CP iPOD!

2008-06-30 @ 19:55:29

Det blev inget Supernatural, eller jo men bara 12 minuter av första avsnittet. Istället blev det en familjeutflykt som resulterade i ett par skor till mig.

När jag precis hade satt mig ner och fått på ena skon så började Us against the world med Westlife spelas, så jag beslöt mig för att jag och skorna måste vara ödet.

Kom sedan hem till den helt fuckade iPoden. Måste verkligen lämna in den nu. Håller på att bli galen på den!


Ska försöka leta upp någon rolig film att se på nu. Önska mig gärna lycka till.

Just det! Hade tänkt att göra om bloggen design en aningen, men har ingen aning om hur den ska se ut. Någon som har något tips?

Kim hälsar!

Grattis Spanien!

2008-06-30 @ 16:16:08

SPANIEN! Ska inte säga så mycket om gårdagens match.

Vill bara få det ur mig att när Fabbe bytes ut slängdes en del ord ur munnen på mig som egentligen bara var tomma ord. Med andra ord, jag blev riktigt förbannad något som hela familjen kan intyga på.

Rätt lag vann och det var det enda som egentligen betydde något. Bilden av Casillas när han lyfte upp pokalen är en bild som kommer finnas kvar länge i huvudet.

Casillas, den killen är den som imponerat mest på mig i detta EM. Man har sett hur hela Spaniens lag varit fokuserade under mästerskapet. Men Casillas blick var nästan läskig. Varenda match såg man på honom hur fokuserad och målinriktad han var. Helt sjukt. Som sagt, har alltid tyckt att han varit bra. Men i detta mästerskap har han verkligen visat att han är den bästa målvakten i världen.


I. Casillas

Ska nu börja se om alla Supernatural avsnitt, eller lyssna om. Ska ha på dem i bakgrunden medan jag spelar sims. J  

Kim hälsar!

FINAL!

2008-06-29 @ 19:01:51

Jag vet att jag lovade att det skulle dröja innan det kom upp igen, men saknaden är för stor. Jag ska se om alla säsonger av SupernaturalNågon som vill se på dem med mig? :)  Den serien är inte bara helt underbar att titta på. Den har även varit bra för mig som person. Den har gjort mig mycket modigare, eftersom jag nu vågar titta på hela avsnitt och tro mig, de är läskiga. Så det betyder att jag kanske möjligt vis i framtiden kan se en halv skräckfilm. Vilket är ett otroligt stort steg för, om ni vill ha bevis så kan ni fråga Jonna.


:D

Väntar just nu på att sändningarna inför matchen ska börja. Försökte få Danne att åka till Intersport idag för att köpa en Spanien tröja, men det ville han inte. Får väl köpa en efter EM då, om inte alla tagit slut då nu när Spanien vinner mot Tyskland.

Kim hälsar!

Burn notie & Psych.

2008-06-29 @ 12:43:11

Har märkt nu att det blivit en hel del prat om Supernatural den senaste tiden. De tre senaste inläggen handlar nästan enbart om den serien. Men kan lugna ner er alla med att det kommer nog ta ett tag innan den serien kommer på tal igen. Närmaste är nu Burn notice och Psych, de nya avsnitten kommer komma ut runt 10/7 och 18/7.


Har ingen som helst aning om vad som ska göras idag. Det blir en sådan "får ta det som det kommer" dag. Vädret är iaf underbart så förhoppningsvis kommer dagen spenderas ute så mycket som möjligt.

Måste även få ur mig att jag på den senaste tiden blivit grymt sugen på att ställa upp i korpen. Danne frågade mig för några år sedan om jag inte ville vara med i deras lag, men ville inte då. Skulle knappast klarat av det fysiskt då och tvivlar lite på att jag skulle göra det idag också. Men ändå, jävlar vad kul det vore. Tyvärr så ska inte Danne vara med i år och då har ju inte jag någon lust att vara med ett gäng killar när jag knappt känner någon av dem. Aja, life goes on.

Kim hälsar!

I really miss it.

2008-06-29 @ 12:13:41

Dean Winchester.
Sam
: "So you two were talking a case?"
Dean: "No we were uh, we were actually talking about our feelings. And then our favorite boy bands. Yeah, we were talking a case."



Jag kommer verkligen sakna Supernatural så sjukt mycket nu. Speciellt Dean och hans kommentarer och så deras oändliga bråk mellan dem, som bara bröder kan ha. Herregud vad jag älskar sånna tjafs. Sen såklart kommer jag ju sakna att titta på Jensen Ackles. (a)

Undrar verkligen hur jag ska klara mig nu ...  Tycker faktiskt synd om mig själv.

Inge mer Supernatural..

2008-06-28 @ 22:40:55
Winchester

Dagen som skulle bli hur mysig och rolig som helst förvandlades till ett rent helvete.

Hur som helst hann jag iaf se klart två serier idag, The war at home och Supernatural. Det blev hela åtta Supernatural avsnitt idag, vilket var halva sista säsongen. Nu får man vänta till höst för att se fortsättningen. Ska försöka avslöja så lite som möjligt genom att säga att jag ska fortsätta titta på den och att Dean dog allt som allt 107 gånger. Tro mig, jag räknade varenda gång. Så tur som man hade så var det inget gråt slut, även om jag var rätt så nära att börja gråta ett tag. Äsch, nu ska jag inte prata mer om det. Ni får helt enkelt se på den serien själva. Något jag verkligen rekommenderar.


Vad har man mer gjort idag. Jo såg på Superhero movie ytterligare en gång till. Just nu längtar jag tills imorron och den stora finalen. HEJJA SPANIEN! Spelar inte Fabbe från start så blir jag allvarligt sur. Har egentligen blivit det varenda match, men efter hans senaste match så tycker jag att det är klarare än glasklart att han borde starta. Aja, den som lever får se.

Kim hälsar!

MER! MER! MER!

2008-06-28 @ 11:07:11
SN
Tvingade kvar mig själv i sängen i flera timmar extra idag och tvångs omsomnade bara för att jag förhoppningsvis ska vara lite pigg ikväll.
Pratade nyss med Karin och det bestämdes att vi skulle åka till Chatte och Oskar tillsammans ikväll. Vilket betyder att vi troligen kommer åka med flera, eftersom den bussen har en ganska bredd täckning när det gäller bostäder (hoppas det blev rätt svenska nu). Men fram till dess så ska jag nog bara ta det lugnt och titta på Supernatural. Eller så följer jag kanske med Danne till tomten om han har något för mig att göra där.

Mitt älskade tangentbord fuckade upp sig igår. Vilket betyder att jag nu sitter och skriver på det dära extremt mobbade och fula som jag fick när man köpte datorn. Det är jävligt fult och mobbat. Ett jävla scortum tangentbord.

Aja, ska leta upp lite frukost nu.

Kim hälsar!

Bye Bye

2008-06-28 @ 00:03:34
Freddie

Jaha, då har det väntade skett. Fast det är ändå lite sorligt. Vet att jag säger att jag inte gillar honom längre, men om säger så här: han var number one i ungefär tio år, och så lätt är det inte att radera det. Fan, nu låter jag riktigt töntig som Chatte sa i nian. Men allt jag menar ... eller vad fan, folk borde fatta och gör de inte så kommer de aldrig fatta.

Okej, nu till själva grejen med hela inlägget. Fredrik Ljungberg har slutat i landslaget nu. Som sagt, något väntat, men ändå inte. Men men, allt har väl sin tid.


Har drabbats av en sådan Drake Bell sjuka nu igen, fast denna gång är det Jonas Brothers två låtar S.O.S och That's just the way we roll som gäller. Usch, det är inte kul. Blir nästan helt hjärntvättad av dem.

Ska försöka hålla mig vaken i några timmar till nu. Ska till Chatte och Oskar imorron med Karin, Anders och kanske någon till, vilket troligen betyder att vi kommer vara vakna hela natten. Vill helst inte vara den som slocknar vid tio. :/

Kim hälsar!

Fem Supernatural avsnitt senare.

2008-06-27 @ 18:16:43
I know we get a little crazy. And I know we get a little loud.
And I know we're never gonna fake it.
We are wild, we are free.
We are more than ya think, so call us freaks.
But that's just the way we roll.

Så nu sitter man här I sitt nya städade rum och väntar på att gästerna ska komma, samtidigt som man sjunger med i låtarna som spelas. Tänker tillbaka på den underbara tiden som utspelat sig sedan jag sist skrev, fem Supernatural avsnitt. Kunde inte bli bättre!


En liten tanke slog mig för en liten stund sedan. Det är nämligen så att den bästa läraren, Gustav, på skolan ska sluta. Vilket är jätte tråkigt eftersom hela klassen har sett framemot kemi och biologi lektionerna pga. honom. Satt och sörjde honom ett litet tag ... host. Hur som helst när jag satt och tänkte tillbaka på de roliga stunderna med honom. Som tex. när vi satt i matsalen med honom och pratade skit om andra lärare och när han sedan avslöjade att de pratar lika mycket som vi. Eller en speciell lektion som vi var extra jobbiga på. Hur som helst så var han en lärare som alla drev med på ett snällt sätt. När alla dessa minnen dök upp så kom även en stor etisk fråga upp. Vad kommer hända med fiskarna? Gustav var nämligen den enda som brydde sig om dem, vilket vi elever var snabba på att påpeka. Kommer de finnas kvar? Herre gud, nu längtar jag nästan till i höst. Måste ju veta vad som händer med dem nu. Om de försvinner så kommer Pussulf verkligen sakna dem.

