen igår och garvade, har även gjort det hela dagen idag hittills. Kan verkligen inte sluta tänka på Mickis och hennes dans. Fy fan vad man skrattade.

Hela dagen igår var underbar, och allra bäst var idrotten (!).


Torsdagen (latinlektionen) och fredagen den här veckan har varit de två bästa dagarna i skolan under hela året. Är så sjukt glad över att man hamnat i den sådan underbar klass som NVARKBEEIJU07. Det går inte att göra något annat än att älska den klassen.

HAHAHA, tänkte på Michams dans igen

image186 

Histroia uppsats.

2008-03-08 @ 16:04:35

Har nu varit iväg och köpt presenten till bror nu.



image185

Sitter nu med historiaboken framför näsan och försöker skriva en fördjupad uppsats om den franska revolutionen. Det känns faktiskt bra, riktigt bra. Har allt i huvudet och vet svaret på alla de punkterna vi ska ha med, men problemet är bara att få ner allt i uppsatsen och hålla sig till de 1200 ord som man max får skriva. Det är det allra största problemet, maxgränsen. Jag lyckas nämligen alltid skriva ett halvt arbete mer än alla andra.

Aja, det svåraste och tråkigaste är iaf avklarat. Att samla information.
Ska väl återgå till historian nu.

Plugg, plugg, plugg & plugg.

2008-03-08 @ 10:14:34

Vaknade med världens träningsvärk i hela kroppen, mest i magen. Man håller på att bli galen av den smärtan som kommer vid varje rörelser, men samtidigt så finns det nästan ingen skönare känsla än att vakna upp med träningsvärk.


Idag har jag bara en massa plugg att göra och samma sak imorron. Men då ska jag även hinna med att städa rummet, och idag ska man även åka iväg och köpa present. Hur ska jag hinna med allt?

Men ska inte sitta här längre och slösa bort tiden. Ska äta lite frukost och sedan börja med pluggandet.

Skriver senare.

Fotosafari.

2008-03-07 @ 21:07:37
Somliga skulle kalla detta fotosafari, jag kallar det bilder ...

       

Ja, man märker ju att vi är en klass med kreativa talanger.
Haha, måste tacka alla för idag. Har inte skratta så mycket på länge. Har träningsvärk i magen och kinderna nu ...

JB, jag lovar att säga något nästa gång.

JAG VILL KICKA BOLL!

2008-03-07 @ 18:30:38

Jag är på det allra sämsta humöret som man kan vara på. Har känt av i benen och hela kroppen nu i en vecka hur gärna jag skulle vilja ta en boll och kicka lite. Inte mycket, inte länge och definitivt inte avancerat, utan bara ta en boll och gå ut och latja lite som min tränare brukade säga. Men har itne haft någon tid för det. Detta abstinens besväret har lett till att jag de tre senaste dagarna har stått och slagit lobbar upp på min säng och tränat att nicka med mig själv inne i mitt rum. Stod även och "sköt" på Danne när han satt tittade på tv här om dagen.


Så helt plötsligt kom då den här dagen och denna tidpunkt då jag verkligen känner av bollkänslan eller vad man nu ska kalla det i hela kroppen. Så tänkte be pappa lite snällt om han inte ville gå ut och sparka lite med mig ett tag. Började väldigt bra med att gå in i vardagsrummet där han satt och tittade på tv och sa: Pappa, jag tycker om dig.  Men inte fan ville gubben gå ut för det, så efter några minuters tjatande så lämnade jag honom i rummet och gick in på mitt rum. Samtidigt så kände jag hur ilskan och aggregationen kokade inom en. Gick sedan in i vardagsrummet en liten stund senare då det kändes som allt lugnat ner sig och sa "jag tar tillbaka det jag sa förut."


JAG VILL KICKA BOLL!

image177

Drake & Josh.

2008-03-07 @ 17:26:22
Nu är det såhär, jag har varit väldigt duktig och inte tjatat om Drake & Josh på ett tag. Men nu måste jag igen.
Jag älskar den serien.
 
 


(Börjar efter ungefär halva klippet.)

"Drake Parker would never say evening, that's not even my line."

jag och Anna och en massa raggningsrepliker.

2008-03-07 @ 16:49:38
Nu sitter man här igen med Anna och läser raggningsrepliker. HAHAHA, den del är riktigt klockrena.

