en mysig och ledig lördag

2009-01-31 @ 22:24:43

Såg precis tack vare Hamrin att The big bang theory har börjat igen. Kommer troligen bli den serien som får de stora äran att fylla tomrummet på mina måndagar - torsdagar. Lär ju bara funka i en vecka eller så, sedan får man leta på någon ny.

Herregud vilken nörd jag blivit. Har verkligen blivit just den personen som jag skrattade åt för något år sedan. Den personen som jag tyckte var största tönten och inte hade något liv. Men, men sometimes life breaks in mysterious ways, för att citera en av världens mest perfekta människor.


Sitter just nu och väntar på att Chuck ska brännas klart. Har ungefär 2½ timme kvar på bränningen. Kommer troligen låta den stå på och sedan stänga av datorn när den klar. Lär inte orka vara vaken så länge. Troligen blir det någon film som sällskap.

Imorron är det en hel del saker som ska göras. Har en engelska att skriva klart, ska gymma. Har kanske en tripp till Farsta att göra, har ännu inte bestämt mig om den ska ske imorron eller på måndag. Om inte imorron så har man nog en radiojournalistik läxa att göra också.
Längtar sjukt mycket tills på onsdag. Om mamma blivit frisk och så då så ska vi ta en liten tur till Ikea. Förhoppningsvis kommer jag finna någon ram där och en massa annat skoj. Eller skojiga saker hittar man alltid där, sedan är ju frågan hur nödvändiga de är.

//Jenny



Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad du förväntar dig. Det känns som du försöker få allt bli som förr, när det var du själv som först sa att det aldrig skulle kunna bli så. Det känns som du försöker återskapa något som du avslutade. Jag vet att du har ångrat dig, precis som jag förutspådde. Men om du förväntar dig att jag ska komma svansande tillbaka så får du allt ta och tänka om. Du kan inte lalla igenom ditt liv och få allt som du vill ha det. Nej, inte den här gången. Den här gången har det gått för långt, och jag orkar inte längre försöka vara den som jag ansett vara den mogna. Du har gjort ditt val, nu är det dags att stå för det. Varesig du vill det eller inte.

Arsenal match!

2009-01-31 @ 16:38:21

Var tydligen inte så bra på att ragga som jag trodde. Fick inte tag på någon under dagen. Åkte istället till mormor och morfar och tvättade. Fick leka lite med lego också. Bygge mormor ett hus, två bilar, ett kök och en carport. Blev riktigt fint.
Rohie messade sedan och undrade om jag ville in till stan. Men kände inte för att dra iväg då, dessutom hade jag varit tvungen att vänta på tvätten ett bra tag innan.


Så istället har dagen spenderat genom att titta på hela säsongen 2 av Legion of superheros. En ganska larvig men underhållande tecknad serie.  Har även lyckats bränna Friday night lights säsong 3 1½ gånger, efter att man bränt halva säsongen upptäckte man att man lyckats bränna säsong 2 ännu en gång.

Fick precis reda på att Arsenal matchen är nu och inte kl. nio ikväll. Så nu gäller är det fotboll som gäller!

//Jenny

pscyhitime

2009-01-31 @ 11:32:11

Total dog verkligen igår. Gick och la mig straxt efter tio. Låg och tittade på En riddares historia, tills jag somnade. Vilket var kanske efter en halvtimme.
Sov länge imorse, vad jätte skönt. Sitter nu här och funderar på vad man ska hitta på idag. Ska iaf göra engelskan. Den saken är klar. Men skulle vilja åka till Farsta och köpa lite saker. Funderar på om man ska ta och göra det imorron efter man gymmat, men orken kanske sviktar då. Aja får se hur man gör.

Nej, efter någon minuts betänketid har jag nu bestämt. Ska nu ta och ragga upp någon att spenderar eftermiddagen med.  Får se vad som sker.

Nu ska man iaf se det nya Pscyh avsnittet.

//Jenny

Bowlings rundan avslutad

2009-01-30 @ 21:46:59

Kom precis hem från bowlingen. Det blev bara Danne, Nikolina och Ivan. Fast bara jag, Danne och Ivan som spelade. Lyckades hänga med i 1½ serie, sen drog Danne ifrån mig och Ivan.

På vägen hem fick man reda på att Danne och Nikolina smitt planer om att lura ut mig och hennes bror på blinddate. Ivan försökte sedan göra reklam för killen. Tydligen är han jävligt snygg och är jätte smart, eftersom han kan multiplikationstabellen. På vägen hem började även Ivan bli lite påverkad så det sista som skedde var att han skällde ut mig. Vi kom in på trångsundsskolan som samtalsämne och kände att jag var tvungen att klarna ut en pinsam sak. Så berättade att jag inte kände igen honom när han började. Då bröt utskällningen igång. Tydligen kände han igen mig och visste allt mig. Han blev väldigt upprörd över det eftersom "vi faktisk lekte tillsammans när vi var fyra år". Men, men ibland så blir det så. Är faktiskt ganska pinsamt, annars brukar jag vara den som känner igen folk. Men tydligen inte denna gång.


Funderar nu på vad man ska göra resten av kvällen. Blev bjuden hem till Ivan, men andra planer dök upp som sedan försvann så fort man klev innanför dörren nästan. Vill inte heller ringa upp dem och skämma ut mig. Det vore ännu pinsammare.

//Jenny

Åh, vilken grej om jag bara slapp dig.

2009-01-30 @ 18:20:24

After school special

2009-01-30 @ 16:33:05


Såg nyss det senaste Supernatural avsnittet. Fick åka tillbaka i tiden lite grann och se hur de hade det i skolan. Riktigt roligt! Fan vad man saknat Dean och hans kommentarer. De är så klockrena!


"Here, ghostly, ghostly, come out were ever you are."

Dean: "Where did you berried him?"
Pappa: "He was cremate."
Dean: "oh ... ... all of him?"
Pappa: "... yes."
Dean: "Where?"

"Hey, he's doing the full cowgirl on you!"

kort/lång dag

2009-01-30 @ 14:50:00

Blev en kort dag i skolan. Kändes dock som en evighet. Hungern och tröttheten tog över och hela dagen var hur hemsk som helst. Det enda positiva, som faktiskt gjorde mig riktigt glad. Var att jag äntligen, efter flera år av undran fick reda på vad en film som jag älskar heter. Så när Danne kommer hem ska han få fixa ett nytt DVD Decrypter åt mig och sedan leta reda på filmen. Dessutom har man inte haft någon träningsvärk alls. Förutom den lilla värken man känt av ett fåtal gånger i vänster vad.Men den kan bero på vad som helst.


Så fort man kom hem började jag fixa med Friday night lights. Har nu bränt igenom hela första säsongen och håller på med andra. Förväntar mig att alla tre kommer vara brända innan helgens slut. Har även bakat en kladdkaka som står inne i ugnen nu, ska ut om bara några minuter. Efter det ska man se Supernatural. Det rycker verkligen i fingrarna. Vill se det nu! Sen ska man väl gå på jakt efter en annan serie att se mallen söndag - fredag, eftersom även Christine har gått på uppehåll nu av någon anledning.
Så nu ska kakan ut.

//Jenny

God morgon världen!

2009-01-30 @ 08:23:01

Djurgården vann igår mot Rögle!


Helt otroligt nog så har jag ingen träningsvärk. Det enda som känns är att musklerna är trötta, eller utvilade. Vet inte riktigt vilket som är det rätta ordet att sätta in där.

Hade världens bästa morgon imorse, om man nu kan säga så reda nu.  Vakande upp och kollade på klockan såg att den skulle ringa om två minuter, så jag startade tv:n. efter någon halv sekund slog det mig att det inte stått 07:28, utan 06:28. Så det var bara att stänga av datorn och somna om. Vaknade sedan en minut innan halv åtta. Satte då på tv:n där Erik Segerstedt blev intervjuad tillsammans med Hanna Hedlund. Kollade klart på det och gick sedan upp. Tjugo minuter senare ringde mormor och frågade om jag ville ha skjuts. Tackade glatt ja, men kändes lite surt eftersom jag då hade kunnat sovit en halvtimme till. Men hade ju då missat Erik, så det kändes rätt så bra.


Kort dag i dag i skolan. Kemi och matte är säkert, sedan har vi kanske svenska. Vet inte ännu. Jobbet idag blir att hitta någon att åka till Farsta med. Men känner mig ändå på rätt så bra humör. Så skulle inte vara så jätte hemskt att åka själv. Möjligtvis skönt att få spendera lite tid åt sig själv i sin ensamhet.
//Jenny

ENDORFINKICK!

2009-01-29 @ 21:18:17
Vilken jävla endorfinkick man har just nu. Det bara strömmar ut endorfiner till varenda liten del i hela kroppen.
Pappa kom och hämtade mig straxt innan halv sex. Vi åkte då till gymmet där vi fixade kort och sånt. Riktigt irriterande att man måste ha målsmans underskrift trots att man fyller 18 inom två veckor. Fick sedan vänta på sina två gymkamrater. Solstrålarna Ahvander lyckas alltid få en på det bästa humöret. De är verkligen helt otroliga.

Det blev en mer testa på gång för oss, men tycker vi ändå var rätt så seriösa. Kommer garanterat känna av allt imorron. På vägen till bussen skuttade vi bokstavligen fram. Trots att vi alla tre var trötta och hungriga så var humöret på topp. Gick med ett leende i mörkret hela vägen genom Farsta strand.


När man sedan kom hem var pappa så underbar och fixade bacon och potatisbullar till mig. Tror nästan att mat aldrig har varit så gott som det var då. En sak är säkert och det är att potatisbullar aldrig har varit så gott. Det smakade verkligen himmelskt. Är också extra stolt över mig själv eftersom jag drack vatten till maten. Såg klart Merlin under tiden, så innan måndag måste jag hittat en ny serie. Annars kommer det bli en lång vecka.


Vi beslöt oss för att gymma två gånger i veckan. Det kommer iaf bli en gång till på söndag. Sedan var det snack om tisdag, men får se hur det bli med den saken.
Känner just nu suget efter något gott, men vill inte förstöra denna dag och allt som man åstadkom under 1½ timme .Ska nog försöka lägga mig snart, annars kommer jag aldrig somna. Imorron är det en kort dag i skolan. Vet inte om vi har svenska eller inte, hur som helst så är den kort. Funderar på att åka till Farsta en stund efteråt. Finns lite saker jag skulle behöva köpa.

//Jenny

Training day

2009-01-29 @ 15:50:05
Så har nu gjort halva engelskan, nästan iaf. Den andra halvan ska göras imorron eller på lördag.
Det blir ingen hockey på lördag, så det kommer bli lite lätt pluggning då. Får se om man hittar på något att göra på kvällen eller bara njuter av det lediga helgen man äntligen har.

Ska nu göra mig i ordning inför ett gympass. Ska packa saker ner allt i väskan. Kommer ha en sådan träningsvärk imorron.
Har verkligen ingen aning om hur hårt man sak köra nu, får se. Kommer som sagt ha träningsvärk imorron hur jag än gör. Mysigt när man sedan ska iväg och bowla på kvällen.

Ska även se på Merlin innan pappa kommer hem.  Har bara två avsnitt kavr nu. Har ingen aning om hur jag ska klara mig sen. Har fallit för serien mer och mer för varje avsnitt.
Måste även skaffa fram lite mat innan man åker. Herregud vad jobbigt sker blev helt plötsligt.

//Jenny

Jag älskar mina föräldrar

2009-01-29 @ 12:28:56

Efter nattens lilla äventyr så vaknade jag helt utvilad. Helt sjukt hur hjärnan fungerar när den är trött. Verkade dock så mina uträkningar för tid och så man gjorde igår var helt fel. Hade räknat ut att jag skulle ha ungefär 2½ timme på efter att klockan ringt, istället hade jag bara en timme. Men hann gott och väl iaf.
Kom till skolan där det redan var en massa tjafs om vart vi skulle skriva och så. Det hela slutade med att vi skrev i A32, det klassrummet man inte vill skriva i. Sedan blev det ännu mer tjafs om formelböckerna. Bara en himla massa strul, men det löste sig också ... till slut. Skrev provet i 1½ timme, sedan var hjärnan slut och jag orkade inte vara kvar i varken klassrummet eller skolan. Med Aho som sällskap gick jag till bussen.