SHIT! Jag glömde Pussulf i skolan! Hoppas inte Mickis läser detta inlägg...

Kim hälsar!

”Dude! Could you be more gay?”

2008-06-27 @ 14:41:20

<3

JAG ÄLSKAR SUPERNATURAL
! ÄLSKAR! ÄLSKAR! ÄLSKAR! Det finns inge ord för der serien!

Och nu har jag flera timmar framför mig som bara består av Supernatural. Jensen Ackles, Dean så klockrena kommentarer och Sammys creepy öde. Åh, jag älskar verkligen den serien!



Sam: "I've got a theory. Sort of."
Dean: "Hit me."
Sam: "Well, thinking about fairy tales."
Dean: "Oh, that's... that's nice. You think about fairy tales often?"


Dean: "You find a way to stop Callie, all right."
Sam: "What about you?"
Dean: "I'm gonna go stop the big bad wolf. Which is the weirdest thing I've ever said."

He made 20 dollars!

2008-06-27 @ 11:15:55

”Jag tror vi kollar på olika saker när det gäller fotboll”

2008-06-26 @ 23:07:09

image189

Herregud, hur kan man inte ha med Fabbe i startelvan? Han är ju utan tvekan en av världens bästa passningspelare, om inte den bästa. Det har han visat många gånger innan detta EM, och visade det i den här matchen. Han stod bakom minst två mål (såg inte det första), och passningen till andra mål var genialisk. Det finns inga ord för den! Hur fan kan man bänka honom?


Ska titta på EM magasinet nu och sedan sova. Ska upp tidigt imorron och gratta mamma, närmare bestämt ska upp kl. sex. Usch. Morgondagen kommer gå åt till att städa rummet och ens massa Supernatural avsnitt, har verkligen saknat det sedan jag sist såg det. Låg i sängen för inte mindre än tio minuter sedan och garvade åt en massa saker som Dean och Sam sagt till varandra.

Shit, blev precis påmin av Danni att Lehmann står i Tyskland, hade glömrt bort det helt totalt. Den killen, han är så jävla rolig. Tjafsar med sin mittbackar varje match.
Kommer nog bli en grymt roligt final.

Aja, ska väl stänga av datorn nu.
Kim önskar en god natt till er alla!

Tack för idag flickor!

2008-06-26 @ 18:44:30

Har precis kommit hem efter en helt underbart mysig dag.

Har varit inne i stan med Rohie, Christine och Matilda. Anledningen var att lilla gummselumsan Rohie fyllde hela 17 år idag. Det var hur mysigt som helst, vi åt promenerade, åt glass och pratade.

Tog sedan en liten tur till Farsta där jag köpte nya Sims spelet och ett födelsedags kort till mamma.

Ska nu göra förbaket för imorron med pappa och sedan är det fotboll som gäller!

SPANIEN!

Jag säger samma sak som jag sa till flickorna idag, vinner Ryssland kollar jag inte på finalen. Men de kommer ju inte vinna så fattar inte varför jag ens ska bry mig. Är ganska glad över en sak, pappa håller på Ryssland. Vilket betyder att det kommer bli en liten mig-mot-morfar stämning ikväll. : )

Kim hälsar!

Fabbe & Villa :)

That's Just The Way We Roll

2008-06-25 @ 22:09:49

Så otroligt söta tillsammans.

2008-06-25 @ 21:02:37

image189

Kom precis hem ifrån en hattig liten shoppingrunda med Danne som mest bestod utav barnsligheter och fram och tillbaka körningar. De senaste timmarna har gått åt till en tur till brädgården, tillbaka hem. En sväng till GO,  Stadium och EKO. Detta resulterade i en massa virke, ett par skor samt kläder till Danne, RISK och presenter till mamma. Ganska lyckat om ni frågar mig.


Ska nu ägna den närmaste tiden åt fotbollsmatchen (Hejja Tyskland!) samt inslagning av paket. Ska sedan kontakta Rohie om morgondagen. Ska även ladda upp inför morgondagens sammandrabbning. Har längtat så sjukt mycket efter morgondagens match, gör det fortfarande.  


Aja, fotboll som gäller nu!

Kim hälsar!




När man se på en del par så vet man att det inte kommer hålla.

När jag ser er två så ser jag något annat, och jag tror helt ärligt att ni kommer hålla hela livet ut.
Om inte ni gör det, vilka ska lyckas med det då?
Grattis igen!


O&C

GRATTIS!

2008-06-25 @ 14:50:24

HAHAHA, jag och Chatte sitter nu och diskuterar spelen på King.com. Tror inte det var så bra att jag rekommenderade den sidan för henne igår. Man blir lätt beroende!

Annars har dagen spenderats med den tidigare nämnda Chatte i Farsta samt en liten stund hos mormor och morfar. Tror jag ska tjata på Danne när han kommer hem att vi ska till EKO och leta efter en glasskål till mamma. Hon fyller nämligen år på fredag.


Johanna :)

Apropå det så ska man väl gratta Johanna som fyller 17 idag. Den lilla flickan håller på att växa upp till en ung och vacker kvinna, vet inte riktigt det dära med vacker ... eller kvinna för den delen heller. Hur som helst GRATTIS GUMMAN!


Imorron ska man till stan med brorsan, Matilda och Rohie. Rohie fyller år då ska firas lite grann. Vad kan man mer säga om denna dag?

Jo, Charlotte och Oskar har varit tillsammans i ett år nu. GRATTIS på det också. De är så söta tillsammans. Förhoppningsvis kommer bild senare.

Aja, ska väl återgå till mitt spelande nu.

Kim hälsar!

Jensen Ackles

2008-06-24 @ 22:01:32
Det är riktigt pinsamt, jag sitter och dregglar framför min bakgrunds bild! (Första bilden)

SÄ SJUKT SÖT!

WARNING!
Lägg märke till det högra övre hörnet.

I'M BACK!

2008-06-24 @ 20:52:35
Dean&Sam

Har precis sett på de fyra första Supernatural avsnitten i säsong tre. Hade planer på att åtminstone se två till, men om jag ska vara ärlig tror jag att det räcker för ikväll. Vill inte komma in i besattheten, vilket jag riskerar om jag ser några fler nu. Det får bli imorron istället.

Imorron ska jag och Chatte till Farsta. Ska då inhandla allt som inte köpes idag. Dvs. presenter.


Sitter just nu och lyssnar på NFL. S.O.S. med Jonas Brothers. Helt ärligt så skiter jag i vad folk säger nu. Det enda jag hört om dem när jag nämnt att jag gillar låten är negativa saker, dvs. de två personer sagt. Det roligaste är att bägge två har sagt att de är fula. Som om det har något med saken att göra.

Kim hälsar!

Denna dag.

2008-06-24 @ 16:45:16
Spain for the win!
Längtar tills på torsdag!


Idag var det perfekt väder för Supernatural, men icke sa nicke. Det blev istället Farsta med bästa vännen. Inte för att jag klagar, det var ungefär tusen gånger så mycket mysigare, om inte mer, än att ligga hemma och kolla på läskiga monster ... och Dean.


Resultat av det lilla äventyret blev inte ens hälften av allt det jag hade hoppats på. Det blev iaf puder och ett linne. Inte så dåligt när man väl tänker efter. Nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn eller tv:n, funderar på om det ändå inte ska bli några Supernatural avsnitt ändå.
Kim hälsar!

Favoriterna.

2008-06-23 @ 23:49:28
ÄLSKAR!
Har precis sett Superhero movie för tredje gången. Jag älskar verkligen den filmen. Blev kär i Drake Bell på nytt igen ... Den killen har verkligen allt!
Den filmen och Kejsarens nya stil slåss om plasten som den roligaste filmen i universum.

Skämten i de filmerna blir aldrig tråkiga eller uttjatade!

Kommer sova så underbart skönt nu. :)

Imorron är det Farsta med Rohie som gäller. LÄNGTAR!

Kim hälsar!

HELVETES J*VLA SKIT FAN!

2008-06-23 @ 20:11:27

Vilken hemsk dag det här har varit. Det började med att Supernatural blev uppskjutet ytterligare några dagar eftersom regnet kom inatt istället för idag. Så beslöt mig för att lägga mig på altanen och sola. Lagom till att jag kom ut och la med ner, fick igång favorit avsnittet på iPoden så gick solen i moln. Av de 40 minuterna som jag spenderade på altanen så lös solen max 7 minuter.

När jag sedan äntligen bränt en DVD med The war at home avsnitt på och solen kom fram så fick vi besök. Vilket gjorde att planerna sprack igen.


När besökarna lämnat huset så satt jag mig datorn där precis allt gick fel. Först pajjade iPoden, nu är den verkligen helt fuckade eftersom man inte ens kan sätta på den. Sedan fuckade sig iTunes och sist datorn. Så från kl. 16:00 fram tills nu har jag varken haft dator eller iPod, vilket har varit ett rent helvete!

iPoden är fortfarande helt cp, vilket betyder att vi måste lämna in den nu. BLÄ! Kommer vara tvungen att leva utan den i flera dagar, kanske till och med veckor! Hur ska jag överleva!

Måste bara tillägga att det allra värsta med denna traumatiska upplevelse var att jag inte kunde lyssna på min NFL, S.O.S.

Kim hälsar!

ÄNTLIGEN!