"Blommor är röda och violer är blå, din fitta är rolig och du likaså."
"Tjenare sexbomb, står du här och tickar?"
"Fryser du? Det borde du göra, för du har varit naken i mina tankar hela kvällen."

Fast jag gillar den jag kom på allra mest, "Hej, vill du följa med mig hem och titta på min majsorm?"
Nu är vi defenitivt redo för att gå ut och ragga. ;)


 Hahaha, skrev det för två timmar sedan innan idrotten. Kan säga att det nu står klart att det är någon av dessa två raggningsrepliker som jag kommer att falla för.

"Jag är en trollkarl. Kom hem till mig så kan jag visa några trix."

"Visa trosorna så får du popcorn!"

Dagen började inte så himmlans bra. På vägen ut till bussen kom jag på att vi egentligen hade sovmorgon. MEn det gjorde inget eftersom även Mickis och Johanna hade glömt. Men Johanna den dissaren stack iväg på SP's mattelektion så jag var ensam kvar med Mickis som läste högt om Kuba's histroia för mig. Så istället läste jag ut Mannen utan öde.
Några timmar senare så satt jag och Anna och läste raggningsrepliker som jag nämnde i det tidigare inlägget. På pedleden höll Sofie och Johanna lektionen så vi bakade Chokladbollar, MUMS. Sedan avr det dags för ytterligare några raggningsrepliker.

På idrotten hade vi volleyboll. Idag slog Mickis alla rekord. Fy fan vad den tjejen flummade ut. Detta måste nog ha varit den roligaste lektionen någonsin. Låg och garavde på golvet minst fem gånger inom en halvtimma. Djungelvolleyboll, är nog det roligaste som finns.
Dagen's idrottlektion fick en verkligen att inse hur man triva i den här klassen, den är så underbar.

Måste säga att jag redan hade träningsvärk när jag gick till skolan, men nu har jag en träningsvärk som är tio gånger värre.

"Tjenare kextet, hur har du rymt från mitt kexpaket?"

2008-03-07 @ 13:20:43
HAHAHAHA, sitter nu i skolan på lunch rasten med Anna, Emelie och Therese. Vi kollar på en sida med en massa raggningsrepliker. Fan vad dåliga det fanns.

Vi kom själva på en alldeles nyss.
"Tjenare kextet, hur har du rymt från mitt kexpaket?"

HAHAHAHA, den äger sönder.

Mickispickis, den framtida diktatorn.

2008-03-06 @ 18:41:16
HAHAHAHA, okej ni alla vet nog vi det här laget vem Mickis är. Hon är en av de i klassen som får en att skratta så mycket så man får ont i mungiporna varje dag.
Känner mig extra stolt idag eftersom man nämndes en hel del i hennes senaste blogginlägg. ( :

Haha, länken är här då. Har lagt ut den mest för Karins skull, men om någon annan vill läsa så tror jag inte att det skadar.

   

Mickis, Anna, Eleoneores katt, Mingis och Johanna.

En kärleksförklaring

2008-03-06 @ 17:11:47
Såg nyss på tv:n att The bourne supremacy ska gå på lördag. Åh, vad jag älskar bourne filmer.

image172



Här nedanför ser ni en liten dikt jag och Natta skrev på fysiken idag. Den är till vår älskade fysiklärare, mer känd som L.O.


Dikt till L.O

Du och jag hör ihop, vi är lika fina.

När jag ser dig börjar jag grina,
och detta beror på här hör:

Din stinkande odör.

Jag älskar din underbara röst,
och dina vackra mansbröst.



Kan säga att det är det enda vi flickor i klassen gör på hans lektioner. Vi skriver dikter till honom och beundrar honom när han inte ser på.

Dagen idag.

2008-03-06 @ 16:56:52

Orkade inte skriva något inlägg imorse, inte ens när man väl kommit till skolan och hade gott om tid på sig.

Ja, de två första lektionerna flöt på som vanligt. Förutom på svenskan så var det vad man kan kalla brottningsmatch om Johanna's mobil. Vi båda hade nämligen en bild på varandra som bakgrundsbild, men skillnaden var att jag har en fin medan Johanna hade en riktigt hemsk.
Efter svenskan så var det lite kamp om de igen och det slutade med att jag låste in mig på toaletten med hennes mobil och raderade varenda bild hon hade på mig. Efter det gjorde hon några desperata försök att ta en ny, men lyckades inte så bra.
Spanskan rullade på som vanligt, vi satt i datasalen hela lektionen och tråkade.