När man nästan var framme vid avstigningsstationen messade Johanna och undrade hur det gått. Gick till mormor och morfar där man var social och lånade deras kopiator/skrivare ett tag. Traskade sedan hem. Där man efter ett tag lyckades samla mod till att fråga mamma om man behövde återvända till skolan för att gå på samhällen. Svaret blev fråga pappa. Den stora fasan. Tog ett djupt andetag och ringde sedan upp honom. Hans svar chockerade mig oerhört eftersom jag hade väntat ett surt och irriterat svar som kanske med lite tur skulle kunna vändas till ett okej. Men istället lät det ungefär såhär: "Gör som du själv vill, du fyller 18 om några veckor." Han slutar aldrig att förvåna en. Dessutom lovade att fylla i en sjuklapp så jag slipper skolk.


Ska nu se på Merlin och sedan ägna tid åt engelska skrivningen som ska ske på tisdag. Runt halv sex kommer pappa komma hem och då ska man iväg till gymmet.

//Jenny

fysikäckelkursprov imorron

2009-01-28 @ 21:53:34

Känner mig så oerhört duktig eftersom jag nu faktiskt har räknat lite fysik. Har även tagit mig tid och skrivit ner allt obegripligt och som inte står med i formelsamlingen på små post-it lappar och satt i boken.

Ska nu packa ner allt i väskan så man inte glömmer något. Vore riktigt retligt om man glömde miniräknaren eller formelsamlingen. Skulle inte klara mig långt utan någon av dem. Kommer inte klara mig långt med båda två heller.


Nu är det bestämt. Det blir gym imorron med Jonna. Ska dit med pappa innan och titta på priser och sånt för se vad som är bäst för mig och min situation. Idioterna har det ju inte på sin hemsida. Troligen ett knep för få folk att göra impulssaker när de står där. Tur pappa kommer vara med, annars skulle jag troligen gå på en hel del.


Vill så gärna se på ett Merlin avsnitt till. Men vet att det bästa vore om jag la mig tidigt så jag är helt utvilad imorron på fysikprovet. Dessutom skulle jag bryta mot min två-avsnitt-per-dag policy.

Nej, ska inte dröja mig kvar här länge till.

//Jenny

KarolinaAir

2009-01-28 @ 16:41:00

Kom ganska nyligen från skolan. En riktigt hemsk dag måste jag säga. Började med att nästan blev påhoppad av Johanna på bussen. Sedan kom man till skolan där det var en invasion av nior.  
Första lektionen var psykologi där vi bara fick några frågor att svara på eftersom Petra skulle hjälpa till med vad öppet hus nu innebär. Så jag Karro och Namtal gjorde frågorna relativt snabbt och hade då 1½ timmes håltimme. Som spenderades genom att Karro rökte, vi åt och sedan planerade vi en framtida resa till Paris.


Matten som var efter var lång och tråkig. Orkade inte räkna ett enda tal. Vi struntade i maten och gick direkt till idrotten. Där det som vanligt blev en massa skratt innan lektionen start. Idag var det ännu mer skratt under den. Fy farao vad roigt vi hade. Vi fick träna inför redovisningarna vi ska ha nästa vecka. Vi valde akrobatik. Vårat program är verkligen bäst, och vi lyckades övertala Karro att visa upp den.
Sista lektionen var fysik som var längre och plågsammare än någonsin. Detet var bära att bubbla upp inom mig, och jag känner hur pulsen ökade pga. frustration.  Kom där ifrån iaf levande och utan att gjort något dumt. Trött, hungrig och irriterad till en sådan hög nivå så man var helt likgiltig tog man sig till bussen. På vägen dit sprang man på Josse.


När man sedan kom hem ringde jag direkt till mormor för att tigga skjuts imorron. Tydligen var hon precis på väg att ringa mig om samma sak, så det blev ingen pinsam situation när frågan ställdes.
Ska nu se på Merlin, minst två avsnitt! Är så jävla trött så tvivlar starkt på att jag kommer orka räkna någon fysik idag.

//Jenny

Don't do it!

2009-01-27 @ 22:06:55


Rädda ALDRIG livet på nioåringar. De tackar dig bara flera år senare efter fler år av fiendskap genom att döda dig. Otacksamma jävlar!

sakta men säkert börjar man bli vuxen

2009-01-27 @ 21:06:11

Ja, då sitter man här igen. Ska snart se ytterligare ett Merlin avsnitt. Bestämde mig igår för att jag bara får se två avsnitt per dag. På det sättet blir det mer skolarbete gjort och serien tar inte slut lika fort. Känner mig så ansvarsfull och vuxen över det beslutet.

Fysiken gick faktiskt riktigt bra idag, om man jämför hur det brukar gå. Lyckades även få hem kläderna. Smickrade Danne lite grann och sedan var vi på väg. Som vanligt blev det en stor besvikelse. Fattar verkligen inte varför man ens beställer. Hur som helst blev det iaf lite tillökning på underklädsfronten. Den fronten som det egentligen inte behövs mer på ... enligt mamma. Men enligt mig behövs det överallt så jag blev iaf glad.


Läste nyss Dianas blogg. Börjar bli riktigt orolig över min bok och dess psykologiska tillstånd. Lånade ju ut den idag till henne eftersom hon var så desperat efter den. Titta bara vad som står några timmar senare i hennes blogg.



Skulle beställa biljetter till lördags matchen nyss. Men tydligen var min och Karros prisklasser fullbokade. Vet inte riktigt om vi ska avancera och köper lite dyrare. Annars får det bli någon annan gång. Vilket knappats inte kommer ske, eftersom det inte är många matcher kvar nu och skolan tar upp nästan alla fritid.
Nåväl, det betyder att lördagen som var helt fullbokad för tio minuter sedan kanske inte blir så fullbokad, eller så blir den det. Svaret kommer iaf imorron.
Nej, nu har jag hållit mig borta från Merlin alldeles för länge nu.

 //Jenny

hästar har hovar

2009-01-27 @ 15:41:19

Usch, idag var verkligen ingen bra dag. Kändes ganska bra på morgonen. Gick upp och hann iväg till bussen, allt flöt på. På engelskan försvann dock alltid och jag satt mest och störde mig på allt som skedde runt omkring mig. Funderade till och med på att åka hem innan eller efter matten. Men efter det veckliga besöket på McDonald's så kändes det helt plötsligt bättre. Fick väl energi från maten där. Matte lektionen flöt på snabbt, dels för att den inte ens är en timme och dels för att Lisa kom för sent. Satt även och delade upp försenade julklappar och lyckades räkna några tal så man var sysselsatt.
Sedan var det biologi. Vi skrev lite, tittade på film. Det allra roligaste var mitt och Karros blonda ögonblick och den korta tiden vi fick rita på Karros strumpor innan det inte fanns något utrymme för något mer på dem.

Vi tittade på en film som handlade om evolution. De nämnde då att hästar för flera år sedan hade tre fingrar. Fick total hjärnstopp och kom inte på vad de har nu, så vände mig mot Karro för hjälp:


Jenny: - "Vad har de nu då?"
Karro: - "De har klövar."
en halv sekund senare ...
Jenny: - *skratt* "De har hovar."

Sedan gick vi fort till bussen och hann. På vägen hem pratade jag och Johanna om hur saker var när vi små och hur mycket bättre det var då. Kärring tecknena verkar kommit tidigt för oss.

//Jenny  

the red tråd

2009-01-26 @ 21:09:49

Idag har humöret svängt verkligen svängt fram och tillbaka. Hit och dit, tillbaka till hit, sedan tagit en u-sväng, åkt till månen till och med en liten tur till Kina för att sedan återvända till den gamla vanliga trötta Jenny. Det är just där man är nu. Trött och hungrig.


Sitter just nu och lyssnar på lite musik, nynnar/sjunger med och försöker lugna ner mig. Funderar på att se ett till avsnitt av någon serie innan jag går och lägger mig. Men innan det ska man nog ta sig en dusch. Hade egentligen planer på att bränna ytterligare någon skiva, men eftersom fysiken tog all kraft och energi idag så fann jag ingen ork för det. Ligger ändå flera dagar före den tänkta planeringen jag gjorde i lördags så känns ändå bra.


Dagens röda tråd fortsätter iaf att spinna. Är tydligen lite populär och omtyckt. Fick nyss sms från två personer jag verkligen inte försökt kontakta på ett bra tag. Ganska patetiskt att jag ens nämner det. Men som Jonna brukar säga, det är de små sakerna som gör det. Riktigt kloka ordval om man får säga det.
Två veckor kvar!

//Jenny

miss Axeleriks

2009-01-26 @ 16:14:32

Flickan med det vackra ansiktet ... troligen för vackert för alla kameror i världen.

Lite omtyckt är man iaf

2009-01-26 @ 14:28:36

Har nu kommit hem från en kort, men ändå ganska händelserik dag.

Började redan inatt då man inte var trött överhuvudtaget. Låg och tittade på Oceans 13, vilket egentligen var ett stort misstag eftersom den filmen är bra. Men efter ett tag blev på något otroligt sätt tröttsam och jag började sakta vandra in i drömvärlden. Väcktes då till liv efter mobilen började vibrera. Det var Millen som också försökte sova men inte lyckades så bra. Så låg och messade med honom ett tag. Till slut somnade han och filmen tog slut, så det fanns inget att titta på. Lyckades på något sätt somna iaf efter ett  bra tag.


Väcktes sedan utav klockan och märkte direkt hur pigg jag var, vilket är ett tydligt tecken på att man sovit för lite. Halv sju när man som vanligt fortfarande låg kvar i sängen fick man två sms. Trodde det var svar på de sista messet jag skickade och ett God morgon sms från Lisa, så orkade inte kolla. En kvart senare kollar man på mobilen och upptäcker att det är från Johan och fronter. Tydligen var svenskan inställd och Johan ville veta när jag skulle komma till skolan. Blev jätte sur för att man inte fått reda på informationen tidigare och speciellt eftersom jag igår kväll hade det på känn och loggade in på fronter för att kolla. Var tvungen att stanna uppe en kvart till för man inte ville ringa till mormor för tidigt. Efter det gick man och la sig igen.


När man väl klev på bussen något senare slängde Johanna skuldkänslor över mig. Blev också otroligt glad när jag för en kort stund trodde att man var hur populär som helst. Men det försvann snabbt tack vare Karro. När man kom in i skolan var det första man såg och fick höra Karro. Tydligen hade vi ingen samhälle heller, så det enda vi hade idag var favorit lektionerna. Kemi och fysik.
PÅ fysiken blev saker och ting dock lite bättre eftersom jag blev populär igen. Vet inte riktigt hur jag gör, men lyckas alltid bli kompis med mina vänners kompisar. Får tolka det positivt.


Har nu en massa saker som ska hinna göras. Hoppas man iaf hinner med hälften.

//Jenny

Dags att sluta?

2009-01-26 @ 09:14:48

Om två veckor ...

När man når punkten då man börjar se den röda tråden som går genom varje serie. Och man vet redan några minuter innan vad som kommer att ske, så borde man ta och tänka efter lite grann om man inte spenderar för mycket tid på att se på sånt. Det var precis det jag gjorde igår, och efter ett tags tänkande kom jag fram till detta. Aldrig i livet.


Igår slutade veckan och med den försvann allt onyttigt. Ska från och med idag bli nyttigare. Något som jag tycker har sagt allt för många gånger. Visst brukar det funka, men bara några veckor och sedan är man där igen. Men om man är en sinneslagsetiker, eller vilket det nu var, så är det ju tanken som räknas. 