2008-06-23 @ 10:31:05

image189

Åh Fabbe, min älskade lilla Fabbe satte sin straff! Jag var så nervös när han gick fram till straffpunkten. Var bombsäker på att han skulle skjuta över, vilket jag upprepat oavbrutet för mig själv sedan domaren blåst av efter 120 spelade minuter.
Casillas, jag har alltid sagt att den målvakten är grym. Men har aldrig riktigt fått beviset på det. Man såg det i hans ögon och på hela honom, hur fokuserad han var. Så jävla grym.


Ord kan inte beskriva hur glad jag är just nu! Känns ocksåp lite löjligt eftersom jag inte har någon koppling med Spanien, förutom att Fabbe spelar där.
FABBE SATTE SIN STRAFF! Fattar fotfarande inte det.
FY FAN VAD UNDERBART!

Spain for the win! Som Hanna sa. Nu vinner de over Ryssland och krossar sedan Tyskland/Turkiet I finalen! Är lika glad nu som jag varit om det varit Sverige.



SPANIEN
!  FABBE!
CASILLAS! VILLA!

Är så glad över att förbannelserna är brutna nu.
David Villa var så söt igår.

FABBE KOM IN!

2008-06-22 @ 22:47:08

Sjukt spännande match! Men känner på mig att de dära jävla italerna kommer göra ett cp mål snart.

Kom på ett litet medley när jag kollade på matchen, får se om ni kan lista ut vilka låtar det är.


Den rullar in, den rullar in, den rullar in i mål igen.

Vi ska kämpa vi ska ge, allt vad vi har.

Och vi ska ta guld för ...

första gången.


Första gången, första gången WOHOA!

För fösta gången, första gången!

För allra första gången.

Nu ska vi vinna hela skiten.


Vinna, vinna, vi-vi-vi-viinna.

Nu ska vi vinna, vinna hela skiten.

Hö-höja bucklan, pokalen ska bli vår.

Vinna, vinna, vi-vi-vi-viinna.

NU SKA VI VINNA HELA SKITEN!


Kom även på en text till versen i andra stycket, men har glömt det nu.

Aja, ska återgå till matchen nu. Ska hinna krypa ner i sängen också innan domaren blåser av för idag.

Kim hälsar!


David Villa kommer avgöra matchen!

TACK VENUS!

2008-06-22 @ 20:01:21

"Du äter med ögonen"

2008-06-22 @ 18:24:37

Dagens dilemma var inte så svårt när jag tog tag i det ordentligt. Det hade känts riktigt deprimerande att ligga inne i sängen och titta på Supernatural hela dagen när det var så underbart väder. Så istället blev det en dag med Jonna. Vilket egentligen borde räcka eftersom alla borde förstå vilken underbar dag det varit för mig.

Men ska ändå försöka sammanfatta den kort med några ord, massor med jordgubbar, vattenmelon, lite magi, nyttiga och mjukglass. Egentligen borde det räcka med att säga att Jonna somnade så förstår alla som känner henna någorlunda vad som pågick hemma hos Familjen Blåbär.


Kom precis hem från dagens lilla event och hoppade på mor och far om att jag var hungrig. Så just nu gör de i ordning middag till mig eftersom de redan ätit. :)

Imorron är planen att titta på Supernatural, får hoppas att regnet kommer då istället.

Kvällens planer är iaf att se på fotbollen. HEJJA FABBE OCH SPANIEN! Eftersom Holland slogs ut igår, är mållös efter den matchen, så är nu Spanien mina klara favoriter. Har även nu börjat be till gud om att det inte kommer bli Turkiet - Ryssland i finalen. Ganska otroligt eftersom tyskarna verkligen inte kan förlora mot turkarna och eftersom Ryssland kommer få möta Spanien i semifinalen så ser det ganska omöjligt ut för även dem.

Aja, maten kallar. Kim hälsar!

Fabbe & Villa :)

God morgon världen!

2008-06-22 @ 11:59:22

Jag har världens dilemma. Var så inställd på Supernatural hela kvällen igår, hela natten så när jag vaknade imorse så verkligen studsade jag upp ur ängen för att göra mig i ordning för Supernatural tittande. Men fick sedan världens chock när jag såg vilket fint väder det var ute. Mamma sa ju igår att det skulle regna!

Så nu vet jag inte om jag ska titta eller gå ut i det underbara solskenet.

Det lutar faktisk emot att skjuta upp Supernatural och ta det en annan gång, vilket strider mot alla mina principer. Men men, jag får se.

Kim hälsar!  

UNDERBART!

2008-06-21 @ 22:17:26

Har märkt på den senaste tiden hur jag ganska desperat har försökt att hitta nya band/artister att lyssna på. Don't get me wrong, Brian kommer alltid vara number one.

Har nu under den senaste tiden börjat lyssna allt mer på Nickelback. Jonas Brothers är även några som jag fått upp öronen för. Detta har gjorts i hopp om att hitta några nya favoriter, men de har inte riktigt slagit.

Anledningen till detta musikbyte är att jag har hört inom ryktes vägar att Westlifes uppehåll i ett år som de snart/har inlett inte är ett uppehåll utan slutet deras godbye till den branschen.


Brian McFadden

Tre glada nyheter som jag kan dela med mig av är iaf att Brian bör ha släppt sitt album Set in stone i Europa nu. Ska ut på tisdag och leta efter det.

Den andra glada nyheten är att jag för ett tag sedan läste någonstans (från en säker källa) att Drake Bell ska släppa sitt tredje album någon gång detta år (kommer inte ihåg exakt när). Om det är någon som råkar ha hans första album Telegraph så skulle jag bli mer än överlycklig om ni ville dela med er av den skatten.
Den tredje och sista nyheten rör även Drake. Tydligen ska de göra ytterligare en Drake & Josh film som ska släppas detta år, troligen senare runt jul, eftersom den heter Drake & Josh - best christmas ever.
LÄNGTAR!
Kim hälsar!

God fortsatt midsommar..(?)

2008-06-21 @ 19:56:08
hihihi

Orkat inte skriva om gårdagen eller om denna dag just nu. Är riktigt trött.

Ska nu titta på Holland - Ryssland. Har verkligen längtat efter den här matchen. Kommer bli så kul att se hur utspelade ryssarna kommer bli.

Jävla bajs att Turkiet gick vidare igår.


Imorron ska jag stanna i sängen hela dagen och titta på Supernatural. SÅ UNDERBART! Hoppas det regnar då också. : )

Kim hälsar!

Glad midsommar!

2008-06-20 @ 08:55:37
Midsommarstång.

YES! Bye bye Potrugal, bye bye!

Idag har jag ett väldigt fullbbokat schema. Lovade mormor igår att hjälpa henne, eftersom hon har skadat armen. Men innan jag ska dit har jag typ hundra saker att göra här, inte riktigt men nästan.


[ ] Städa

[ ] Lägg in Nickelback

[ ] Rensa Supernatural

[ ] Bädda till Karin

[ ] Ladda mobilen

[x] Blogga

[ ] Plocka Jasmine


Detta är bara några saker jag ska hinna med.

Jag ska aldrig mer gå och lägga mig tidigt. Orkar inte berätta varför, men det var iaf riktigt jobbigt.

Kim hälsar!

"Nej... Karin är hemma."

2008-06-19 @ 21:20:54
I know.


Är så sjukt trött just nu. Fryser också som en idiot.

Det blev ingen serie, det blev ingen joggningrunda och det blev ingen serie. Men det blev en massa gående, och sedan ett riktigt helvete på maxi. Snacka om att det var folk där!


Försöker lägga upp planer för morgondagen nu. Som det ser ut just nu blir det mormor och morfar på dagen och sedan kommer Karin över till kvällen, som det egentligen har varit planerat nu ett tag. Vilket betyder dator eller en sväng ner till badudden på kvällen. Mysigt.


Är verkligen så sjukt trött. Ska stänga av datorn lägga mig i sängen och titta på matchen. Hejja Tyskland! Kommer troligen somna, men men. Tror att jag behöver få sova ut riktigt ordenligt en natt, känns som det behovet är ganska stort.
Kim hälsar!

Vattuman 21/1 – 19/2

2008-06-19 @ 10:54:38

image189

Vattumannen dyrkar friheten

Vattumannen har en komplicerad karaktär. Det mest utmärkande personlighetsdraget hos vattumannen är behovet av självständighet och att inte tvingas vara eller göra på ett visst sätt. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp. Vattumannen är originell, fantasifull och ligger alltid steget före. Vattumannen är vänlig och har ett inre lugn.

Vad kan då få denna öppna, toleranta och självständiga människa att gå upp i limningen?

Vill du få vattumannen att visa upp sina allra värsta sidor försök att tvinga henne att göra, känna eller tänka på ett visst sätt. Det kan egentligen räcka med att du antyder något liknande för att vattumannen ska slå bakut. Bered dig på långa diskussioner om du har en annan åsikt än vattumannen.


Trots att vattumannen är självständig har hon svårt att finna inspiration utan andra människor. Med en enorm intensitet analyserar vattumannen de flesta i sin omgivning på ett både nyanserat och djupgående sätt. Det kan också vara värt att lägga på minnet att vattumannen trots sin öppenhet, objektivitet och humoristiska självdistans inte är särskilt flexibel.




 

Mina positiva sidor:
Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är intuitiv och dels för att du tänker länge än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/ henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.

Mina negativa sidor:

Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka innan du öppnar munnen. Försök at tygla din beräkneliga natur.