Sedan var det matte och jag jobbade på riktigt ordentligt, men stördes av Mickis frågande hela tiden "Har de svarat än?" Det var nämligen så att jag kom på en nys svordom och blev riktigt stolt över den upptäckten och ville dela med mig av den med min kära vän Karin. Men hon blev inte alls glad av någon konstig anledning och gav istället mobilen till sin kompis och lät honom svara på det. Han var inte alls trevlig på något sätt, han började direkt göra personliga påhopp. Läste då upp messet för Mickis och de andra man satt med och Mickis föll direkt för hans ordval och tjatade sig till döds om att hon skulle få svara. Vem kan säga nej till Mickis? Den blivande diktator.
Det hela slutade med att hon bad Karin att framföra sin önska om giftermål med den här personen.

Sedan var det fysik, som jag inte ens vill gå in på.
Efter det var latin som började ganska bra. Jag och Mickis gick för att köpa varsin läsk och hoppades på en sockerkick. Men när vi skulle köpa det så fanns ingen sprite så jag var tvungen att köpa sprite zero. Så när vi gick upp för trappan så slog det mig, jag hade köpt en Sprite zero, utan socker för att få en sockerkick ... lyckat.
Resten av lektionen bestod av en massa citat som Mickis var tvungen att skriva upp så hon skulle kunna ha något att skratta åt när hon kom hem.


På vägen till bussen pratade man med mongot som enligt henne själv psykade en kille på andra perrongen.
Och nu sitter man här, ska snart äta för att sedan plugga.

Blä.

Bakgrundsbilden.

2008-03-05 @ 18:37:20
image171
Tänkte att någon kanske var intresserad av vilken bakgrundsbild jag har på mobilen.
Om inte blunda.

Ett besök på vreten.

2008-03-05 @ 18:21:01

Ja, idag var det vad man kan kalla en kort dag i skolan.

Första lektionen började kvart i ett då hade vi svenska i 55 minuter. Lyssnade bara på tal som några i klassen höll. Sedan bestämde vi ju också att vi ska sätta ihop en pjäs om Snövit.


Efter svenskan så var det dags för den dära underbara rasten på två timmar innan en sen fysiklektion. Efter en halvtimma så tröttnade vi på skolan och bestämde oss för att gå till Skogås centrum för att shoppa, det blev plåster för Challe och choklad för mig och Mingis. När vi väl var ville Anna hälsa på i Challe och hennes gamla skola, så när de begav sig dit så gick jag och Mingis till hennes gamla för att hälsa på.

Vet inte riktigt vad man ska säga om den skolan. Alla kollade snett på en när man gick där, men det skulle de garanterat göra i min också. Sen så gjorde Mingis bort sig riktigt ordentligt när hon inte kom ihåg vad henne lärare hette. Dessutom var det hennes klassföreståndare och en av de två lärarna som hon ville träffa.

På vägen tillbaka bestämde vi att nästa fysik-onsdag så ska vi besöka min gamla skola, vi får väl se hur det blir med det.


På fysiken så var det tråk som vanligt. Jag, Johanna och Mickis försökte roa oss med att spela Tennis/badminton med en meters linjaler och tejpbollar. Men det var mest de som försökte träffa bollen och jag fick sitta och låtsas vara beredd.

När det inte funkade så roade de sig med att kasta tejp/papper på mig och Natta, och kalla oss för kameler. Vad det roliga i det nu är.


Nu sitter man här hemma och vet att man egentligen borde plugga, men orkar verkligen. Har en cp läxa tills imorron, men det är bara några glosor så det brukar vara lätt att plugga in. Sedan har man engelska till fredag som är lite värre eftersom jag inte vet vad vi har för något i läxa.

Men men, det löser sig nog.

IBM, man.

No matter what.

2008-03-05 @ 11:04:14

Har en sådan otroligt skönt träningsvärk i både armarna och magen just nu. Eller träningsvärken gör jävligt ont, men vad jag har saknat den känslan!

Ska snart bege mig till Farsta, har några ärenden där som måste fixas innan det är dag för skolan. Har varit så skönt med en lång sovmorgon idag. Har bara tagit det lugnt och segat. Så mysigt.


image170

Charlotte Johanson, vill att du ska veta att jag saknar oss otroligt mycket och dig ännu mer. Vill också att du ska veta att jag älskar dig oerhört mycket. Chandler & Joey, no matter what! Vad som än händer kommer du alltid vara min själsfrände. Ali älskar Bail.