Fick igår redan på att det kommer komma en tredje säsong av BCC's Robin Hood. Kom som en chock, jag var bombsäker på att serien skulle sluta när andra var, men tydligen inte. Har varit ett långt uppehåll. Får se om serien kommer flippa eller floppa. 

//Jenny

Dagens skrattattack

2009-01-25 @ 21:17:39


- "Look what I found... I found a place where you can put things, it's called a cupboard."

ännu en serie ...

2009-01-25 @ 19:07:41

Så är nu klar med engelska uppgiften. Har bara rättningen kvar av den gamla texten, men den finns i skolan så det ska göras imorron. Tanken var att man skulle räkna mer fysik idag, men orkar inte. Eller rättare sagt, vill inte. Är så grymt trött på den skiten och samma sak med kemin. Nej, ska ta en dusch nog ta en dusch nu och fortsätta med bränningen av filmer och serier.


Har sett det första Merlin avsnittet nu, ska se något mer snart. Kan inte påstå att serien var så jätte bra, men det är sällan de är det första avsnittet. Känns som den kommer hålla ungefär samma mått som Ledgen of the seeker. Problemet är bara att så fort jag fastnar för en serie, även om det bara en liten detalj, så har jag svårt att släppa den. Har nu insett att jag kollar på alldeles för många serier just nu. Bara den här veckan har jag börjat med tre nya. Utöver de tittar jag redan på fyra andra serier plus att man råkat ut för ett återfall på en som man slutade se på eftersom kvalitén var så dålig.

Har ingen aning hur man ska kunna klara av de åtta plus allt skolarbete man har och kommer få. Kanske skulle försöka att göra en fysikformel för att lösa detta problem. Nej, det där var ett riktigt uruselt skämt. Till och med sämre än Johannas.

//Jenny

så trött på skiten

2009-01-25 @ 15:57:15

Jag är så grymt trött på den där jävla fysiken! Har nu bestämt mig för att total skita i allt, förutom de ellära och optiken. De andra får jag komplettera om det går åt helvetet. Troligen kommer nästan hela klassen ändå tvingas komplettera så man kommer knappats vara ensam.

Ska nu se på handbollen och göra engelskan så man inte hamnar efter i den heller. Ska skriva om Christopher Bones kära vän Siobhan.


Fick en sådan lust att shoppa nu. Hoppas att kläderna som beställdes för ett tag sedan kommer. Om jag inte har helt fel så skulle de komma i början av Februari ... eller var det i slutet? Man kan alltid hoppas på så snart som möjligt iaf.

Sprang ut till mamma för att fråga om kläderna. Kunde inte låta bli. Fick reda på att de redan kommit, men hon har inte orkat hämta dem ännu. Eller rättare sagt, hälften har kommit, några saker var det slut på så de kommer i slutet av Februari. Åh vad glad jag blev nu. Kanske kommer får dem imorron!

//Jenny

The end of the Winchesters

2009-01-25 @ 12:32:46

Är så lycklig. Har äntligen kommit igång med bränningen av alla serier och filmer på min dator. Kommer kunna bränna allt nu som jag tidigare inte har haft hjärta att ta bort, vilket betyder att nästan halv hårddisken kommer bli tom. Tänk vad mycket skit man samlar på sig egentligen.

Borde egentligen ha börjat med fysiken för länge sedan, men känner ingen som helst motivation inför den. Provet är på torsdag och jag har inte gått igenom ett skit ännu. Ska försöka plugga på under lektionerna vi har under veckan.



När jag såg på Supernatural i fredags så slog en hemsk tanke mig. Jag har hört att det bara ska göras fem säsonger av den serien. Känner ännu ingen panik eller sorg eftersom det är ungefär 1½ kvar. Vilket också är ganska otroligt, efter nästan fyra säsonger har jag fortfarande inte tröttnat på den. Den blir bara bättre och bättre Aja, nu tillbaka till själva tanken. Det slog mig att den serien kan inte sluta på något bra sätt. Hur de än gör så kan de inte få ett bra slut. Efter en liten stunds tänkande så slog det mig att det bästa slutet de kan göra är om både Sam och Dean dör. Ett jätte hemskt och sorligt slut, men hur ska de annars göra? Det skulle aldrig passa in med ett lyckligt slut.
Usch när jag tänker att den serien någon gång kommer ta slut blir jag nästan gråtfärdig. Vill inte det.


Väntar nu på att nedladdningen utav Merlin ska bli klar. En serien som jag tänkt se på ett tag nu, men har aldrig funnit orken att leta efter den och har glömt bort varje söndag att den går då. Så igår rekommenderade Jonna den serien och sa att hon trodde jag skulle gilla den. Och Jonna är verkligen en människa som känner mig bättre än vad jag tror och bättre än de flesta andra. Så man blev ju bara tvungen att leta upp den.

Herregud vad många serier jag tittar på egentligen. Föredrar serier framför filmer faktiskt. Dessutom är det så enkelt att få tag på dem.

Nu blev frukosten visst klar. Sedan är det fysik som gäller.

//Jenny

Jamba tillskott

2009-01-25 @ 00:11:24


Fy farao vad trött jag är, det tar verkligen på en att umgås med systrarna Ahvander.

Måste börja hela historien med en tillrättelse, annars lär det bli utskällning från Jonna. Hon tog inte kontakt via mobilen. Nej, hon var så originell av sig och ringde till hemtelefonen. Så nu var den biten avklarad. 

När man sedan satt i bilen utanför huset kanske tio minuter senare och stack ut foten försvann greppet man hade under den på direkten. Lyckligtvis så hade man ännu inte klivit ut så man överlevde den biten. Höll sedan på att göra en första klassig tackling i amerikans fotboll rakt in i en utav bilarna som stod parkerade på uppfarten. Som tur var lyckades man få tillbaka balansen och kunde nästan krypandes ta sig till dörren. Lyckades skrämma Jonna, eftersom hon lagt märke till mig, trots min allt för långt ifrån Sly entré och faktumet att hon stått i fönstret hela tiden.
När man väl kom in i huset välkomnades man varmt av båda föräldrarna, det var nämligen så att efterrätten inte skulle serveras förrän jag anlänt. Så efter att man fått beskåda Jonna som hemhjälp blev den serverad.


Spelande började på direkten, det var Risk som stod på schemat. Efter lite mer än någon timmes spelande gick Kicki och Jörgen och lade sig, medan vi fortsatte spela. Men eftersom Risk är ett sådant krävande spel, både tidsmässigt och energimässigt så tröttnade vi efter ett tag och beslöt oss för att fortsätta spela lite senare. Man begav sig då ner till underjorden och Jonnas Batman grotta, mer känd som trädroten. Där blev det lite NFS, eller Cindy spelade medan jag och Jonna mest satt och klagade. Kampen om rollen som luddret blev mer och mer allvarlig, och liknade mer en kamp på liv och död. Det var nu tröttheten började ta över och det blev en jävla massa babbel, om bl.a. gröna västar och en viss Baker. Efter ett tag började det hela spåra ut ännu mer och det blev både larvar i öron och i former utav Jonna och Cindy. Vi råkade även ut för en mindre skada när Jonna dunkade rakt in i soffan.


Jag skulle kunna babbla på hela kvällen om det lilla äventyret hos Ahvander som precis som vanligt var fyllt med mysigheter, tokerier, skratt och flumm. Men känner att jag bara skulle svamla på så knappt jag själv förstår vad jag menar, har redan börjat med det.

Så ska avsluta det snabbt nu. Tack Jonna och Cindy för en typisk kväll med er. Är villig att ge bort min gröna väst, till den som vill ha. Men kom ihåg, först till kvarn!

//Jenny

Everything but you

2009-01-24 @ 18:57:19

Råkade klicka in på den här när jag sökte efter ett annat klipp. Visste inte att han hade gjort en ny video. Lyckan vad total. Älskar verkligen den låten. Han är så jävla bra.

lördags kväll

2009-01-24 @ 18:49:34

"You wanna touch my ball? You wanna stroke it? "

En vecka sedan ganska precis svävade man verkligen I himlen. Likaväl som jag aldrig kommer glömma den dagen (21/11-06, kommer ihåg datumet) i Trångsundsskolan när en viss Segerstedt var där kommer jag inte glömma lördagen den förra veckan. Det var verkligen något utöver det vanliga.

Sitter just nu och tittar på handboll. Väntar egentligen på att någon från Ahvander familjen ska höra av sig, mer än troligt att det kommer vara den äldsta av döttrarna. Har nämligen blivit ditbjuden, och kvällen kommer nog förvandlas till något som liknar alla andra kvällar vi spenderar tillsammans. Förhoppningsvis ger mobilen ifrån sig något ljud snart så man kan få reda på planerna.


Blev inte så mycket plugg, orkade aldrig ta tag i böckerna igen efter pausen. Eller gjorde det, men fattade inte mycket och pappa var inte hemma just då. Så det tjänade inget till.
//Jenny

if you are what you say you are

2009-01-24 @ 13:25:14
När jag vaknade imorse var jag mycket piggare. Har ägnat dagen sedan dess till att fixa med filmer och sånt och räknat fysik. Har räknat halva Hastighetskapitlet utan några större problem, så än så länge känns det bra. Men när man börjar tänka på resten har man lust att lägga sig igen. Har haft Football superstar på i bakgrunden, Brian är lika rolig som alltid.

Ska nu ta en liten paus från fysiken. Funderar på att skriva engelskan. Ska till Ahvanders ikväll så vore skönt om man fick en massa saker gjorda innan det. Men får se hur det blir med det.

//Jenny

words can't describe it

2009-01-23 @ 21:22:29

Surro

2009-01-22 @ 15:48:30

är så inställd på reklam just nu.

Äntligen hemma från en lång skoldag. Nej, så hemskt var den ändå inte. Började med psykologi, en riktigt intressant lektion. Glömde helt och hållet bort att Karro satt bredvid mig så fick en liten chock när hon lade mitt sudd mitt på mitt block. På rasten innan biologin fick man reda på lite saker som hänt. Vi kom försent till biologin vilket gjorde att det bara fanns ett bord kvar, längst fram i klassrummet. Finns inga ord för hur fel det kändes att sitta där. Sedan var det lunch och engelska. På engelskan fick vi ett förhör på boken som jag inte läst. Som tur var kom jag ihåg det mest från när vi läste den i högstadiet så det gick riktigt bra. Blev dock så trött på klassrummet och tystnaden efter ett tag så lyckades få gå när jag var klar med det.


Ännu en lång rast som gick åt till att gå och äta. Sista lektionen var samhälle där man blev riktigt förbannad på Lene. Hon pekade ut mig, Johanna och Karro inför hela klassen för att inte lyssna, engagera, eller göra uppgifter. Så vi tjejer längst bak fick visa våra bilder först.


På vägen till bussen hamnade man i liknande situationer som man jämnt hamnade i på mellan - och högstadiet. Hoppas iaf att saker och ting löst sig nu.
Dagens ljuspunkt var lätt lilla Jonna. Hon är så jävla så det finns inte. När jag satt inne på engelskan, helt uttråkad och fylld med tankar om allt möjligt upptäckte man att man fått sms. Det var från Jonna och löd: Jenny jenny, jag vet hur man ändrar datorns namn! Så nu behöver inte din dator heta blåbär längre? Puss. <3. Jag har ingen aning om hur människan ens orkat kommit ihåg det. Men det är just sånna saker som gör att hon är så underbar. Hon slutar aldrig att förvåna en.


Har nu en hel del saker som ska hinna göras innan morgondagen. Vet knappt vart jag ska börja. Kommer torligen itne ens få hälften gjort.
Vill avsluta inlägget med att skänka Johanna en liten tanke. Hon är nämligen kvar i skolan, på multimedialektion.

//Jenny

vill se se mer!