Så funkar du i kärlek:

Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktig för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

Bästa kärleksmatchningen:

Lejonet, Tvillingarna och Vågen.

Sådan är du som kompis:

Då du är så charmig, smart och trevlig har du många polare och även nära vänner. Du är social, men du har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av dig undviker du. Framhäv dina idealistiska och vänliga sidor i kontakten med nya vänner.

Bästa kompismatchningen:

Vågen, Tvillingarna och Skorpionen.

Din hemliga styrka:

Du kan umgås med alla typer av människor.

Dagens planer.

2008-06-19 @ 10:25:07
Badudden.

Idag ska jag ha en riktig mysdag. Ska få bort alla aggressioner som finns gömda inuti och istället fyllas med glädje. Ska börja dagen med en massa avsnitt av en serie, har inte bestämt mig än för om det bli Supernatural eller The war at home. Sedan har jag planer på att ta er kort liten joggningsrunda, så jag kommer igång med tränandet. Tror isf att det blir en ny runda. Ska sedan kolla på ännu mer avsnitt och mysa ännu mer. Kanske ladda hem någon film.

Senare ikväll funderar jag på att söka kontakt med Jonna och kanske få den dära promenaden genomförd, annars får den bli själv.


Tänk vad mysigt jag kommer ha det ikväll när jag tänker tillbaka på allt jag gjort under dagen. Kommer  vara så stolt över mig själv.
Kim hälsar!

Jag har bestämt mig.

2008-06-18 @ 23:29:32

Jag tror jag har bestämt mig. Det kommer vara jävligt jobbigt, men jag känner ändå tomheten och saknaden. Det kommer vara ett helvete och jag kommer vilja ge upp och återgå till det här. Men fan vad jag saknar det asså, jag saknar det så sjukt mycket. Det har varit mitt liv de senaste 12 åren, och det går bara inte att ge upp.

Jag ska fan tillbaka och jag ska fan lyckas. Men jag kommer behöva hjälp.

Så är det någon som vill hjälpa mig att återgå till fotbollen igen?


saknar ...

Jag menar det, helt seriöst. Jag ska lägga upp schema och sånt som ska börja följas nästa vecka, och i slutet av sommarlovet ska jag återgå till det. Det betyder att jag har haft ett års vila från det, och det är tillräckligt. Det betyder även att jag måste lägga ner grymt mycket tid på att få tillbaka allt och till och med ännu mer.

Jag ska göra det, jag ska göra det.

Kim hälsar!
Supernatural imorron!

Så j*vla in i helvetet förbannad.

2008-06-18 @ 23:13:10

Det finns inga ord, det finns inte ett jävla ord som kan beskriva hur jag känner just nu. Är så fruktansvärt förbannad på den jävla median. Speciellt på den där jävla tönten som pratade på radion på vägen. Om du nu tycker det så kan vi ju ställa upp med Isaksson i mål, en fyrbackslinje och Zlatan helt ensam på alla andra positioner. Så får vi ser hur jävla bra det går, kommer ju inte kunna slutföra kvalsmatcherna, men om du nu tycker så borde vi prova så du verkligen förstår hur inkompetent du är! Det är för fan en lagsport! Ingen jävla divashow.

Jag är så jävla förbannad så orkar inte skriva, och jag vill inte heller skriva mer. Median kan verkligen få en att vilja spy på dem alla!


Är ganska glad över att jag såg matchen med Karin, och hemma hos henne. Det gjorde att jag aldrig vågade komma in i matchen, vilket gjorde att jag aldrig fick de känslorna som jag annars hade fått. Pappa sa till och med att jag lät mer samlad och glad på telefonen än han väntat sig, vilket betyder att jag verkligen var duktig hos Karin.

Det där kändes skönt, att avsluta med att berömma sig själv. Ska nu kolla på EM-magasinet, kommer troligen bli på ännu värre humör. Sen ska jag kolla på Grekland - Spanien matchen.

Nu är det Holland och Spanien man håller på i EM. HEJJA FABBE!

Kim hälsar!

MATCHDAG!

2008-06-18 @ 18:44:15
Hejja Sverige!

MATCHDAG! Det säger väl allt?
Är hur jävla taggad och laddad som helst inför den här matchen, eller iaf påverkad på alla möjliga sätt, det kan Karin intyga på. Ska alldeles straxt ge mig ut till bilen och sedan mot Karin och Trångsund. Känner på mig att jag kommer göra bort mig totalt idag … Aja, that’s life.
Kim hälsar!

KARIN SKA LÄNGA UT KP!

2008-06-18 @ 17:43:29

Japp, rubriken är alldeles sann. Vet inte vad som tagit åt henne. Vem i helvete kan slänga ut KP?! Han som är så söt, gullig och cool. Egentligen så passa han inte alls hemma hos Karin.

Det var tur att jag fick reda på det och sa att jag kunde ta emot honom. Hur kan man göra något sådant Karin?! Efter allt han har gjort för dig. Efter allt du utsatt honom honom för. Hur akn du bara lämna honom ute i kylan så där?


KP.

Kom precis hem från att lekt tekniknisse med Anton. Han behövde hjälp med någon datorsak. På vägen hem for tankarna runt om allt möjligt. Det var allt ifrån min livliga fantasi, något jag fick bevis på i natt när jag drömde till vad som skulle hända på fredag. Men det allra viktigaste som tänktes på var framtiden. Jag bestämde nämligen vad jag ska döpa mina barn till.

Jag ska ju som sagt ha 2-3 barn, 2 pojkar. De ska heta Benjamin och Adam. Flickan ska heta Sara eller Emma. Sen ska jag ju ha min älskade hund, Charlie. Jag kommer vara så lycklig.


Ska nu göra i ordning en säng till KP.

Kim hälsar!

Nu bad Karin mig att påminna henne senare att visa en grej... hon påstår även att den är gullig! HJÄLP! Hon börjar bli läskigare än en viss person ...

I miss Supernatural.

2008-06-18 @ 11:20:34

<3
Tittade nyss på bilden jag lade upp i det förr förra inlägget. Herregud vad jag saknar Supernatural. Fattar verkligen hur man kan sakna en serie så mycket. Ska börja kolla igen imorron, hinner inte idag.


Idag ska rummet städas, det har redan blivit stökigt igen. Det tog bara fem dagar och sen såg det likadant ut som dagen innan jag städade. Ska även tvätta. Har också lovat Anton att hjälpa honom med en grej.

Sen blir det middag och sedan ska jag till Karin och kolla på matchen.

Känner på mig att detta kommer bli en jobbig match, vilket gör att det kommer bli plågsamt eller riktigt pinsamt hemma hos Karin.
Börjar också bli lite orolig inför matchen. Det känns som alla tar för givet att vi ska vinna mot Ryssland, och i dessa fall brukar Sverige lyckas krångla till det och göra det för nervöst.

Kim hälsar!

Sista från mig idag.

2008-06-17 @ 22:42:35

image189

Är helt slut i kroppen och i sinnet. Var jätte pigg för en halvtimme sedan, men allt rann av i pausen efter 1:a halvlek. Ska nu hålla mig vaken ett tag till för att sedan lägga mig och titta på scrubs.

Har en sådan lust att hitta på någonting imorron med en vän, men de flesta verkar upptagna. Kan ju inte heller göra något länge eftersom man ska kolla fotbollen senare. Funderar på att flirta lite med Jonna och förhoppningsvis kan man kanske få en middag i Farsta med henne, eller så kollar jag med Rohie igen.

Om det är någon som vill hitta på något kan ni ju höra av er.


Jag måste bara få ur mig en viss aggression som jag drabbas av varje landslagskamp. Det gäller precis i början, redan innan matchen ens startat, mer bestämt under nationalsången. Jag blir så fruktansvärt irriterad och sur (speciellt när det gäller Sverige) varje gång jag ser spelare av de elva som står där inte sjunger. Jag menar om man står jag tycker jag att det borde vara en skyldighet att sjunga. För i helvete det är nationalsången och ni representerar erat land! Gör man inte det borde man bli bänkad.

Jag blir så jäkla förbannad på de idioterna som inte sjunger.

Nu börjar jag bli för sur för att fortsätta.

Kim hälsar!

Snart fussball.

2008-06-17 @ 20:13:45
ÄLSKAR!
För det första måste jag verkligen berätta något helt otroligt. Jag har inte tittat på Supernatural nu på över en vecka!


Den här dagen har väl varit som vilken annan dag som helst. Den har haft sina glada stunder och sina "Jag-önskar-jag-kunde-spola-fram-tiden" stunder. Hur som helst har dagen gått väldigt fort. Det mest positiva var att jag fick mitt busskort, två dagar tidigare än sagt. JIPPIE!


Sitter just nu och spelar Bejeweled i väntat på fotbollen. Imorron är det fotboll igen för Sveriges del. Ska troligen se på matchen med Karin som sällskap. Börjar nästan ångra mig nu, vet hur jag blir när jag tittar på fotboll. Speciellt om det gäller något. Så jag är lite orolig över att Karin ska börja ta avstånd ifrån mig, men vem kan göra det?

Aja, dags för en dusch nu innan fotbollen.
kim hälsar!

The war at home is home!

2008-06-16 @ 17:05:43
 
Vi bjuder på dem.


Inte så konstigt att allt kändes så hemskt som det gjorde imorse. Casanova filmen funkade utmärkt, vilket lyste upp allt oerhört mycket. Blev på glatt humör att jag beslöt mig för att ta en sväng förbi mormor och morfar. När jag gjorde mig i ordning inträffade lite saker. Bl.a. fick man agera någon sorts förmedlare, inte för att jag klaga, känns skönt att det håller på att försvinna ut världen. Drabbades även av en lätt feber eller förhöjd kroppstemperatur som höll i sig ett tag.