En rubrik.

2008-03-05 @ 08:59:09

Vaknade för en timma sedan av mig själv. För första gången på en evighet känns det som så sov jag hela natten. Helt underbart. Ute ser det väldigt våraktigt ut, hoppas det är varmt också så att det är inte svinkallt när man väl kommer ut.


Vet inte riktigt var jag gör uppe nu, eftersom jag inte börjar förens kvart i ett och jag har ingen ork att gå ut och jogga en liten runda. Men, om jag har tid över betyder det bara att jag kan kolla på en massa roliga saker, som Drake & Josh. Tror att det var mer än en vecka sedan jag såg ett avsnitt sist, hemskt!


Har fortfaraden svårt att fatta att Arsenal faktiskt vann igår, de hade alla odds emot sig. Fast jag visste ju att de är bättre än Milan. Så jag har bara en liten sak som jag velat säga ända sedan jag gick upp:
Miljanare, in your face!


Nu ska jag nog fixa lite frukost.

Milan - Arsenal 0-2

2008-03-04 @ 22:51:37

Livet är bara för underbart ibland.

ARSENAL! ARSENAL! Fabregas och Flamini var kungar. Okej, ska bespara er alla med mitt snack om fotboll. Låt mig bara säga att jag just nu är lycklig, riktigt lycklig.

Arsenal vann trots att domarteamet var äckliga miljanare. Jag är mållös, eller ordlös.


image169 image171

Tror detta är det sista inlägget för mig ikväll., så god natt på er alla.

Vet inte om jag vågar gå till skolan imorron, har blivit lovad smisk av Mickis.

Fotboll snart.

2008-03-04 @ 19:10:35

Okej, helt ärligt. Jag kom inte så långt på historia uppsatsen, men jag är iaf riktigt stolt och glad över det lilla jag skrev.


Nu är det snart fotboll och jag känner hur adrenalinet bara stiger och stiger. Usch, nu låter jag som värsta fotbollstönten är kanske det också ... lite grann. Men Johanna och Carro's snack idag på matten var bara överdrivet. Så fotbolls tokig är jag inte, och det vet jag stämmer.
Jag tror att jag redan vet hur det kommer att sluta ikväll, resultat mässigt. Men jag är ändå en person som vägrar att ge upp hoppet när det gäller sport. Hur mörkt det än ser ut så slutar jag aldrig att hoppas och det allra viktigatse av allt så säger jag inte att jag ger upp hoppet.
Därför brukar jag bli rätt så sur på mamma och pappa när de säger något i stil med att det kommer bli förlust. Hell no! ARSENAL! Seriöst, vad snackar jag om?

Haha, har kollat bloggen och nu och sett alla de inlägg jag skrivit idag. Känns riktigt skönt och roligt att vara tillbaka till sitt gamla bloggandet nu igen. Har faktiskt saknat det en hel del. Lovet var inte så lyckat på den punkten, men å andra sidan så är det ju ändå bara en blogg jag pratar om. Aja, hur som helt så är det kul att få tillbaka det dära behovet/viljan att skriva här igen.


Snart är det dags för det lilla träningspasset och sedan är fotboll. Ska kanske föröka skriva lite mer historia efter matchen, om jag orkar. Ska bli så skönt att få sova ut imorron. Funderar på att gå upp lite tidigt iaf för att kanske orkar bege mig ut och springa lite. Men vi får väl se hur det blir med den saken.


image168

Till slut vill jag bara tillägga att världen är verkligen liten. Det tror jag Johanna lärde sig idag iaf. Haha.
Glöm nu inte bort att kolla på matchen!

IBM, man.   

Andra världskriget är lite roligt.

2008-03-04 @ 18:27:57

Så nu har man läst de sidorna i Mannen utan öde som vi ska ha läst tills på tisdag. Skulle ha gjort engelskan efter maten, men insåg då att jag inte kom ihåg vad vi skulle göra så det får bli imorron. Så istället har jag nu börjat med historian, men det går inte så bra. Har nämligen inte de punkter som vi ska ha med i den hemma. Så jag vet bara på ett ungefär vad det är man ska skriva om, och det är ingen bra situation om man ska skriva en fördjupning om den franska revolutionen.