2009-01-22 @ 07:15:30

Vill verkligen inte!

2009-01-21 @ 20:10:32

Hela den här dagen har varit hemskt. Förutom alla småsaker som alltid blir tyngre än vad de egentligen är så finns det två andra större orsaker. Vet inte hur jag ska göra åt dem. Har verkligen ingen lust, men som det ser ut nu kommer jag tvingas att leva med det. Ska nu renskriva samhällen, pappa har läst igenom den och kommit med sina synpunkter. Så har lite att rätta till. Sedan om det finns tid och jag orkar ska jag ta och leta upp några fina bilder att skriva ut.


Fy fan vilket underbart slut jag kommer ha på veckorna den närmaste tiden. På torsdagar är det Christine, fredagar Supernatural, lördagar Psych och på söndagar Ledgen of the seeker. Så jävla underbart. Vore egentligen ännu bättre ifall det hade varit så i början av veckan. Men, men, livet är inte alltid rättvist som min fjärde - femteklass läraren alltid sa.

//Jenny

Ledgen of the seeker!

2009-01-21 @ 16:07:49

Om hem från skolan för några minuter sedan. En ganska bra dag. Hade ingen psykologi så det var sovmorgon. Gick upp lite tidigare för att hinna med att åka till några affärer innan. Det blev bara ett par skor, hittade ingen ram. Första lektionen var matte, fattade inte allt men lite gick iaf in. Sedan var det lunch, och idrott. Blocket som innehåller motorik och redskap, det allra värsta enligt mig var inte så farligt. Hela lektion spenderades med försök att bygga en pyramid på 10 pers. Efter nästan hela lektionen klarade vi det, före den andra NV-klassen. YES, vi vann!


Sedan var det fysik som spenderades precis på det vanliga sättet. Längst bak i klassrummet, anteckenade allt som skrevs på tavlan. Men fokusen ligger alltid på något hela annat. Idag gällde det att kasta sudd på Caroline och rita på varandra. Johanna har verkligen bra överlevnadsinstinkter måste jag säga. Lyckades smita ifrån lektionen lite tidigare. Ska nu se ytterligare ett avsnitt av Ledgen of the seeker. Craig Horner! Har längtat hela dagen efter att få se det igen.  Ska sedan äta och sen är det samhälle som gäller. Pappi är hemma så kommer få en hel del hjälp.

Planerna var egentligen att man skulle gymma med Diana idag, men de sket sig just eftersom pappi inte varit hemma tidigare. Dessutom blev man frågad av Jonna om man inte ville hitta på något, men tyvärr så var man tvungen att tacka nej. Hatar verkligen skolan ibland.

//Jenny

du är min vän, den jag tycker om.

2009-01-21 @ 09:00:26


Jag har en av de sötaste och bästa vännerna man kan ha.
Jonna, du betyder sjukt mycket!

Bourne identity

2009-01-20 @ 22:57:12

Kom ihåg när jag för mindre än ett år sedan skrattade åt folk som sa att de "kollade runt på youtube". För mig var det en sida som man bara gick in på om man ville se något speciellt. Man tittade på det och sedan klickade man bort fönstret. Men nu är det hur lätt som helst att fastna på sidna och lyckas se hur många sjuka, roliga och bra klipp som helst.

Craig Horner

2009-01-20 @ 21:13:12
Har nu sett det första avsnittet av Ledgen of the seeker. Inte den bästa serien, långt ifrån. Men herregud vad snygg Craig Horner är. Häll nästan på att börja gråta vissa stunder när man såg honom. Vet inte vad jag ska ta mig till vissa scener. Helt otroligt, och början var som att vandra titta rakt in i himlen.

Ska nu hoppa in i duschen och sedan se ytterligare ett avsnitt.

//Jenny

ny serie

2009-01-20 @ 19:25:24

Idag var det jävligt svårt att koncentrera sig, tankarna bara for runt. Blev en hel tänkande och skrattande åt Hamrins dröm som hon berättade om idag på engelskan. Tydligen drömde hon att vi hamnade i en latinsk värld kallat forum något. Vi skulle inte klara oss länge där, den enda orden jag kan är salve, scortum, volvo och et. Nej, samhällen får det bli mer tid för imorron.


Har ingen psykologi imorron, vilket betyder en lång och mysig sovmorgon. Tyvärr inte för mig, mamma och jag ska ut på jakt efter ramar innan skolan börjar. Kommer bara hinna med en affär, men det funkar perfekt för mig. Vill så gärna hitta tre ramar i de storlekarna jag behöver. Har verkligen längtat efter att få sätta upp bilderna på väggen.

Ska nu se på den nya serien.

//Jenny

Godbye

2009-01-20 @ 18:35:33
Läste i en artikel för ett tag sedan att Prison break tydligen ska läggas ner nu efter fjärde säsongen. Vad ska man säga? Personligen tycker jag att den skulle slutat efter första säsongen. Älskade verkligen den serien, men andra säsongen förstörde allt med. Speciellet när de dödade Sara för ett tag. Därifrån gick den bara nedåt och den här sista säsongen har jag knappt kollat på. Har varken funnits lust, ork eller sug till det. Men Jonna och jag har nu betsämt oss för att ha ett PB marathon någon gång. Snacka om mys!
Har nu fått upp ögonen för en annan serie. Danne tipsade mig igår om en som han serie som han trodde jag skulle gilla. Ska se den när jag är klar med samhällen. Ska börja med den nu. BLÄ!

Tittade på Obama när han svor eden för ett tag sedan. Satt och bara väntade på att han skulle bli skjuten eller att han skulle tvingas eskoteras någonstans. Jag tror verkligen att han kommer bli mördad, eller så kommer någon vara riktigt nära att lyckas. Vilket ska vara så synd, eftersom jag anser att dt skulle vara ett större kliv bakåt än vad de tog framåt när han blev vald. Men, men man får väl se och hoppas på det bästa.
//Jenny

"of course"

2009-01-20 @ 17:11:04

Har nu kommit hem från skolan. Händerna stinker fortfarande kräfta, trots att man dränkt in dem med tvål. Dagen började med engelska. En riktigt onödig lektion eftersom den bara gick åt till att rätta texter, vilket vi inte gjorde. Vad man dock fick reda på var att Karolina har fått kärleksbrev från en viss person som hon inte visste namnet på. Lång rast och äcklig lunch, det är så denna termins tisdagar ser ut. Så trippen till Farsta för att äta mat verkar bli en rutin som kommer hållas hela våren.

Sedan var det matte, då jag och Karro jobbade på riktigt bra. Fick även höra en hel del bra låtar som hon lovade att skicka någon gång. Fick också reda på att jag har en kompis angående what difference does it make. Gladde mig även hela lektionen åt att även Johanna verkat hittat kärleken. Hon satt till och med en bild på sin älskling.

Sedan var det biologi. Hade skuldkänslor för Karro hela lektionen, men de försvann direkt efteråt. Fick arbeta med Johanna. Sa först att det var hon som skulle sköta skärande. Men efter att blivit tvingad att skära något av henne släppte jag inte den uppgiften. Dock blev man lite för entusiastisk, och började ha sönder saker vi skulle dissekera. Men roligt var det iaf. Är också väldigt glad över att jag aldrig har gillat kräftor, den lektionen skulle verkligen ha ändrat allt.  


Efter laborationen var det dags för den första radiojournalistik lektionen. Efter en powerwalk genom hela skolan sökandes efter rätt klassrum så fann vi det till slut. Känns som ämnet tas alldeles för seriöst av läraren. Men skönt iaf att vi kommer ha max 9 lektioner eftersom hon pluggar just nu. Dessutom verkade det vara rätt så trevliga människor i klassen, iaf de som jag fick arbeta med idag.

På bussen hem fick man syn på en mycket väl igenkännlig frisyr och färg på jackan, och visst var det Jonna. Så man fick lite sällskap två stationer. Under den korta tiden berättade hon om de tre missödena hon råkat ut för, varav ett hon nyss meddelade att hon har fixat. Bara Jonna skulle kunna komma med en sådan lösning. Väntar nu på att maten ska bli klar så man kan börja med samhällen sedan.

//Jenny

NVARKBEEIJU07 = Klockrenast!

2009-01-20 @ 08:19:18

Idag är det våran tur att leka med små kräftor.

Peter Johansson

2009-01-19 @ 22:03:15

Idrottsgalan rullar på i bakgrunden. Tycker det är så kul att Peter Settman är med, han är så rolig. Mitt upp i allt hör han hur han börjar prata om två svenska kändisar, och namnet Peter Johansson dök upp. Ett hopp tändes och samtidigt höll jag andan. Sedan stod han där. Rusade in till mamma och skrek till henna att sätta på ettan. Blir alltid lika mållös varje gång jag hör honom sjunga. Han har världens bästa röst, efter Brian såklart. När Peter sjunger så är jag verkligen stolt över att vara svensk.


Har ingen lust eller ork att skriva klart samhällen nu. Ska skriva klart den imorron istället så får pappa läsa den när han kommit hem. Saknar honom. Har ingen som kan dra helt poänglösa skämt, eller någon som kan berätta helt onödig fakta.

//Jenny

gymkort på gång tror jag

2009-01-19 @ 20:41:35


Har nu pratat och diskuterat det här med gymkort ännu mer, dock med Jonna denna gång. Den lilla fröken är även också lite sugen på att skaffa ett, så planera på att ingå något sådant tillsammans har nu börjat smidas.  Fick även bilderna från några helger sedan samt lite hjälp utav henne. Man tackar så mycket.

Samhällen har gått riktigt bra. Har dock inte skrivit klart allt ännu, ska ta en dusch nu och fortsätta sedan. Misstänker även att jag kommer skriva alldeles för mycket så ska gå igenom allt imorron igen. Ska då korta ner texten och få ett mer sammanhang i den.

//Jenny

dags att börja?

2009-01-19 @ 18:09:25

Nu har pappi åkt till Schweiz, kommer sakna honom. Visserligen kommer han hem imorron någon gång, men det är alltid lika tomt hemma utan honom. Så ska nu försöka sätta igång med samhällen samtidigt som handbollen rullar på i bakgrunden.

Fick nyligen sms från Diana. Den lilla snälla fröken hade kollat upp saker och ting nu, och om jag inte har helt fel så var det gratis att prova på nu. Så ska dit på onsdag efter skolan och kolla lite grann. Får se hur fortsättningen blir sedan, vore hur skoj som helst att sätta igång. Men sådana planer brukar alltid gå i lås. En sak är iaf säkert, ska börja med de dära små träningspassen idag.


Blev nyss påmind om dagens lyckligaste ögonblick, förutom de gångerna jag fick återberätta min historia igen. Karro fördes under fysiken tillbaka till låg/mellanstadiet, när hon sedan kom tillbaka konstaterade hon att jag och Figren har 87%. Hahaha, pinsamt. Hon och Josefson har 90%, medan Johanna och Gustafsson har 24% eller var det nu var. Ska väl återgå till ekonomi skiten nu. Önska mig lycka till!

//Jenny

Finnens påverkan

2009-01-19 @ 16:29:09

Är nu hemma. Är trött och slut överallt. Precis som man alltid är på måndagar. Skolan var precis som vanligt, med undantaget att man återigen blev påmind om lördagens konversation. Dessutom fick man berätta historien flera gånger, vilket bara gjorde det ännu roligare. Det blev en massa snack om serier också. Pratade även med Diana om gymkort. Har länge varit lite sugen på att skaffa ett och när Jennie nämnde att hon skaffat ett igår växte det bara. Så Diana skulle kolla priser och sånt och sen ska jag följa med henne någon gång.