Hur som helst är jag hemma nu och väntar på att pappa ska komma hem. Ska då äta eller åka iväg och handla mat på direkten. Sedan är det dags för fotboll. HEJJA ÖSTERRIKE! Hoppas de slår tyskarna, en svår nöt att knäcka (var det rätt tillfälle?), men inte omöjlig. Gäller att tänka positivt.

Känns som jag börjar svamla igen, tror att det beror på att jag inte gjort mycket på den senaste tiden. Med andra ord, dags att avsluta detta inlägg.

Kim hälsar!

JB, förlåt att jag inte svarade tidigare. Kollade på Casanova.

BLÄ! BLÄ! BLÄ!

2008-06-16 @ 12:30:38
PLAY!

Vilken jävla bajsdag. Har ingen ork eller lust med någonting. Känns som jag lika gärna skulle kunna gå och lägga mig och sova bort hela dagen, det skulle ha mer syfte än allt annat som kommer göras idag.

Har äntligen lyckats bränna Casanova, trots att jag aldrig bränt i det formatet förut. Nu är frågan bara om den funkar, den funkade iaf på datorn när den läste skivan, borde funka på tv också då ... om ni frågar mig.

Får se vad jag hittar på efter den eller om den nu inte funkar. Troligen går jag och gråter ett tag på kudden. Hoppas den funkar, då kommer den iaf lyckas lysa upp min tillvaro i lite mer än en timme.

Usch, vilken meningslös dag!

tror inte att Kim hälsar en sån här hemsk dag ...

19:e November 00:28:03, då jävlar!

2008-06-16 @ 00:32:52

Okej, nu har jag bestämt. Det tog lite tid, men nu är det gjort. Det är något, men jag kan inte säga vad.

Det var väl inte så svårt? Skönt, att jag äntligen har bekänt det för mig själv. Nu kan jag äntligen gå vidare. Med lite överdriv om en så patetisk sak.
Aja, ibland måste man väl få spela över och överdriva lite. Men bara ibland, inte så att det blir för mycket ... som en viss person jag känner någorlunda bra brukar lyckas med. Herregud vad jag svamlar just nu. Känns som jag kommer slänga ur mig en miljoner saker i detta inlägg av inget värde överhuvudet taget.

Snälla förlåt mig!


Tittade på en repris av I huvudet på Carolina Gynning idag. Ska först och främst få det sagt att efter att sett hennes program när det gick så ändrades min uppfattning av henne från bara negativt till hur positivt som helst.

Den andra saken jag ville få sagt är att jag idag under tittande förstod att även Bojan har det dära... fast han har det lite mer, eller har inte bara det dära ... utan något mer, också. Ja, nu förstår alla precis vad jag menar.


Kan även berätta att jag och Diana har funnit meningen med livet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men vi är iaf överrens om det, tror jag. Om jag ska vara ärlig är jag lite osäker på vad det var just nu, men det kommer säkert klarna upp efter en natts sömn.
Vi har också bestämt oss för att starta en tidning tillsammans. Vi har så många smarta idéer och vet att resten av världen gärna skulle vilja ta del av dem också, men frågan är om de verkligen är redo för det.
Hur som helst så blir våra hjärnor tillsammans CPWOHO! Vet iaf att Lars-Olof kommer uppskatta det, eftersom han uppmuntrade oss till samarbete på skolavslutningen.


Shit, jag måste verkligen vara riktigt trött just nu. Om någon orkat läsa igenom detta helt meningslösa inlägg så vill jag först och främst ge er en stor applåd och sedan be om ursäkt. Jag vet inte vad som tog åt mig, men kände att dessa saker behövdes lätta från hjärtat.

Kim hälsar!

Karin är hemma!

2008-06-15 @ 22:59:44
Jonna<3Jenny
Har lite saker att skriva om just nu. Tror det är enklast om jag tar allt i turordning.

Började med att jag skulle ta en promenad för att bryta min rastlöshet. Började traska min vanliga runda, men kände att jag egentligen inte var på humör för det. När jag kommit en bit slår det mig att Jonna kanske var hemma och ville följa med. Skickade iväg ett litet sms, lagom till att det skickats och mobilen lagts ner i fickan pajade iPoden, så jag hade ingen musik och kommit ungefär ¼ av promenaden. Fick svar från Jonna och hon tackade snällt nej, otur. Men blev istället hembjuden till henne, hon lockade även med glass, men kan säga att jag var såld innan glass nämndes.


Väl hemma hos Jonna började sökande efter en ny Casanova film. Det blev istället Asterix och Obelix, riktigt löjlig film som ändå lockade fram en massa skratt. Såg även sedan en halvtimme av En prinsessas dagbok 2.

Som vanligt var det riktigt mysigt hemma hos familjen Blåbär, känns verkligen som ett andra hem. Går inte att förklara.


Blev sedan hämtade av far som ville hem och titta klart på fotbollen. Vilken jävla match, Turkiet - Tjeckien. Såg nästan hela andra halvlek. Satt och höll på Turkiet, endast för att de låg under egentligen höll jag på Tjeckien men ville ah en riktigt spännande match.

Det är verkligen roligt när man ser att det är möjligt att vända en match som nästan ser helt stängd ut, speciellt om man är det sämre laget. Synd bara att det oftast betyder att någon måste göra bort sig, i detta fall Cech. Han var anledningen till att jag egentligen höll på Tjeckien.


För att avsluta detta inlägg som kanske varit lite rörigt och hoppigt, försökte att sammanfatta allt väldigt kort, så vill jag återigen tacka Jonna för inbjudan och för att hon är hon... och ingen annan.

Kim hälsar!

PSYCH!

2008-06-15 @ 16:09:29

 Shawn&Gus
Har precis gett Micham hennes present som hon förväntade sig. Vet inte riktigt varför hon gjorde men men, man måste ju göra det värt väntan. För hon har väntat på den!

Väntar nu på mat samtidigt som jag kollar på Psych. En av de bästa serierna någonsin! Har annars spenderat någon timme hos mormor och morfar idag. På vägen hem hade jag tur i oturen ... eller mest tur om jag ska vara ärlig. Hade annars gjort bort mig ganska rejält.

Resten av kvällen ser ganska lugn ut, har inget busskort nu förrän på torsdag. Så egentligen så kommer nästan hela veckan spenderas hemma, ganska mysigt och lite lång tråkigt.

Kim hälsar!

"Det var bara för att Fabbe kom in"

2008-06-14 @ 22:40:07

Jag sa det innan matchen, jag sa det under matchen och jag sa det i pausen, kommer Fabregas in så blir jag riktigt nervös. Till slut så kom ju Fabbe in, och hur slutade det då? Haha, nej nu man inte skylla förlusten på honom. Även om det är precis vad jag gjort den senaste tiden.  

Ska inte börja analysera igen, kommer bli ett låångt och tråkigt inlägg isf. Hur som helst ska jag iaf få det sagt att förlusten sved efter allt kämp och slit. Speciellt också efter att backlinjen verkligen briljerade, om man bortser från Micke Nilsons svårigheter i början av matchen med Torres. Men egentligen så var väl Spanien värda det på ett eller annat sätt. Synd bara att det kommer bli Holland i kvarten, de kommer bli riktigt svårslagna.



För er som är intresserade så har jag lite mer information om Charlie. Det är nämligen så att Dannes kompis Cliff, som inte kan någonting om Huskysar, har påstått att de kräver motion minst tre gånger om dagen och minst en timme varje gång. Något som fått hela min familj emot mina planer ännu mer. Själv har jag bara blivit positivare. Har börjar måla upp bilder i huvudet där jag och Charlie är ute på långa mysiga härliga promenader, cyklingsturer och joggningsrundor. Jag längtar verkligen tills jag skaffar honom!


Måste bara berätta att jag efter matchen fick sms från Finnen där hon hurrade över att Spanien vann. Tyckte det var lite komiskt eftersom hennes land inte ens är med i EM, vilket jag framförde till henne. Hennes svar var, nästa gång är dem det. Sedan påpekade hon att de slog Portugal och trodde att det skulle imponera.
Jennie, du är så grymt söt.

Kim hälsar!

Sverige, Sverige, Sverige, ni rockar fett, ikväll vinner ni lätt!

2008-06-14 @ 16:58:21

image189

Haha, tror inte riktigt det. Men hörde på radion och började asgarva.

Var inne i Kungsträdgården med pappa idag. Vilken stämning det var. Fullt med människor i Sverige tröjor, en och annan spanjor sprang runt där. Sedan var det en kille som kom gående sprakandes på boll med spanska landlagsupsättningen på sig, peruk och med en megafon som han skrek en massa saker på spanska i. Han försökte troligen föreställa Puyol.


Shit, börjar jag bli riktigt nervös. Har haft funderingar om resultatet hela dagen, men inte lyckats bestämt mig än. Allt beror på vad som sker de första 20 minuterna. Gör Spanien mål, är det kört för Sverige ... annars kan det gå hur som helst.

Har även bett till gud att Fabregas inte ska spela. Kommer skifta från att förbanna de spanska spelarna till att hylla och önska att Fabregas storspelar.