Mannen utan öde, vad ska man säga om den boken? Den är rätt så bra. Den versionen som vi läser får en iaf att skratta. Eller jag och Mickis skrattar iaf åt den, haha cp ön.

Den är skriven på bebis språk. Jag lovar en dag kommer IV-klassen komma och fråga efter den och då kommer de få reda på att NV-ettorna har tagit mer än hälften av böckerna.


Utdrag:

-  Vill du följa med hem och titta på mina akvariefiskar?


HAHA, Vilken raggningsreplik.


Skyddsrummet låg i källaren.
Där fanns också mörka gångar.
Jag och Anna-Maria gick in i
en av de mörka källargångarna.
Plötsligt exploderade en bomb i närheten.
Anna-Maria började darra i hela kroppen.


Det var ett stycke. Boken handlar om en tragisk händelse, och ändå skrattar man som det vore ett helt nytt vänner avsnitt.

  

Nej, nu ska jag återgå till uppsatsen och göra så mycket som jag kan. Sedan ska man plugga cp.

Sen är det fotboll. LYCKA!

IBM, man.

Så stolt.

2008-03-04 @ 17:01:08

Kom precis hem från skolan och är vrålhungrig. Känns som jag kommer dö av hunger, men jag orkar inte göra något att äta ... är för hungrig.

Jag vet att jag har flera miljoner olika saker som jag vill skriva om, men just nu kommer jag knappt på några av dem. Så om någon känner sig utstött för en viss upplevelse inte skrivs om så ... ta det inte för hårt.


Ska väl börja med den bästa nyheten, förutom att det är fotboll om några timmar, så kom Mickis på idag att morgondagen kommer börja med en sovmorgon eftersom vi har eget arbete på historian. Det är inte heller en liten sovmorgon, nej imorron börjar man kvart i ett. Sedan har man två lektioner och slutar dock vid fem, men SOVMORGON!


Nu är det så att jag tycker att alla ni som känner mig, eller som bara läser bloggen ska vara riktigt stolt över mig. Idag på matten så jobbade jag faktiskt. RIKTIGT BRA. Jag skojjar inte, jag Jenny Filgren jobbade på mattelektionen och jag fattade. Det berodde nämligen på att man satt bredvid Johanna så vi arbetade tillsammans och hjälptes åt. Vi gjorde en hel sidan. Så jag är verkligen jätte stolt.


image167
Nu ska jag kolla på tv lite i väntan på maten och sedan ska jag plugga.
WOSHA.

Jag gillar majs, det är najs.

2008-03-04 @ 10:17:43

Sitter nu i datasalen på SP, med Mickis och Johanna. Fick precis ett smsn från lilla solstrålen Lisa så allting kände mycket bättre. ( :
Annars har den här dagen faktikst varit mer än bra frma tills nu. Det bröjade med att på mänken så skulle vi välja en bok att läsa. Det blev en bok om en liten judekille som levde under andra världskriget. När vi bestämt oss för boken och skulle gå tillbaka till klassrummet för att läsa den så ser vi att u högra hörnet står det lästläst. När vi sedna börjar läsa den så förstod vi vad det menades med det. Boken betsår av en stor text och med kanske tre stycken på varje sida. Raderna består av max fem ord och spårket påminner om Tarzans grammatik.
Jag och Mickis hade jätte roligt åt den vid vissa tillfällen.

Idag fick jag även reda på av Natta att det finns två fortsättningar på min älsklingsberättelser. Berättelserna om de tre muskertörerna. Jag kan säga att det gjorde min vecka, hade nästan lust att brista ut i en glädje dans när jag fick reda på det.
Dessutom så vet ni alla säkert redan om detta, men för er som inte så berättar jag det nu ännu en gång, ikväll är det fotboll. Döm mig inte som värsta fotbollsnörden nu. För det är jag verkligen inte, inte på långa vägar. Men just den här matchen har jag sett fram emot så länge. Milan - Arsenal. Fabregas och Eboue!

Ja, och sen har vi ju latin senare idag ... 
Haha, den här dagen blir ju bara bättre och bättre. (:  
IBM, man
.

Veckan's citat sades av Micaela Hamrin.
"Jag gillar majs, det är najs."

Tråk, tråk , tråk.