Efter samhällen som verkligen var olidligt lång idag så var det genomgång om projektarbetet. Saker som man redan visste sades så kändes bara som något lärarna hade fixat för att jävlas med oss. Hur som helst är det igång nu och tankarna börjar vandra iväg nu på riktigt. Efter det sprang jag, Johanna och Karro till bussen för att försöka hinna med en tidigare och slippa trängseln som vi förutspådde skulle bildas på nästa. Vi lyckades, eller iaf jag och Johanna. Är nu tydligen mat. Tidigare än vanligt eftersom pappa åker till Schweiz idag.

//Jenny  

the favourite

2009-01-19 @ 07:25:42

tack Finnen!

2009-01-18 @ 20:27:55

Kom hem från Jennie för ett litet tag sedan, sitt nu och äter ostbågar. Tog en sväng hem till Körvalainen när samhällen började bli tråkig. Blev då klippt och tillfixad så nu är man lite fin i håret. Borde egentligen skriva emr samhälle nu, men har ingen lust med det. Om 30 minuter är det National treasure funderar på att krypa ner i sängen då och förbereda sig inför John Blunds besök.


Hatar när man håller på med sånna ämnen som man gör nu i samhällen. Man sitter hemma i sitt rum, där datorn står på hela dagen. Man tjurar över att man vill ha en ny tv för scarten glappar, och man vill ha en ny mobil för dne man har är enligt en själv helt fucked up. Om man ska skala en apelsin så tar man fram en apelsinskalare som gör i stort sätt hela jobbet åt en. Dessutom underhåller man sig genom att titta på sporter eller filmer och önskar att man levde ett lika rikt och glamoröst liv som de man ser. Samtidigt någonstans på jordklotet lever miljontals människor som kämpar för att få mat och ens kunna överleva. Det är precis som en helt annan värld. Snacka om att vi är bortskämda. Man har verkligen ingen aning om hur bra man har det. Men eftersom man är så jävla girig som alla människor är så vill man bara ha mer och mer. Det är riktigt pinsamt.

//Jenny

globalisering, ekonomisk utveckling, miljöförstöring

2009-01-18 @ 16:01:55

Har nu börjat med samhällen. Känns jätte bra, har skrivit ner flera punkter och har massa tankar och sånt runt omkring dem. Så förhoppningsvis kommer det bli jätte bra. Blev jätte glad runt tolv tiden då man fick sms från Finnen. Hon frågade om jag ville bli klippt, tydligen hade hon bokat in mig efter min förfrågan tidigare i veckan, men jag trodde inte att hon skulle ha tid så hade räknat bort det. Hur som helst så ska jag dit runt 18:00 - 19:00, ska innan det hinna skriva lite mer samhälle.


Resten av dagen har bara gått åt till att hoppa runt av lycka. Har påmint alla i familjen flera gånger vad som skedde igår och vad som sades. Så de börjar tröttna gaska så rejält på mig nu. Men jag bryr mig inte, så länge jag är glad är allt perfekt.

Garvar fortfarande åt Ridderwall och Josefsons reaktioner. Figren finns det inga ord för, allt han gjorde och sa var bara för mycket. Schneider var också lagom rolig.

Aja, ska väl återgå till samhällen nu. Vore skönt att få den avklarad så fort som möjligt.

//Jenny

Fortfarande helt mållös

2009-01-18 @ 11:40:18


TACK ÅTERIGEN KARRO!

När man äntligen vaknat imorse
tog det inte lång tid innan man togs tillbaka till gårdagen och ett stort leende spred sig över hela ansiktet. Är fortfarande i chock, eller vad man nu ska kalla det. Försöker inte tänka på det så mycket, men det undermedvetna vägrar att lägga saker och ting åt sidan.

Som jag sa till Karro igår kväll, har bara lust att spola tillbaka tiden och hamna där igen. Då skulle vi prata mer med dem, som jag skulle kunna få ur mig något mer. Det är ju inte vårt problem utan alla andras, right?

Nej, idag är det verkligen back to the reality.


Idag ska jag försöka börja med samhällen, eller jag måste börja med den. Men innan det ska det bli lite frukost och sånt. Känner mig inte speciellt hungrig, men vet att jag borde vara det. Så det är väl lika bra att leta upp något att äta. 

Nej, nu måste jag bli sysselsatt med något.

//Jenny

HELT MÅLLÖS!

2009-01-18 @ 00:01:27
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja för att beskriva dagen. Vet också att om jag börjar berätta så kommer jag bara flumma ut och skriva alldeles för mycket. Så ett mer ingående inlägg kommer kanske imorron. Matchen var iaf riktigt rolig. Har verkligen saknat att gå på hockey, och det var helt underbart att göra det med Karro precis som vanligt igen. Vinsten var det ju inte heller något som helst fel på, som vi sa till en viss Gustafsson. Hur som helst var timmen efter matchen helt magisk och helt klart ett minne för livet! De flesta vet redan om det. Det är inte förrän nu som jag verkligen börjar inse vad som hände och känner hur man svävar högt upp i det blå någonstans.


Åkte sedan hem till Karin där jag berättade historien så många gånger att jag tappade räkningen efter första halvtimmen. I stort sätt nästan alla på hennes msn fick även reda på det, inte för någon verkade fatta innebörden. Men alla vet det iaf. Sedan skedde allt det vanliga som sker med Karin som sällskap. I slutet blev det även en massa Brian lyssnande. Känns som hela kvällen ägnades åt mig nu när jag tänker efter och ber verkligen om ursäkt för det. Men man kan nog säga att dagen var ganska speciell. Gick på ett lyckorus hela tiden där. Något som jag fortfarande gör, men något kontrollerat denna nu.

När pappa väl kom och hämtade blev jag jätte glad. Inte för att det betydde att tiden med Karin var över, det var lite sorligt. Utan det betydde bara att man fick berätta om allt igen och det minst lika kul om inte roligare. Fick återberätta det sedan igen när man kom hem och mamma tvingat sig själv att vara vaken just för att höra min berättelse.

Ska nu försöka varva ner så jag någon gång kommer kunna somna inatt.

//Jenny

Rörd

2009-01-17 @ 12:57:53

Fick precis reda på att mitt popcorn sitter kvar på Jonnas vägg. Är tårögd just nu.

vem vet?

2009-01-17 @ 12:45:05

Fear is a luxury. FUCK THAT! Har varit livrädd sedan igår när man såg Supernatural. Hoppar högt och lyssnar spänt efter varje lite ljud som jag inte kan placera. Tvivlar ändå ganska starkt på att vårat hus innehåller någon psykopat, med undantag från mig om man kan klassas som en. Vi har inte tillräckligt tjocka väggar för att någon ska kunna få plats där och inte heller har vi några öppningar som inte går att öppna. Dessutom tror jag att något redan skulle ha skett om vi nu hade någon här. Men vem vet? Vi kanske något utrymme under källaren som ingen känner till där det ligger massa döda råttor, skunkar och rådjur, och någon liten spökliknande psykopat.


Håller på att göra mig i ordning nu. Ska snart gå till mormor och morfar där skjutsen till Farsta finns. Ska sedan in till Gullmars där man ska möta Karro kl. två och ladda inför matchen. Direkt efter matchen ska hem till Karin. Misstänker att jag kommer missa bussen precis i Farsta på vägen hem till henne, vilket betyder att jag kommer få stå och vänta där i den iskalla atmosfären utanför ett stängt centrum i en halvtimme. Usch, ibland är saker och ting riktigt jobbigt.

//Jenny

Dagens

2009-01-16 @ 22:44:28

Saied:
- "Jag för in den"
Johanna: - "Chokalist"
L-O: - "Den går rakt in"
Johanna: - "Din kissare"
Karro och Johannas diskussion: - "Det var Jenny humor"

skraj som fan

2009-01-16 @ 20:47:04

Jag måste verkligen berömma mig själv. Jag var så sjukt duktig idag på matten! Satt och räknade helt för mig själv, och klarade flera tal. När Lisa gick förbi bad jag till och med om hjälp för att klara ett tal som sedan gjorde att jag klarade ytterligare ett. Var så inne i matten att jag inte ens skrattade åt Karro när hon drog ett skämt som var roligt. Brydde mig inte heller om att kommentera när de sekunden efter påpekade att det var ett "Jenny skämt". Men nu när jag tänker så känns det ganska hemskt, att de anser att sådana skämt är Jenny skämt. Aja, jag får glädjas åt matten istället! För den är jag verkligen glad över, dessutom var jag så duktig den senaste lektionen, saker och ting börjar kanske lossna nu. Fysiken börjar också kännas lite lättare nu, trots att provet gick åt helvetet.


Inatt kommer jag verkligen ha svårt att somna. Supernatural var jätte läskigt! Har aldrig varit rädd efter ett avsnitt, men idag var det verkligen läskigt. Grejen var den att det inte handlade om övernaturliga saker, utan om vanliga människor. USCH!

Är dessutom är jätte sur. Imorse fanns vara en version, den på 1 GB och som ska vara i bra kvalité. Fuck my ass att det var. För det första gick det inte att spola i den för då hängde den upp sig på en bild den verkade fatta tycke för. Sedan blev det still bilder mitt i avsnittet medan ljudet fortsatte. Sedan försvann ljudet i slutet. Men, men nu får skiten vara så. Ska skaffa ett ny som jag kan se imorron. Vill bara glömma allt man nyss såg nu.

//Jenny

one day she may change the world

2009-01-16 @ 19:30:38

Saker och ting blev inte alls som jag tänkte mig. Har ännu inte kollat på Supernatural. Fysiken drog ut på tiden, eller vi slutade den tiden vi egentligen ska sluta för första gången någonsin. Under den lektionen var Johanna riktigt trött vilket gjorde att hon blev på ett sådant humör jag älskar. Så fort man säger något till henne garvar hon. Så det slutar alltid med att man själv sitter och slänger ur sig alla möjliga saker som egentligen är riktigt korkade eller inte ett dugg sammanhängande och hon bara skrattar. Men när det väl krävdes tog vi tag i sakerna och gjorde labben, trots att det Mingis nästan gjorde allt helt själv anser jag att vi var väldigt duktiga och stöttande. Allt jag säger är bara att Johanna påstår att jag är i kiss och bajs ålder och klankar ner på det, när det är precis samma satdium som hon befinner sig i. Bussen hem var inte så märkvärdig. Precis innan jag klev av ringde pappa och frågade vart jag var. Han frågade om skulle hämta mig och glatt svarade man "om du vill". När man kom ut i kylan blev jag överlycklig att han erbjudit sig det. Var verkligen äckligt svinkallt.


Hemma kom man på att jag hade ett sug efter ostbågar så lyckades charma pappa lite så vi åkte till Coop forum innan maten blev klar. Där inne hände det en del grejer, men det är en annan historia. På vägen hem fick man sms från Johanna angående bloggen. Så samma sekund som man kom hem slängde man sig vid datorn för att logga in på msn och hjälpa henne. Sedan blev det mat, bakad potatis och kycklingfilé. Mums. Sedan dess har det inte hänt mycket. Ska nu se på det efterlängtade Supernatural och sedan blir det lite små pyssel med olika saker. Inget plugg med andra ord, för sent för sånt. Inte för det bruka göras något idag.

//Jenny  

Tillägnat Johanna

2009-01-16 @ 14:48:27

Massor av Johannor.

Sitter nu i skolan med Johanna vid min sida. Eller sida och sida, hon sitter vid datorn bredvid mig. Hon sitter och trixa med sin design på bloggen medan jag håller på att tråka ihjäl. Har just nu håltimme innan fysiklabb, knappast en av favoritlektionerna. Men måste ju ändå gå på den, vill försöka få ett sådant bra betyg som möjligt. Med andra ord, man kämpar för ett G eftersom det nästan är helt fysiskt omöjligt att få högre av L-O.

Sitter samtidigt och tjurar över att jag inte har fått se det nya Supernatural avsnittet. Det kom hem ungefär 40 minuter innan jag var absolut tvungen att lämna hemmet imorse. Om jag verkligen hade velat hade jag hunnit se den. Men eftersom jag troligen inte skulle ha gjort något annat än att kolla på det så skulle jag antingen missat eller kommit kemilektionen vi hade på morgonen. Så fick skjuta upp det till efter man kommit hem från skolan. Kommer troligen slänga mig framför datorn och titta på det så fort jag kommit hem.