Blev iaf skit glad när jag hörde att Elmander skulle spela. Men tycker att de borde sätta honom på topp och Sebastian Larsson på kanten. Sen när det är runt 20 - 30 minuter kvar slänger man in Zlatan som en joker så han kan trixa och trolla med bollen. Har han ju lyckats förut på sådan kort tid.

Jag fortsätta analysera hela kvällen lång, men ska nog försöka avsluta inlägget nu. Det kommer bli en oerhört rolig match tär jag ganska säker på, och förhoppningsvis så bli resultatet bra för Sverige.

Kim hälsar!

Låten & Videon.

2008-06-14 @ 12:29:28

Varför oranget?

2008-06-13 @ 22:30:40

Sitter just nu och segar framför tv:n och fotbolls EM. Det är en riktigt spännande match, trots att Holland leder med 3-1. Jag tror att Holland kommer gå riktigt lång, och med långt menar jag en semifinal som sämst. De slog Italien utan något som helst problem egentligen och verkar ganska säkert ta hem den här matchen också. Dessutom har de en sådan stark startelva + avbytarbänk.

För att ändå fortsätta prata om Holland. Ställde både mig själv och pappa en liten fråga nyss. Hollands flagga ahr ju färgerna rött, vitt och blått. Men varför har de då orangea tröjor?  

Aja, ska inte låta detta förvandlas till en fotbollsblogg nu. Någon som jag tror de flesta av mina vänner redan anser. Men tro mig, hade jag velat ha en fotbollsblogg hade jag verklige levt ut med det. Nog pratat om det nu.


Van persie

Vet att jag ville skriva om något helt annat när jag började skriva inlägget... men har glömt vad det var. Får se om jag kommer på det senare ikväll. Om inte så ska jag väl passa på och säga God natt till er alla. GOD NATT!

Kim hälsar!

Addicted to sms.

2008-06-13 @ 18:07:34

Jag har lärt mig en ny sak om mig själv. Något som troligen varenda människa som någonsin mött mig redan listat ut, men det är som folk brukar säga. Man lägger inte märke till sakerna som är nära en. Eller något liknande.

Hur som helst har jag på senaste tiden börjat insett att jag är smsmissbrukare. Har kommit på detta tack vare alla påhopp man råkat ut för från flera i klassen samt Jonnas ord som sades i onsdags. Hon ställde frågan, som mer var ett påstående, "du skickar väl typ 100 sms per dag?" Jo, får jag tag på rätt person så blir det lätt över hundra. Usch vad hemskt det låter. Men det är väl mitt sätt att vara social på.

Kort sagt, jag är mer beroende till min mobil än något annat. TIll och med mer än till cola.

Chatte
Du vet att jag alltid står på din sida.

För övrigt vill jag bara få det sagt att jag är grymt besviken på en viss person. Trodde att det fanns mycket mer vett i den skallen, men tydligen inte.

Kim hälsar!

En händelserik dag.

2008-06-12 @ 22:48:41

image189

Känner hur min sociala sida börjar ta över mer och mer ... inte så roligt. Med andra ord så ber jag er som känner mig att hjälpa mig att hindra mig från att göra bort mig totalt ikväll. SNÄLLA, messa eller ring!


Idag har det hänt så mycket så jag orkar inte berätta om det. Räcker nog med att använda ordet händelserikt, vilket jag egentligen redan har gjort ... fast med flera ord. Herregud, börjar redan svamla.

Hur som helst så har jag kommit på att jag håller på Österrike i EM, efter Sverige då. Vilket borde vara rätt så bra, eftersom jag senaste EM:et höll på Grekland från deras allra första match fram tills domaren blåste av finalen. Men om det ska gå lika bra för Österrike så är det dags att de börjar skärpa sig. (Haha, nu satte de precis straffen, de måste ha hört mig.)



Är fortfarande helt förstummad över Casanova som vi såg igår. Trodde inte alls att den filmen skulle vara så bra som den, blev mer än glatt överraskad. Jag är helt kär i den filmen.

Varför görs inte sånna filmer längre? Eller liknande. Filmer hade ju allt! En sån klockren humor, älskade deras sätt att hela tiden säga "vi". Sjukt roliga intriger. Så var den också så där lagom komplicerad. Med andra ord, det är inte en film som man kan börja kolla på efter halva och förvänta sig att man ska förstå den ... som vissa verkade tro. Haha, den filmen var verkligen sjukt bra!

Kim hälsar!

En mysig dag.

2008-06-12 @ 15:37:41

Idag har det verkligen varit en jobbig dag, men ändå rätt så mysig.

Började som vanligt med att man gick och började serva mamma. Kom sedan på tanken att tvätta och beslöt mig att tvätta vitt idag, vilket betyder att man ska till mormor och morfar. Så samlade ihop alla tvätt och åkte dit. Fick vänta där i någon timme med mormor, Majjan och Anton som sällskap.

När tvätten var klar upptäckte jag att det tydligen legat några svarta plagg i tvättmaskinen innan jag slängde in mina saker. Brydde mig inte så mycket om det eftersom jag inte märkte några fläckar då.


Åkte hem och hängde upp all tvätt innan jag insåg att nästan alla mina kläder hade fått fläckar. Fick då åka tillbaka till mormor och morfar för att göra ett desperat försök att få bort dem, med andra ord tvätta dem igen. Men orkade inte stanna där i väntan på tvätten så sa till mormor att Danne skulle ta hem det och åkte sedan hem. Hemma började jag förbereda middagen.

Kanske inte låter så mycket för er, men om jag nu ska försöka förklara för er så kan jag börja med att säga att jag är nog vad de flesta skulle säga bortskämd. Jag lagar sällan middag eller mat överhuvudtaget, och när jag väl blir tvungen till det slutar det oftast med att vi beställer pizzor.

Hur som helst har jag tyckt att det hittills varit riktigt mysigt att utfört allt detta. Känns som man verkligen gjort goda gärningar idag.

Förlåt, har ingen aning om vad jag babblar om egentligen.

Kim hälsar!

Pappi är hemma!

2008-06-11 @ 19:39:16

Jag verkligen älskar sommarlov! Det känns alltid som man hinner med så mycket saker de dagarna.

Som idag tex. gick upp som vanligt. Kände mig på extra gott humör så spenderade en liten stund framför datorn. Gick sedan ut i köket där jag plockade ut och in diskmaskinen. Torkade sedan lite och gjorde det fint i köket.
Satt sedan och nördade mig i några timmar med The sims.

Sedan hörde Jonna av sig och undrade om jag vill hitta på något. Fick stressa som fan för att precis hinna ut och missa min buss. Fick sedan Jonnas ilska slängandes över mig eftersom hon då blev tvungen att vänta en hel kvart på nästa buss. Vi åkte till Farsta och hade en väldigt effektiv timme enligt Jonna.


Efter det åkte vi hem till henne med Jordgubbar och godis. Jonna lyckades bränna sig på chokladsås, men kom sedan fram till att det var rätt åt henne. Vi tittade på en film som jag blev kär i, Casanova. Hur kommer det sig att ingen människa tidigare övertalat mig att se den?
Kom hem för kanske en halvtimme sedan och hunnit med att plocka ur och i diskmaskinen ännu en gång. Och så har Pappi kommit hem!

Tyvärr blev det inget Supernatural idag, men hade mycket trevligare med Jonna.



Casanova

Dagens citat sade av Cindy under filmensgång. Precis innan Casanova kille och Francesca skulle hängas utbrast hon:

"Vad ledsen han är"


Kim hälsar!
P.S. Karin, snälla lova att inte knarka ihjäl dig eller göra något annat dumt! D.S.

"Zlatan med näsan är sååå bra"

2008-06-11 @ 10:13:47

Utan tvekan gårdagens citat. Jag och Mickis var nog båda lite för trötta för att vara uppe så "sent".
Hur som helst så ledde det ena till det andra (haha), och det blev lite skumma saker sagda. Skulle gärna vilja lägga upp en del av konversationen, men vet inte hur man gör så att den syns bra. Tänker inte heller lägga in den skriftligt, inte lika roligt då.  

Kim hälsar!

Han med näsan

Jag ber ...

2008-06-10 @ 23:18:51

Tro mig, jag kanske säger ibland "prata inte med mig om det" till en del saker. När jag säger det så gör jag det med tanke på hur jag vet att jag bli efter några minuters diskussion om det ämnet. Oftast är det för att skydda (?) mig själv och den personen jag pratar med.

Men när jag säger att man inte ska diskutera något med mig när det gäller den dära uppblåsbara fjolliga mega divan Zlatan eller faktumet att ni inte gillar Arsenal lika mycket som mig, så snälla lyssna på mig! Det finns inget annat i hela vida världen som kan få mig så förbannad som diskussioner om dessa ämnen.


Ta inte upp det som ett samtalsämne nästa gång vi ses eller så, bara för att ni tycker att det är kul att jävlas. För jag lovar, det kan aldrig sluta bra när det gäller mig. Snacka om precis vad som helst förutom det.
Diskuterar just den dära fjollan med en person just nu. Jag har lust att strypa den personen. Jag är så förbannad att jag har lust att slå sönder datorn.

Garvar lika mycket varenda gång.

2008-06-10 @ 21:48:48

"What we do in this tournament,  echoes in eternity"

Fabregas kom in!

2008-06-10 @ 19:47:53

Snälla, snälla, misstolka inte rubriken.
Åh, jag älskar känslan man får när man kliver in ett välvädrat nystädat rum. Precis den känslan har jag när jag är i mitt rum nu. Det är nystädat, nybäddat och väl vädrat. Allt som ett topp klass rum ska ha ... med lite överdriv.