2008-03-04 @ 08:39:28
Sitter nu i skolan och väntar på att mänken ska börja. Kollade nyss runt på en massa olika folks bloggar och fastanade på Angelas, där hon hade vad man kan kalla ett litet test.
Tydligen så jag en gullig bicthbabe som är porrig. Hahaha, vet itne riktigt om man håller emd om det.
HAHAHAHA, Karin borde ha på sig en röd tröja när hon läser. Annars passar det inte hennes personlighet.

Nu kom L.o, vilket ebtyder mänk. USCH!
Skriver senare. IBM, man.

tisdag 4/3.

2008-03-04 @ 07:18:18

Tisdag! Äntligen! Nej Mickis, det är inte för att vi har latin idag. Fotboll, Milian - Arsenal. Som jag har längtat efter den här dagen. Vad glad jag är. (:

Just det, jag har en liten fråga till någon kunning där ute. Låten som jag i "Jag tror jag smälter.", vet någon vad den heter? (a)

Ska dra nu. IBM, man.
Usch, vad kallt det verkar vara när man tittar ut. :/

Ted?

2008-03-03 @ 19:00:26

Lyssnar just nu på It's you. Älskar Shane's röst i den låten, den är så underbar. Hela låten är underbar, så jävla fin. Men nu ska jag inte diskutera låtar.

Gjorde precis klart schemat för mitt dagliga träningspass. Det är så seriöst och professionellt. Ska försöka komma ut och börja springa regelbundet igen, och så förhoppningsvis så genomförs planerna på att skaffa gymkort med Karin så det blir gymmet en gång i veckan också.


Igår, eller om det var i förgår, hur som helst så var det en av de nätterna då man inte kunde somna så istället man terrasserade man Lisa med en massa sms.  Under tiden så kollade jag på en riktigt dålig film, men som ändå lyckades fånga ens intresse. Under tiden jag kollade på den filmen så slog det mig, hur gärna jag skulle vilja hitta min Ted. Har aldrig känt ett sådant stort behov av honom, men då kom det. Bad Lisa om hjälp, men hon verkade inte fatta vad jag menade ... inte förens jag förklarat för henne.
Så nu till frågan: Ted, vart är du?


Imorron är det tisdag, och förutom matte som Mickis redan förutspått att vi har, så är det fotboll imorron. Har längtat som en tok efter den här matchen! Tror faktiskt att det är just den som gjort att jag har varit hela exalterad de senaste dagarna, vilket har påverkat sömnen. Vilken fotbollstönt man är.


Längtar tills imorron och veckans slut. Ska bli skönt med helg nu igen, fast den här helgen kommer mest gå åt för att plugga. En dag som man däremot inte längtar till ät osndag då har vi nämligen lyckats fått världens jobbigaste schema. Det börjar med en historia lektion halv nio - halv tio. Sedan är spanskan inställd, så svenskan börjar kvart i ett. Efter det så har vi den där omtyckta håltimmen innan fysiken på 1 timma och 40 minuter. Riktigt underbart.
Jag vet att vi inför varje spanska lektion ber om att Javier ska vara sjuk eller att han ska halka på ett bananskal på vägen till klassrummet, men kunde han inte ha valt en vecka då vi inte har fysik?


Dagens glada nyhet är att jag klarade matteprovet. ( :

Nu måste jag nog räkna lite matte. IBM, man.

Är så kär i låten.

2008-03-03 @ 18:31:35


So if I get to grow old, with many years behind me.
There's only one thing I want, one thing I need beside me.
For all that you are, for everything you do,
for all that you've done, just for showing me the truth.
It's you.

080303

2008-03-03 @ 16:07:12

Första skoldagen idag då. Morgonen var som ett helvete, fattade verkligen inte vad man gjorde i skolan. Men efter spanskan så rullade allt på som vanligt och man hade inte en tanke på att lovet precis tagit slut.


På matten roade sig Mickis med att ta bilder så hela mitt minne på mobilen blev fullt och att skriva dikter. De var ... bra.



O80303

Matematik

12:29


Mattematik
Imorgon är det tisdag.

Matematik.

Imorgon ska vi ha

Matematik.

Detta är din framtid

mattematik.


Latin

Latin finns i mitt <3

finns i min själ.

Det finna överallt.

Latin är kärlekens språk.

Latin är visdomens språk.

DU Älskar Latin

Jenny <3 Latin


Väldigt fina som sagt.
Och så några av hennes bilder.