Jaha, vad ska man skriva om nu då? HAHAHA, nu kom Johanna med en av de klockrenaste kommentarerna. Tyvärr inget som ska nämnas i denna blogg. Kom precis på en sak som jag kan berätta om:

Johanna berättade för mig häromdagen. En skrattbringande liten berättelse. Hon berättade om att när hon var liten läste hon jämt en bok som handlade om en kille som hade en kaka. Den lilla killen även en hund som en dag åt upp killens lilla kaka. Tydligen började Johanna gråta varje gång hon hörde den biten av historien, så någon av hennes föräldrar var alltid tvungna att hämta en kaka åt henne för att sorgen skulle gå över och likadant med gråten. Ganska gulligt kan man tycka, eftersom hon var liten då. Men efter lite skratt och ännu mer prat kom det fram att detta även inträffade förra veckan.


Aja, ska väl avsluta detta inlägg innan det blir för långt. Ber om ursäkt för allt babbel, men när man är uttråkad och Johanna är som hon är med andra otroligt tråkig, så finns det inget annat att göra.

//Jenny

DAGEN ÄR HÄR!

2009-01-16 @ 09:18:22

Santi

2009-01-16 @ 08:25:27

ÄNTLIGEN ÄR DAGEN HÄR! Sitter nu och äter lite samtidigt som man lyssnar på glad musik. Idag är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Inget kommer få mig på dåligt humör, INGET! Inte ens den äckliga kemi lektionen som vi har på morgonen kommer kunna rubba det.


Såg på Goal 2 igår. En bra film, men den hade sina löjliga stunder. Stunder då man nästan ville stänga av filmen. Blev oerhört sur när slutet kom. Såklart skulle de spela Champions League final, och såklart skulle de möta Arsenal. Satt och skrek av lycka när Arsenal gjorde mål. När Real gjorde ett blev jag tyst och kände mig liten kluven. Tyckte iaf det var jätte kul att se alla gamla Arsenal spelare. Fabbe var jätte söt, han hade nummer 15.  

Aja, back to reality nu.

//Jenny

the end

2009-01-15 @ 18:03:52

Har blivit lite Firday night lights avsnitt, har börjat falla för den serien igen. Nu när man som minst behöver det.

"you look hot out there"
"yeah ... it's kind of warm ... out there."


"I'm you're boyfriend, and I think am a pretty good one."


"I'm sure you know what you can do whit that opportunity"


Har blivit så kär i den nya killen JD. Han är så söt, rolig och töntig så det finns inte. Eric Taylor har alltid varit favoriten. Har dock börjat tycka mindre om Tim, hatar verkligen Layla så.

Måste även påpeka att det är jävligt svårt att hänga med i en serie som kretsar kring amerikans fotboll när man inte kan reglerna. Tror nästan det jag såg var avslutningen på allt, inte bara på säsongen utan på allt. Kändes som det iaf.


Har också kollat på samplet till Twilight filmen. Fy fan vad den kommer förstöra historien. Hatar när filmen ger ansikten som inte alls passar in på de personerna man har i huvudet. Allt blir verkligen så fel då.

//Jenny

Kom tillbaka!

2009-01-15 @ 14:23:55


Såg precis det nya Christine avsnittet. Richard var klockrenast! Matthew lika rolig som alltid.  Läste även nyss ett inlägg om att Fabregas är trött på fotboll. Någon man verkligen förstår, killen har inte fått någon som helst vila under de senaste fem åren eftersom han spelar med både Arsenal och Spanien. Hoppas bara att Wenger inser hur illa det är med Fabregas och bortser lite grann från att han egentligen behövs varje match. Vore verkligen katastrof om han blev för utbränd innan han ens nått sin bästa tid av livet.

Ska bli några Friday night lights avsnitt nu. Tvivlar på att det kommer bli någon samhälle gjord idag, men får se hur det blir.

//Jenny

Johanna ljuger och suger

2009-01-15 @ 13:20:18

Dagen startade nästan hur bra som helst. Vaknade pigg och alert, kunde till och med sega och ändå hinna med gott marginal. Fick skjuts ut till bussen där man träffade Sanna, så fick lite sällskap. Men eftersom bussen aldrig kom började vi undra när den gick. Skickade sms och fick beskedet att Johanna precis klivit på bussen, i Huddinge. Tar en evighet för bussen därifrån till mig.  Tydligen hade de gjort om busstabellerna ännu mer. Tur att man hade sällskap iaf. Blev tillfrågad om match på lördag, men eftersom det är hockey kunde jag inte.

När bussen äntligen kommit och vi klivit av gick vi jätte sakta för att komma försent. Men kom in i klassrummet kanske tre minuter efter vi börjat, inte så lyckat. Redan då kände jag av humöret. Vet inte vad som hände men resten av dagen hade jag ingen ork eller lust med någonting. På engelskan satt jag bara och lyssnade på när de andra diskuterade, inte för jag hade så mycket att säga.


Slutade engelskan fem i halv ett. Gick då ut ur klassrummen, lämnade saker, hämtade saker och sprang sedan runt hela skolan för att hitta Lene, pratade med henne och gick och sprang till bussen som gick 12:42. Allt detta gjorde vi utan att stressa, förutom den där ruschen vi fick ta på 30 meter.

Sitter nu här hemma och känner mig helt slut, har ingen aning om vad som ska göras, förutom att se på Christine. Vet vad som borde göras. Vet även vad jag vill göra, jag vill se nya Supernatural avsnitt.  Men tyvärr så får man vänta så snällt tills imorron.

//Jenny

Tha day is here!

2009-01-15 @ 08:32:32

Är helt utvilad just nu. Gick återigen och la mig tidigt, vaknade flera gånger under natten men somnar alltid om efter någon minut. Så otroligt skönt att vakna upp och det enda som tar emot är just värmen och allt mysigt som har med sängen att göra. Inget med att man är trött eller att man inte orkar. Dessutom är det ännu skönare när man går upp och ingen är kvar, alla har åkt sin väg. Ingen som man måst säga god morgon till, ingen som man ska springa in i, man får ha allt ifred och göra det i sin egen takt. Men det bästa av allt är tystnaden och att man kan bryta den på vilket sätt man själv vill och när man vill, utan att störa eller störas av någon annan.


Fick nyss sms från Anna, hon hade tydligen glömt att det var sovmorgon idag, stackare.

Igår började Christine i USA, så satte på nedladdningen för fem minuter sedan. Idag är även den dagen jag väntat på i en evighet känns det som. Supernatural börjar idag! Så inatt kommer det första avsnittet kunna laddas hem, funderar nästan på att gå upp och starta laddningen, sedan gå upp tidigare imorron innan skolan och se på det. Okej, så löjlig kan man inte vara, med eller utan rösten i bakhuvudet. Hur som helst så borde morgondagen klassas som en helg. Är så glad så jag har hamnat i ett chocktillstånd just nu.  


Idag är även den första torsdagen detta läsår utan KKT. Vi kommer sluta tidigt varje torsdag från och med nu. LYCKA! Så skönt att slippa den sköldpaddan och han gayiga stil. Usch, han var verkligen äcklig.

Nej, ska väl ta och göra ett ryck med allt som ska göras innan skolan så jag inte missar bussen.

//Jenny

Ibland lyckas du!

2009-01-14 @ 21:25:48


HAHAHAHAHAHA
, såg precis på Karins film hon gjorde om mig. Det är inte ofta jag säger det om saker angående henne, men den var verkligen klockren! Skrattade så mycket så jag trillade av stolen. Blev tvungen att återigen konverta den och lägga in på iPpoden. Så klockren! Det är inte ofta du lyckas, men när du gör det ... så gör det nästan i Jenny klass. Om det inte vore för just en specifik bild så skulle jag utan tvekan lägga upp den på youtube. Men som sagt, den bilden förstör allt.

Det sköna nu är också att den inte är så pinsamt att visa längre för folk, eftersom allt detta är glömt för länge sedan.


Har kommit in en sån där mysig period nu också. En period då jag nästan bara lyssnar på låtar som Brian sjunger eller har skrivit. Låtar i världsklass och sång i en helt egen liga. Nej, Karro jag tänker inte lägga ner bara för att killen är 28. När man har en sådan röst går det inte.

Ska nu skapa ett eget lag på någon sida Karro pratade om idag.

//Jenny

words could not describe it

2009-01-14 @ 19:41:08

Det blev en liten biltur efter middagen. Först till gullmars där vi fixade busskortet. Sedan till EKO där det handlades nödvändigheter till skolan, pennor, sudd, block och sånt. Lyckades sedan tvinga in mamma och pappa på rusta för att köpa en mugg till av varje färg hittade även ett paket mörk blåa värmeljus. Sedan in på Elgiganten där man tittade på tv-apparater.

Fann också något där som fick mitt hjärta att stanna. En dröm som jag trodde var helt omöjlig blev verklighet. Jag hittade en Supernatural box! Mitt hjärta stannade verkligen och allt runt omkring bara försvann, för några sekunder var jag helt onåbar för omvärlden. När jag kom tillbaka igen sprang nästan till mamma av glädje. Men efter tio minuters betänkande kom jag på att man kanske skulle söka på Internet efter den och kanske flera istället. Så när jag kom hem slängde jag mig framför datorn och letade upp det. Fann två st. direkten. Men när man satt och räknade kom Danne och lovade att han kunde fixa den och omslag och på så sätt skulle man ju spara 500 spänn. Men är fortfarande inte helt säker på hur jag ska göra... får ge detta lite betänketid. Det är ju verkligen viktiga saker det handlar om.


Har även beställt biljetter nu till hokceyn på lördag. Längtar verkligen, kommer bli så kul! Har saknat de timmarna med Karro. Har alltid varit ett sätt att komma ifrån skolan och all annan skit.

Såg nyss att den fjärde Twilight boken på svenska kommer ut den 12/3. Hur ska man klara sig?

//Jenny

Fysik, nej tack!

2009-01-14 @ 16:23:02

HELVETETS, JÄVLA, SKIT, FAN! Provet gick verkligen åt helvete, så nu är den biten avklarad. Är så sur på allt. Men, men nu är det bara att plugga in den dära optiken och hoppas att man klarar det innan det stora provet.

Annars var dagen ganska bra. Började med psykologi, Petra gör lektioner både roliga och intressanta. Vi fick dessutom sovmorgon imorron. Sedan var det matte, där jag och Karro jobbade på tillsammans. Vi klarade några tal tillsammans, men när vi hann ikapp Johanna tog det slut. Istället började pratet handla om andra saker. Tills jag slängde ännu en blick på talet och lyckades lösa det. Blev så glad och stolt över mig själv, vilket Johanna, Karro och Lisa fick höra. Karro blev till och med tvungen att sticka hål på mig efter ett tag så jag inte skulle blåsa iväg.


Sedan var det äckel lunch, som sedan skulle följas av idrott. Jag hade huvudvärk och ingen som helst lust med idrott så beslöt mig för att "ha glömt kläderna", Karro var ändå sjuk och Johanna ville inte vara själv så hon hängde på. När vi sedan kom ner till hallen var det flera som var ombytta, men efter fem minuter anlände Klumpen och berättade att idrotten var inställd. 1½ timmes håltimme innan fysikprov, det blev en sväng till centrum och sedan en massa tid att ta död på. Det blev även lite tjafs och sånt, men ingen större grej än så.

Provet gick som det gick. Sedan var det bara raka vägen hem. Ska nu äta och när pappa kommer hem ska vi byta mitt busskort och förhoppningsvis fixa pennor och sudd, men får se hur det blir med den saken.

//Jenny

walkning into walls

2009-01-14 @ 08:11:03

and all she longs to be, is that little girl, again.