Blev tyvärr inget Supernatural för mig idag, det får bli imorron istället. Längtar redan.

Är lite sur över planerna idag som totalpajade. Tanken var först att jag skulle kolla på Sverige matchen med Karin, med önskemål från henne för länge, länge sedan. Men tyvärr sket det sig, både för henne och mig. Sedan frågade Jonna om vi skulle titta på det tillsammans, men pga. samma anledningar som med Karin sket det sig också. Vill inte utsätta någon för en sådan risk.

Så istället blev det en lång tråkig hemma kväll. Men ändå lite mysigt, önskar bara att Pappi hade varit här.


Dagens höjdpunkter fick mig iaf på bättre humör. Det första var när Jennie sade "DU ÄR SÅ JÄVLA KLOCKREN". Den andra var att jag helt plötsligt insåg att det finns många snygga fotbollsspelare med i EM.

Snart Sverige match!

Kim hälsar!

SWEDEN!

FOTBOLL! :D

2008-06-10 @ 17:54:21

Känner mig så otroligt duktig. : )
Nästan hel dagen har gått åt till att städa rummet. Har bara dammsugningen kvar, vilket ska fixas i pausen. Var sedan tvungen att fixa middag, eftersom mamma är sjuk och inte orkade laga mat. Det blev pizza. (a) Mmm. : )

Längtar tills ikväll. Ska bli skjut kul att se Sverige spela! Men innan det är det också en toppen match.  

HEJJA SPANIEN!


Fabregas

Har väntat hela dagen på den här matchen och verkligen sett framemot att få se Fabregas spela. Så ni kan tänka er hur sur jag blev när jag hörde att han blivit petad. Hur fan kan man göra det? Han är en av världens största spelgenier och en av världens största mittfältare. De kan inte på allvar mena att Spanien har någon bättre än honom på mittfältet? Tycker synd om tränare, han kommer ångra det så grymt mycket efter 45 minuter.

Kim hälsar!

Förlåt Sinem.

2008-06-09 @ 20:46:16

Carro, såklart är fotboll mitt liv. Och såklart hade jag rätt i diskussionen, jag är ju bäst.

Jag är så grymt trött just nu, och har en sådan jobbig huvudvärk. Vilket är jätte konstigt, eftersom jag knappt gjort något idag. Åkte med mamma och handlade mat. Skulle sedan egentligen städa rummet, men orkade verkligen inte. Så det får bli imorron.


Gullunge.
Grattis i efterskott gumman. :) <3

Imorron drar EM igång för Sveriges del, WOHO! CPLYCKA!

Ska även börja kolla på Supernatural imorron igen. Har haft ett uppehåll några dagar nu av två anledningar, den första är pga. den riktigt hemska saken jag skrev om för några inlägg sedan. Säger det fortfarande, dör någon av dem så tittar jag inte längre.

Den andra är för att andra säsongen slutade så grymt bra. Om det hade varit det allra sista avsnitten så hade jag nöjt mig. Det var verkligen ett riktigt bra slut!

Nu börjar den andra matchen.

Kim hälsar!

Jo, men tjena.

2008-06-08 @ 20:03:11

Är helt slut i hela kroppen nu, speciellt i huvudet. Har varit ute i solen hela dagen och har största delen gått. Men det var riktigt mysigt och roligt att träffa Lisa. : ) Som väntat.

Har sån lust att gå och lägga mig jätte tidigt inatt för att verkligen sova ut. Men lovade Lisa att skicka sms vid tolv, hon fyller år imorron. Men får se hur det går med det.


Soo?
och hon påstår att hon kan något om fotboll

Annars är det väl som väntat fotboll som gäller hela kvällen. Österrike - Kroatien matchen slutade nyss. Häll på Österrike. Hade även en diskussion med Karin om att Österrikare ser bättre ut än kroater. Såklart så vann jag, för jag har rätt.

Oj, oj, oj slog mig nyss att det är Polen som spelar snart. Hihi, synd Karin.

Aja, ska väl försöka hitta på något att göra nu så jag inte somnar.

Kim hälsar!

Vilken underbar morgon!

2008-06-08 @ 10:14:37
Pinky. :)

Sitter just nu och kollar på The war at home. Är så stolt över mig själv. Städade hela mitt rum igår när under den andra fotbollsmatchen. Eller städade och städade, plockade undan allt. Ska göra en ordentlig städning imorron.
Idag kommer det bli en helt underbar dag. Ska på picknick med Lisa. Kommer bli så mysigt så. : )

Imorron är det måndag. Då måste jag börja försöka lära mig hur man bränner något program och lägger in text. "Jippie".

Shit, jag har ingen inspiration.

Kim hälsar!

En CPHEMSK tanke.

2008-06-07 @ 18:31:43

Satt nyss inne och kollade på Supernaturals hemsida, vilken nörd jag är. Såg en riktigt glad nyhet som gjorde mig överlycklig och fick mig att hoppa av CPLYCKA. Det kommer komma en fjärde säsong, till och med en femte, men inget sedan.

Efter någon halvminut av ren glädje sänktes blicken lite grann på sida och jag såg en annan "nyhet", dock inte alls i närheten av den första. Efter att bara läst rubriken drogs humöret ner till en nivå som den inte legat på i flera veckor. Fick en känsla av att Dean Winchester kommer dö i serien. Vilket fick mig att skrika rakt ut "Om han dör, gör jag slut med serien." Kanske inte rätt ordval, men seriöst dör han så är det godbye med serien. Samma sak om Sammy dör.

Det kommer bli exakt samma sak som med Prison break när de dödade Sarah, förutom att det är här så mycket värre!


Fear is luxury.

Herregud, vilken nörd jag är. Men seröst, varför förstör en sådan sjukt bra serie genom att döda en av de viktigaste personerna? Verkar som det är något nytt mode folket i tv branschen har börjat med ... och jag gillar det inte!

Med andra ord, dör Dean eller Sammy ... kommer de närmaste tio åren vara helt förstörda, eller året ... två veckorna.

Ibland är livet bara för bläigt.

2008-06-07 @ 00:00:37

image189

Så sen fredags kväll, sitter ensam i rummet vid datorn. Tv:n står på i bakgrunden, och jag är så uttråkad man kan vara.
Inga roliga inne på msn just nu, ingen man kan ringa och prata med, ingen rolig film eller så som jag hra lust att titta på. Är också för pigg för att gå och lägga mig. Men det är nog den bästa idén som jag kan komma på just nu. 
Godnatt på er alla!




Jag måste bara säga det en gång till, jag älskar Supernatural.


Dean: Bitch.
Sam: What're you calling me a bitch for?
Dean: You're supposed to say "jerk."
Sam: What?
Dean: Never mind.



 

”Jag inte varför domaren blåser. Jag förstår egentligen ingenting. ”

2008-06-06 @ 19:34:17

Idag har det verkligen varit en mysig dag. Har solat mig igenom tre Supernatural avsnitt, vilket betyder att andra säsongen nu är slut för min del. Det var riktigt mys. Fick även färg på både benen och magen, de två ställena som jag sällan får färg på.


Happiness

Spelar just nu röj-flaggor med Lisa. Underbarare kan det inte bli.
Blev även nyss ombedd av Kim att skriva om henne här. Men kommer tyvärr inte på något. Det kommer senare, lovar!
Kim hälsar!

2008-06-05

2008-06-05 @ 23:07:47

Det var hur mysigt som helst hemma hos Mingis. Massa snack, massa skratt och massor, massor mat, godis och annat gottigheter! Mingis ville verkligen få oss att rulla hem.

Tänkte för ovanligheternas skull ta bussen hem. Något som jag verkligen ångrar nu i efterhand. Orkar inte berätta om det, men Matilde, du räddade verkligen livet på mig! Tack gode gud att du tog den bussen.


Ska nu invänta att klockan slår tolv, ska skicka sms till Maria och gratta den lilla flickan.

Ska nog sedan sova, och troligen drömma mardrömmar om den äckliga bussfärden.

Tack en än gång flickor!

Kim hälsar!

Det var en rolig dag.

2008-06-05 @ 12:30:52
Hihihi

SOMMARLOV!

2008-06-05 @ 11:29:10

SOMMARLOV! Så jävla underbart!

Dagen började riktigt hemskt, men allt fixade sig när man mötte Micham, Matilde och Sussie på bussen. : ) Riktigt mysig start på sommarlovet.

Det är tydligen "samling" sedan runt tre i Skogås centrum, men tror inte jag kommer orka. Ska till Mingis ikväll och fira henne.


Ska nu lägga över flera Supernatural avsnitt till Dannes bärbara och sedan lägga mig ute på altanen och sola, härligt, härligt.

Kim hälsar!

Mingis!
Det otroligt gulliga födelsedagsbarnet.
GRATTIS MINGIS!

Natta försökte locka fram min scortum sida idag.

2008-06-04 @ 23:03:41

Sitter nu med Schallemäret i hela ansiktet, det ska sitta i i 3 minuter till innan det skall tvättas bort. Kollar samtidigt på Men of honor. Vilken underbar film.

Var inställd på en liten sovmorgon imorron, men det ändrades när Micham skickade mess. Tydligen ska några träffas hos Eliana innan skolan och mysa lite, och hon undrade om jag ville joina. Självfallet vill man det. Så det blir den gamla vanliga skoltiden imorron.


Haha.
Vi bjuder på den.