   

Aj, mitt finger.

2008-03-02 @ 20:37:20

Till och börja med vill jag berätta att jag har klämt mitt finger, och det gör ont.

Jag är helt slut i mina ben, Körde nyss ett litet och då menar jag litet träningspass. Funderar på att köra ett varje dag innan man lägger sig, men ett mer utspritt sådant.

Kollar också på det dära extremt dåliga programmet Singing Bee. Fattar verkligen inte hur jag kan titta på det varje söndag, det är så dåligt man inte ens kan skratta åt det.


Imorron ska Anna äntligen får sin födelsedags present. Bara lite mer än 3 månader för sent, men men.

Haha, nu började jag tänka på  Karin's "sjukt braiga" överraskning. Är faktiskt lite nyfiken på den, men vet inte riktigt om jag verkligen vill se den.


HAHAHA, la precis ner matteböckerna i väskan. Hittade då min och Johanna's bild som föreställer helvetet. Skulle gärna ha lagt upp den nu, men den är tyvärr inte klar.  Det kanske blir morgondagens projekt på mattelektionen.


Fan, kom precis på att mina planer om att gå på träningen på tisdag inte kommer ske. Det är nämligen så att det är retur mellan Arsenal - Milan. Det kan man ju bara inte missa! Har längtat efter den matchen sen de möttes ... när det nu var. LÄNGTAR!
IBM, man.

söndags snack.

2008-03-02 @ 19:21:14

Jag hann faktiskt med en hel del idag. Är riktigt stolt över mig själv. Gjorde klart engelskan och idrotten. Ska börja med historian imorron eller på onsdag, det är mer troligt att det inte blir något förens i helgen.


Usch, imorron är det skola igen. Måste upp tidigt ... så har man spanska och matte! Bajs. Men har faktiskt saknat klassen, så det ska bli kul att träffa alla igen.

Nej, nu ska jag duscha och lägga in en tvätt. IBM, man.

 
ännu fler bilder från igår.

skola, BLÄ!

2008-03-02 @ 12:04:16

Idag är det mycket som ska göras och tvivlar ganska starkt på att ens hälften av det kommer bli klart.

Först ska man göra idrottsinlämningen som skulle ha lämnats in fredagen innan lovet. Sedan ska jag börja med historiefördjupningen som troligen ska vara klar på onsdag. Sen ska man även skriva klart engelskan och svenskan.

Skolan, ett riktigt helvete. Inte själva platsen skolan, utan alla dessa uppgifter! Ibland så känns det som att lärarna tävlar i om att göra flest och jobbigaste uppgifter.


Vill be om ursäkt för den senaste tiden och den snaraste framtiden. Det har blivit och kommer mycket troligen bli en massa snack om Drake Bell. Kom nämligen på igår att han verkar ha blivit Brian's ersättare nu.


I fredags så hade jag tv:n på i bakgrunden när jag satt vid datorn. Av någon anledning stod ettan på så runt åtta började Så ska det låta. Det är ett program som jag brukar garva åt när folk säger att de ska titta på, varför vet jag egentligen inte för när man väl börjar kolla på det så är det ganska underhållande. Hur som helst så har jag alltid gillat Peter Settman. Så när jag lyssnade på Så ska det låta så ställde jag mig själv frågan: "Om det ändå inte finns några roliga program på fredagar, varför kollar jag inte på det?"

Svaret på frågan är enkel, jag hade helt enkelt glömt bort hur roliga Peter Settmans kommentarer är och hur roligt skratt han har. Men nu när jag tänker på det, Så ska det låta? aldrig i livet!

IBm, man.

"Jag tror jag smälter."

2008-03-02 @ 00:39:46

Jag har hittat den nya Brian.

En kväll med Nunnan.

2008-03-01 @ 23:27:45

Karin åkte nyss hem. Det är alltid lika sorgset och ensamt när en sådan sak sker. Men men, även det goda måste ta slut någon gång.


Denna dag har inte varit så händelserik. Karin var här och kollade på melodifestivalen, så det blev lite flumm framåt kvällen. Jag fick också en ny kompis idag. Men börjar nästan ångra att vi inledde den vänskapen nu.

Märkte även idag hur beroende jag är utav några pennor som jag köpte för någon dag sedan. Har i stort sätt suttit och ritat med dem hela dagen.

Ett av de "kärleksbreven" jag fick utav Karin.