R=U/I

2009-01-13 @ 18:27:50

Har nu räknat fysik en hel del, helt själv! Klarade faktiskt förvånansvärt mycket. Ska snart göra ett till ryck med pappa som stöd. Vad skulle jag göra utan han? Har förutom det även hunnit med att äta middag, blinkat på Jonna och tagit en sväng till maxi där man köpte juice, ÄLSKA, mascara, choklad och en grön mascara (?). Så om någon vill ha en grön mascara så kan den få en av mig. Ska som sagt göra ett nytt ryck snart med fysiken. Usch, önskar att jag hade ytterligare en dag till på mig att plugga. Orkar verkligen inte. Men det känns ändå relativt lätt, fattar det mesta. Men det kommer aldrig räcka för att klara ett av L-Os prov. Vilken jävla gubbe.


En glad nyhet är iaf att Karro kommer imorron till skolan. Var lite tomt idag utan henne, även om det inte var en sådan lång skoldag. Imorron är det även årets samt min historias första psykologilektion, med Petra dessutom. Kommer säkert bli jätte skoj, och om det inte är fallet så har man ändå Karro.

Ska försöka göra räkna några tal till nu. Vill kunna lyssna på Brian och sova så tidigt som möjligt idag.

//Jenny

plugg nu

2009-01-13 @ 16:08:52
Tydligen har man gått och blivit Lilla Ahvanders idol. Är en ganska härlig känsla, att veta att man iaf någonstans är älskad och uppskattad... det värmer. Vad säger du nu Johanna? Vem vet? Kanske något mystiskt?

Har sedan jag sist skrev hunnit med att baka muffins, äta muffins, titta på ett Friday night lights avsnitt och klarat några uppdrag på det dära spelet. Ska alldeles snart börja räkna lite fysik. Vet inte riktigt hur man ska göra, om man ska räkna om allt det jag redan räknat så jag kan det eller om jag sak räkna nya saker, så jag inte kommer se ut som ett frågetecken.


En sak vet jag iaf säkert, ska lägga mig tidigt ikväll igen. Var så skönt att verkligen sova ut. Är trött redan nu, men misstänker att det är stressen inför allt vi har denna vecka som jag knappast lär hinna.

//Jenny

"Det är glassen"

2009-01-13 @ 14:24:50

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska försöka sammanfatta dagen kort eftersom jag känner hur tröttheten börjar smyga upp.

Dagen började med engelska, helt onödig lektion eftersom inget egentligen gjordes. Efter den var det den långa rasten/lunchen. Så jag, Anna och Johanna åkte till Farsta och åt. Något som jag och Johanna misstänker kommer ske flera gånger på tisdagar. Fick agera bank under vistelsen eftersom både Anna och Johanna lånade pengar till mat och Anna även lånade mitt busskort. Tillbaka till skolan där matten väntade, blev lite larvigheter från mig och Johanna innan genomgången började. Kände även under lektionen hur sockret började ta tag i en ordentligt, och det sades lite halvdumma saker..


Ingen biologi betydde återigen en lång håltimme för min del. Men eftersom Johanna slutade och Karro var upptagen med att åka hem till Johanna och mörda Rocky så beslöt jag mig för att skita i radiojournalistiken och istället åka hem och plugga fysik. Sitter nu hemma, ska snart försöka hitta något som kan ge en energi att plugga och sedan är det bara att dra igång med skiten.

//Jenny

någon som säger emot?

2009-01-13 @ 08:36:34

tisdags morgon

2009-01-13 @ 08:19:46

Är så trött, och inte trött för att jag sovit dåligt. Nej trött för att jag blev väckt mitt uppe i en djup sömn, eller vad det nu heter. Trots att jag vaknat flera gånger under natten vaknade jag upp helt utvilad och hade nästan kunnat göra precis vad som helst för att kunna få fortsätta sova. Allt var så perfekt. Sängen var perfekt, lagom varm, otroligt mysig, med andra ord den var väldigt tillfredsställande. Drömde också en jätte bra dröm.


Skoldagen kan både vara lätt och jobbig. Börjar tio i tio med engelska blä. Sen är det en lång rast följt utav en mattelektion. Sedan är det biologi då man är ledig, så ännu en rast, sen är det radiojournalistik.

Har nog lite bråttom nu.

//Jenny

Har jag nämnt att jag hatar fysik?

2009-01-12 @ 21:00:41

Såg precis att man blivit anklagad för att vara en stalker i lilla Ahvanders blogg. Vad ska man säga om den saken egentligen. Apropå det, jag hoppas verkligen att popcornet är kvar! 

Har varit rätt så duktig med pluggandet nu. Har räknat ett par tal. Skulle egentligen börjat tidigare så jag hade hunnit med mer, men nu är misstaget gjort och kan inte ändras. Fattar faktiskt två saker så pass bra att jag skulle kunna ha prov på dem, vilket är mer än vad jag gjort någonsin under fysik året (åren). Men vet ändå att provet på onsdag kommer gå åt helvete.

Tror jag ska skippa första radiojournalistiklektionen imorron och dra hem och plugga istället. Det behövs verkligen.
//Jenny

HEMSK VECKA!

2009-01-12 @ 20:09:24
måndag: Fysik. Har varken haft lust eller ork, men har kämpat mig igenom några tal.
tisdag: Ännu mer fysik. Kommer knappast ha lust med det efter skolan, speciellt inte när man slutar så sent heller.
onsdag: Samhällsuppgift. Dags att börja med den.
torsdag: Matte, början på helvetets helgen.
fredag: mysa och ta det lugnt, möjligtvis några enstaka tal ... om jag orkar.
lördag: MATTE! MATTE! MATTE! Fotboll! MATTE! Kanske Karin om jag hinner.
söndag: MATTE! MATTE! MATTE! Sista sagen innan provet.

måndag, igen

2009-01-12 @ 17:10:26

Är helt slut i huvudet, hatar verkligen måndagar. Borde egentligen plugga fysik, men orkar inte nu. Ska göra ett riktigt ryck efter maten som ska ätas om någon timme eller så.

Dagen i skolan idag var ganska bra. Svenskan var i stort sätt inställd. På mänken, eller coachtiden som det heter nu mera fick vi reda på vårat betyg, blev även massa tjafs och sån shit. På kemin gick vi igenom nytt, fattade nog nästan hälften av det, 50% av det andra hänge jag inte med på och de sista 50% orkade jag inte lyssna på.

Efter det var det fysik och samhälle, tre lektioner på rad i samma klassrum. I det sämsta klassrummet som finns på hela skolan dessutom.


Fick sluta tidigare från samhällen, så åkte hem. Väl hemma fick man två glada överraskningar. Den ena var att Christine börjar om två dagar igen, den andra var att jag visst missat två avsnitt, så såg på dem för en liten stund sedan.

Förutom dessa saker så har man även bytt hobby idag. Fick även reda på att både Johanna och Karro en gång har/är medlemmar på den dära sidan jag pratade om i något tidigare inlägg, och jag som trodde jag var hur mobbad som helst (inte för att den kunskapen kan motbevisa det, men iaf).  Johanna och jag gick även emot Karro och hennes brutna löfte. Som tack för det fick man en smäll i bakhuvudet och sedan flera slag på samhällen. Så går det när man försöker vara en omtänksam vän. Fick också världens chock när en viss person sa hej till en på bussen. Men, men, sometimes life breaks, in mysterious ways.

Ska nu försöka göra något som får bort alla tankar från skolan och vad som borde göras.

//Jenny

Jag ska gifta mig med min säng

2009-01-12 @ 07:10:05


And every day begins the same. Get up, go out, come back gain, same old, same old.

Nu är allt tillbaka till det vanliga. Man somnar för sent, ligger kvar för länge i sängen efter att klockan ringt. De vanliga programmen har börjat gå på mornarna igen. Ägnar sig alldeles för lite åt skolan och för mycket åt annat. Stressen börjar sakta smyga sig på en igen. Jullovet gjorde mig även bortskämd så nu måste jag ha någon att smsa med precis innan eller tills jag somnar. Så antingen måste jag skaffa fler vänner, eller lägga mig tidigare eftersom jag nu även börjat vara en av de som lägger sig sist. Livet blir komplicerat och jobbigt ibland. Trots det känns det ändå rätt så bra just nu. En viss sak som gnagt en bra tid har äntligen lättat.

Tror nog att jag måste skynda mig lite om jag ska hinna.

//Jenny  

en av de bästa ...

2009-01-11 @ 23:14:38

"legat samman"

2009-01-11 @ 19:04:52

Gud vad seg denna dag har varit. Timmarna har verkligen rullat fram. Så för att sammanfatta denna dag skulle ajg använda orden seg och besviken, en jävla massa besvikelse.

Såg precis klart Manchester United - Chelsea. HATAR ASHLEY COLE! Matchen var dessutom ett bevis på att Chelsea inte har så jävla bra försvar som det sägs. Aja, nu är Karro iaf glad. Är ganska sugen på att kolla på lite Supernatural just nu, men inte om det vore en sådan jätte bra idé. Har ändå inget annat för mig, men får se hur det bli med den saken. Funderar iaf på att lägga mig tidigt idag, är ganska trött redan nu. Hoppas på att jag kan komma tillbaka till det vanliga dygnsrutten så snart som möjligt.

  

Friday night lights har börjat igen, vilket betyder att Jenny har hittat en ny att förälska sig i. Denna gång är det pappa grisen J.D McCoy, mer känd som Jeremy Sumpter. Älskar också Louanne Stephens. Nej, nu är det väl dags att gå till de riktiga sakerna, Supernatural.

//Jenny

segt

2009-01-11 @ 13:41:30

Jag måste säga att jag tror bestämt att jag blivit smittad av Cindy, eller någon i skolan. Går runt och nyser konstant. Jennie har inte hört av sig ännu, så troligen blir det ingen klippning. Pluggningen gick bra i ungefär en halvtimme, sen tröttnade jag. Helt sjukt att man kan vara skoltrött redan efter två dagar i skolan. Väntar nu på att klockan ska bli 14:20, sista delen av Lost in Austen då. Serien är verkligen hemsk och den förstör hela berättelsen, men måste ändå se hur den slutar.


Sitter just nu och spelar något sjukt spel på Internet som jag hittade igår. Det är segt som bara den, men ändå sitter jag och väntar på att kunna gå vidare. Ska nog försöka återgå till fysiken ...

//Jenny

FAN!FAN!FAN!FAN!

2009-01-11 @ 12:20:07

FUCK! FUCK! FUCK! Ska precis dra igång med fysiken, då upptäcker man att dum som man är har man glömt böckerna i skolan. Känner mig så jävla dum och korkad. Försöker desperat hitta några uppgifter eller text om just det kapitlet, men inte fan hittar man det. Hur ska man göra nu? Jag vet inte ens vad kapitlet handlar om.


Pappa kom nyss in och lugnade ner mig. Vågade inte säga något till mamma. Trodde de båda skulle bli  skogstokiga, men de märkte hur arg och besviken jag var på mig själv så de brydde sig inte så mycket . NU ska man sitta och läsa en massa fysik utan några uppgifter. BLÄ!

//Jenny

orkar inte!

2009-01-11 @ 10:04:31

Gud, vad trött jag är. Har ingen aning om hur jag ska orka plugga. Borde egentligen har sovit en timme till, men nu är jag ändå upp så det är lika bra att lida lite grann. Ska snart försöka få tag på Jennie så jag vet när jag ska klippas, om det blir något. Lär inte få något svar på ett tag, den tösen brukar kunna sova länge.