Danne och jag slog ett vad idag, eller vad och vad ... man kan mer kallade för en tävling... eller något annat. Jag ska lära mig hur man bränner ett specifikt fil och hur man lägger till text som man kan välja till eller vara utan. Sedan ska jag lära honom det. Han ska går ner 25 kg. den som klarar sin uppgift först vinner ett pris som vi inte bestämt.

Efter vi bestämt detta slog det mig att hur det än slutar så vinner han bara på det. Eftersom det är han som vill lära sig och det är han som går ner. Men ärligt talat så bryr jag mig. Hans uppgift är något som jag och mamma nämligen nu gått runt och tjatat om i tre år nästan oavbrutet.

Dessutom kommer jag då få en springvän. : )

Kim hälsar!

I'm already there

2008-06-04 @ 21:17:33

En ännu onödigare dag.

2008-06-04 @ 18:52:07

Mina fötter är helt slut.

Vad ska man säga om denna dag förutom att den var helt onödig skolmässigt. Jo, jag och Natta hade det väldigt trevligt när vi sprang runt och höll på. Efter vårutflykten åkte jag hem till Karin, sedan åkte vi till Farsta. Köpte en väska där, som jag gillar mer och mer.

Ska snart åka iväg med Danne och köpa dagens middag, pizza.


Men of honor
En av världens bästa filmer.

Carro, jag vet att du ville att jag skulle ändra men är lite rädd för Kims troliga raseri utbrott.
Kim hälsar!

I say love, it is a river and you it's only seed.

2008-06-04 @ 08:57:58
Tafektbara&Heperunder.

Min lilla husky.

2008-06-03 @ 22:32:29

Idag när jag och mamma åkte till Hanninge så såg vi två Siberian Husky. Jag älskar verkligen den hundrasen, finns ingen finare.

Synen av de två fick mina drömmar om en egen att väckas till liv igen. Berättade hela upplägget för mamma.


Husky  Siberian Husky.

J: "Jag ska ha en vit/svart, precis som den hunden, fast lite mörkare, och han ska ha iskalla blåa ögon. Det ska vara en hane."
M: "Du är galen i killar du."
J: "Ja, men tikar är så jobbiga när de löper."
M: "Men hanar blir ju galna när de får syn på en tik som löper."
J: "Men min husky ska vara bög."
M: "Haha, och hur ska du lyckas med det?"
J: "Jag ska klä honom i rosa."


När jag sedan tog upp planen igen och nämnde att jag skulle döpa hunden till Bert blev mamma genast skeptisk. Men men, det kommer ju vara min hund så.

Det gulliga, sexiga & läskiga bebbisspöket.

2008-06-03 @ 21:29:10

Hahaha, ha precis haft världen skummaste konversation med Johanna på msn. Herregud vad jag saknat den tjejen asså. Kom på idag att imorron var det en vecka sedan vi sågs. Snacka om hemskt.


Benny, the ghost.

Hade planer på att gå på promenad, de sket sig. Hade planer på att titta på Green street hooligans, de sket sig också. Hade planer på att titta på Supernatural, de sket sig inte. Så ifall någon undrar så har jag kommit in i mitt Supernatural beroende igen.


Herregud, tänk i övermorgon slutar man skolan. Det här året har gått så jävla fort. Ska bli riktigt underbart med sommarlov. Har känningar om att detta kommer bli den bästa sommaren hittills.
Ska försöka hitta något mot huvudvärken som kom nu.

Kim hälsar!

SuperN.

2008-06-03 @ 17:59:37

WOHO! Inläggen syns nu!


Så jävla skönt med lång sovmorgon imorron. Vet exakt hur denna dag ska spenderas nu. Ska på promenad om ett tag. Ska innan det be Danne ladda hem Green street hooligans, den skivan är helt sönder repad efter alla tittning, ska sedan kolla på den. Åh, vad mysigt!


Dean Winchester

Morgondagen kommer vara ännu mysigare. Ska gå upp någorlunda tidigt, ska hinna converta ett Supernatural avsnitt och lägga in det på iPoden, sedan ska jag titta på det ute på altanen samtidigt som jag solar. MYS! MYS! MYS! Jag vet att alla är extremt avundsjuka just nu.

Aja, ska bli ännu ett Supernatural avsnitt nu.

Kim hälsar!

Så onödigt.

2008-06-03 @ 16:55:48

Jag har ingen aning om inläggen jag skriver nu för tiden läggs upp eller inte. På bloggkontot, eller vad man nu ska kalla det, så står det att det lagts upp. Men när jag öppnar en ny ruta och kollar finns det inte upplagt. Trots att Internet startats om flera gånger och datorn likaså.


Idag var det nog den onödigaste skoldagen någonsin! Vi började kl. nio. Hade ingen aning om vad som skulle göras, allt vi visste var att det var utspring halv ett tror jag. Vi var inte ens säkra på om vi skulle börja kl. nio.

Rätt tid var det iaf, och det enda som stod på dagordningen var städning. Så vi städade ur våra skåp, vilket för mig var att plocka ut två papper och ge dem ett nytt hem, papperskorgen. Slutade sedan 9:25, då jag och Emi även hade letat upp Mr. Lars Vaktmästare och tjatat på honom.


Sån onödig dag. Men frågan är om inte morgondagen kommer vara ännu värre. Det är nämligen dagen för vårutflykt då. Vi ska träffas inne i stan kl. ett och gå runt. Jippie. Aja, hoppas några roliga personer iaf kommer, så inte alla skiter i det.
Kim hälsar!

RIGHT BACK AGAIN!

2008-06-03 @ 07:45:20

Har kommit in i Supernatural tittande igen. Jag älskar den serien!




Dean: "I like him, he says 'okey-dokey'."


Dean: "Looks like Mr. Okey-dokey is... okey-dokey."


Sam: "By the way, you really look like crap, Dean."
Dean: "Yeah, right back at ya"

American History X

2008-06-02 @ 08:53:37

God morgon alla glada människor! Och ni andra också.

Vilken mysig morgon. Vädret är underbart, åt frukost ute på altanen nyss. Har sovmorgon fram till kl. elva. Den röda färgen på armarna har börjat gått ner, nu ser det bara ut som man varit på semester i Spanien och bränt sig istället för den brända julskinkan som varit för länge i ungen, vilket jag såg ut som igår. Inte heller gör det ont. : )


American History X

ÄNTLIGEN så ställdes svenska lektionen in. Vilket betyder sovmorgon. Men otur som man alltid har så har Javier sagt att vi har spanska idag, vi ska ha betygsnack. Vilket betyder att vi kommer ha en helt onödig spanska lektion, sedan en håltimme eftersom vi inte har någon matte längre, och sedan engelska. På engelskan ser vi som sagt American history X. Blä blä blä, säger jag bara.
Tror jag ska försöka tjata med mig Johanna på lunch i Farsta.

Usch, jag har inte sett ett endaste Supernatural avsnitt i helgen. Jävla cp väder.

Kim hälsar!

En rolig söndag.

2008-06-01 @ 17:47:53

Detta var nog en av de mysigaste söndagarna någonsin.
Kom hem för ett tag sedan. Är helt slut i hela kroppen. Det märks att man stått upp ute i solen hela dagen.

Har bränt mig lite här och där också, men det gör inte så mycket. Är nämligen överlycklig över den lilla färgen som jag lyckats fått på benen.


Stod på mossen i lite mer än två timmar. Var där med Hanna, Virre, Lollo och några andra från deras klass. Efter ett tag kom även flera stycken från min klass så det var några personer där som man kände igen.
När alla Östraklasser hade sjungit tröttnade jag så började bege mig mot Oskar. Mötte Chatte och vi tog bussen till centrum där vi köpte glass.
På vägen hem till Oskar fick man höra ett och annat om en del saker. Var där i någon timme innan far kom och hämtade mig.

Väntar nu på att maten ska bli klar och sedan ska jag kolla på Supernatural tror jag. Har fortfarande inte sett ett endaste avsnitt denna helg. Skyller allt på vädret.

Eller så ska jag kanske städa rummet, aja får se hur det blir.

Kim hälsar!

Sommaren-07
Hahaha, gammal bild
.

Min fin fina rosett.

2008-06-01 @ 11:02:02

Ja, kvällen som skulle bli kort blev rätt så lagom. Åkte till Karin där man fick se hela familjen äta middag. Vi satte sedan upp tältet för att se om vi kunde det. Vi lyckades rätt så bra. Tog då bilden här nedanför någonstans. Karin sa att jag inte fick ta ett kort på min rosett, som jag någonsin lyssnar på henne.

Sedan råkade vi ut för en idétorka, vilket vi aldrig gör. Det slutade med att jag till slut lyckades tjata ut Karin, vilket var bra. För att försöka sammanfatta resten av kvällen kan jag säga att det slutade med att vi hamnade hos hemma hos Oskar, där Chatte, Anders, Jocke och Axel också var.


Min rosett :)

När jag kom hem la jag mig direkt i sängen, var så trött. Tänkte fortsätta med min tradition att messa med någon tills jag somnar. Men märkte efter ett tag att jag bara blev piggare av Lisas sms, så vi fick sluta. Jennie hade då redan dissat mig. Hon tog strul med Tom före mig ... den finnen.

Ska nu sola lite och sedan ska man iväg till den dära festivalen i Skogås. Ska träffa Hanna, Lollo och Virre. Förhoppningsvis även Catte och Oskar.

Kim hälsar!