Gårdagen då, jag den var precis lika mysig som vilken annan kväll som helst med systrarna. Inte lika tramsig och lika mycket skratt, men ibland får man även ha såna dagar. Jonna fick lite ny dekorering i rummet, det blev även klart att Jonnas rumpa är att dö för. Vi beslutade oss även för att ta en fisketripp någonstans. Tänk er att få stå vid en sjö mitt ute i ingenstans och höra Cindy ropa "Here comes a big one" och sedan Jonna ropa "Det var det sjilvast." Följt av en mängd svordomar, ja det är verkligen livet. Dessutom fick både jag och Jonna reda på vilka idioter som skickat sms till oss. Blev inte mycket klockare av det, eftersom jag inte vet vem min stalker är.


När man kom hem tog dock allvaret över, eller så mycket allvar blev det väl inte. Men det stod klart att Karin tillhör en av de bästa, trots att hon är längst ner i näringskedjan. Tack så mycket gumman, inte bara för det ... utan för allt. Måste även säga att saker och ting känns mycket skönare nu när man har det har blivit lite klarnare.

Aja, ska väl leta upp något att äta och hoppa in i duschen nu.

Just det Cindy, jag pratade inte med några främlingar igår heller.

//Jenny

jag hatar nya msn!

2009-01-10 @ 17:04:31


Bara så att alla vet så suger det nya msn Kanada kuk.

Har nu gjort klart engelskan, är så stolt över mig själv. Har även bestämt vad som ska beställas och sett på fotboll. Väntar just nu på att maten ska bli klar, har nästan hungrat ihjäl sedan klockan tre. Maten kommer inte heller bli på klar förrän om någon timme säger kockarna ute i köket. Får väl se om man överlever eller kommer ta en annan liten förrätt innan maten.


Kommer inte bli någon fysik idag, ska göra den imorron istället. Kommer verkligen gå skit på det här provet. Men har ingen lust eller ork att sätta mig ned med den just nu. Sen efter maten ska man göra sig i ordning lite snabbt för att sedan dra till Ahvander. Får se vad kvällen har att erbjuda idag. Inbjudan man fick lät så här: "Ska vi umgås idag igen? : )  mitt rum blev jätte bra sen hehe ... eller ikväll igen? Film, spel, popcorn och flams och trams ... puss" Så det bårar gott. Måste bara tillägga att hon var grymt söt när hon nämnde sitt rum. Hon måste verkligen vara jätte stolt, det förstår. För igår var första gången Jonna hade rätt att använda termen stökigt i meningen "mitt rum är stökigt." Hoppas verkligen att bildbevis kommer snart. Annars brukar de ordet bara missbrukas av unga fröken.

Nej, nu börjar jag känna mig som en människa som lider utav Asperger syndrom, så det är nog dags att avsluta detta inlägg.

//Jenny

PSYCH IS BACK!

2009-01-10 @ 14:36:46

Usch, vilken hemsk dag. Har inte börjat med pluggandet ännu. Har verkligen ingen lust att göra det, men vet att jag måste.

Har även lyckats klanta till det så mycket som det bara går. Installerade det nya msn imorse, ett stort misstag. Hatar den nya versionen. Försökte hitta den gamla jag hade, men hittar den inte någonstans. Så nu verkar det som jag kommer bli fast med det nya äckliga skit, cp msn.

Finns dock en sak som lyser upp tillvaron, det nya Psych avsnittet. Såg det för ett tag sedan., har verkligen saknar Shawn och Gus. När mamma och pappa kommer hem ska jag prova kläder jag köpte igår och visa mamma, få ett godkännande och sedan besluta mig för om jag ska ha kvar dem eller inte.



Kom lite längre inatt med filmen, såg fram till när han klipptes. Blev så trött sedan så jag inte ens kommer hur resten, så troligen gick förloppet mellan att slutna ögonen och somna väldigt fort. Vaknade sedan runt två tiden och upptäckte att jag fått sms från någon, har inte numret inlagt och var så pass trött att jag inte orkade bry mig så mycket om den personen. Gör jag väl inte nu heller egentligen inte, men än att jag bara undrar vem det var och hur den personen fått tag på mitt nummer. Har några teorier om vem det kan vara, men orkar inte slösa energi på det

Kvällen är iaf planerad. Ska till Ahvander igen. Tror nästan de vill smitta mig med vad det nu är som Cindy råkat ut för. Men vad spelar det för roll? Ett gott skratt förlänger livet och varje gång man är med dem förlängs livet med flera år, så bli inte förvånade om jag blir världens äldsta människa och lever upp mot 300 år.

//Jenny

Godnatt

2009-01-10 @ 00:18:46


Övertalning av Karro angående Karlsson fortsätter. Har redan från första sekunden insett att detta är helt hopplöst och bara ett sätt att slösa energi på. Men tänker verkligen inte ge upp. Den här kapen är verkligen värd att kämpa för!

Annars har kvällen inte varit så händelserik efter man kommit hem. Har egentligen ingen aning om vad jag gjort sedan jag kom hem. Förutom att visa mamma kläderna och berätta om de roligaste som hände idag. Har även fått agerat mamma åt Alex, den vilse bortkomna lilla flickan. KAn säga att saker och ting spårade ur lite grann is lutet, men hoppas att jag skärmde in lite vett i skallen på henne.

Ska nog ta och lägga mig, har ändå inget bättre för mig. Tänkte också försöka gå upp tidigt imorron och börja plugga. Har fysikprov nästa vecka, kan inte ett skit.

Funderar på att göra ett nytt försök och se Mannen med järnmasken. Kommer troligen somna till den igen, om jag inte gör det så är ingen större skada skedd, snarare bara mer nöje.

Förhoppningsvis kommer bilder från dagen imorron. Vet nu iaf att det har tagits några.

//Jenny

Helgalen dag med the Ahvanders

2009-01-09 @ 22:28:33

Har precis kommit hem från en riktigt händelserik dag.

Började som sagt med lite förseningar, men när man äntligen kom ut till busshållplatsen och klivit på bussen möttes man av en mänga människor. Bussen var nästan full, blev en aningen chockad eftersom det ändå var ganska tidigt. Vid Jonnas busshållplats fick man sällskap, av både henne och systern. Ska försöka sammanfatta vistelsen i skärholmen kort. Vet att jag har sagt det förut, men säger det igen. Systrarna Ahvander är verkligen helt underbart sjukt roliga att umgås med. På vägen till skärholmen sades det så roliga saker så jag ville bara lägga mig ner på golvet i tunnelbanan och skratta. Det är verkligen hemskt att umgås med dem ibland för det enda man gör är att tokskratta, och då överdriver jag inte. Väl i skärholmen hittade vi alla saker. Efter lite rundvandring och fika så kom jag där ifrån med ett par jeans, en tröja och en bh.

På vägen hem var det lika tokigt som på vägen dit. Klockrenaste var ändå när jag varnade dem för att deras sång störde folk runt omkring på ett sådant sätt så de började lyssna på musik och killen jag syftade på svarade. En annan nämnvärd händelse var när killen som de två satt mittemot kämpade verkligen för att hålla sig för garv åt dem.


När man väl började närma sig hem stod det fast att det inte skulle bli någon klippning idag, det sköts upp till på söndag. Istället blev man hembjuden till systrarna, och till Jonnas besvikelse blev det ingen Alfapet. Istället såg vi på Death race, riktigt äcklig film enligt mig. Egentligen skulle bara jag och Cindy se den medan Jonna städade, men icke sa nicke. Hon fastnade framför den och när filmen var slut hade hon hunnit plocka undan två saker. Efter det blev det lite Let's dance. Cindy fick blev även bjuden på date.

Efter mycket om och men var man hemma. Fick då ett hemskt sms från Karro där det stod att hennes älskade Ronaldo varit med om en nära döden upplevelse. Sörjer med dig Karro.

Lovade dessutom Jonna att jag skulle berätta om hennes jackprovning. Jag skojar inte, hon provade varenda jacka hon såg idag. Dessutom är det värt att nämna att Jönssonligan nu uppstått i en kvinnligare form.

//Jenny

dagens morgonafton

2009-01-09 @ 12:15:14

Det var riktigt mysigt att se på filmen igår. Har aldrig på datorn annars när jag ska sova, utan förlitar mig helt på tv. Hann med att se början av filmen, och en liten del utav pangscenen i slutet. Missade alltså hela mitten, med andra ord allt det roliga. Men huvudsaken var att jag skulle sova, så det var bara bra. Vaknade sedan igen runt halv ett tror jag, då hade filmen börjat om igen. Så klev upp, stängde av den och informerade Aho om dagens studiedag. Sedan somnade inom loppet av fem minuter till spin city. Vaknade flera gånger under natten, men somnade om igen efter bara någon minut, så led inte så mycket av det.


Sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka iväg till 12:30. Då ska man traska ut i detta underbara väder vi har i Sverige för att komma till bussen och sedan starta färden mot skärholmen. Vi kom iväg lite senare än väntat, och skulle troligen ha hunnit med lite plugg, om jag inte segat och andra saker skett. Men vad spelar det för roll? Pluggar aldrig ändå på fredagar.

När man väl varit i skärholmen med Jonna ett tag ska man till Jennie och bli klippt. Vet inte än om det blir något stopp hem först eller om det bara är raka vägen hem till Körvalainen. Man får helt enkelt se vad dagen erbjuder.

//Jenny

VILKET MINNE!

2009-01-08 @ 22:11:29

scary just got sexy

2009-01-08 @ 21:22:38


Längtar tills Supernatural börjar igen.


Efter att ha sett Lost in Austen, som för övrigt är en riktigt flopp, så kollade jag igenom kläder ett par gånger med mor. Kunde radera bort en hel del. Fick sedan en sån stor lust att titta på Stolthet och fördom. Men fick efter någon minut en flashback från när Rohie var här sist.  Hon nämnde att hon hade två av mina filmer hemma hos sig, varav en av dem var just den filmen. Orkar inte leta efter någon nu och sedan vänta på att den ska ladda hem så ska istället titta på en gammal klassiker som jag håller kärt om hjärtat, Mannen med järnmasken.

Hoppade sedan in i duschen, och efter det har man pratat lite med Finnen, diskuterat Twilight med Johanna och blivit bjuden på bullar.

Ska försöka få håret att torka lite mer innan jag dyker ner i sängen för att se de tre musketörerna, D'artagnan, Kung Ludvig XIV och Philippe.

//Jenny

Lost in Austen

2009-01-08 @ 19:02:26

Sitter just nu och väntar på att Lost in Austen ska börja. Inte direkt en av favoritserierna, men kan rekommendera den lite svagt om man fallit för Stolthet och fördom, som om någon kan ha misslyckats med det. Har inte blivit något pluggandet, som väntat. Har inte blivit mycket av något alls. Trots det är jag på jävligt bra humör. Imorron börjar Psych igen imorron och om en vecka är det dags för Supernatural. Har längtat så sjukt mycket efter det.

Efter Austen ska jag ta och gå igenom klädkatalogerna igen. Vill försöka få det efterskickat så snabbt som möjligt så risken för slutförsäljning är så liten som möjligt.


Imorron har jag ingen skola alls. Egentligen har jag en enda lektion, men orkar inte åka till skolan för att få ett kemiprov som jag redan vet vad jag fick på och som jag ändå inte vill gå igenom med den äckelläraren. Är den enda i klassen som ogillar honom. Hur som helst, imorron har jag som sagt ingen skola. Men ska ändå försöka gå upp relativt tidigt och börja plugga på något. Sedan runt tolv tiden ska man till skärholmen med Jonna, efter den lilla turen ska jag hem hem till Jennie och bli klippt och fin.

Nu börjar serien!

//Jenny

En riktigt traumatiskdag

2009-01-08 @ 16:39:26

Har precis kommit hem från skolan, är fortfarande i chock tillstånd.

Dagen började riktigt hemskt, när klockan ringde så trodde jag att någon gått in i mitt rum och ställt fram den två timmar. Det var verkligen inte kul att vakna, dessutom har de programmen jag brukar vakna upp till inte börjat än. Vilket stärkte min teori om buset ännu mer.

När man väl kom till skolan upptäckte man att Diana och jag inte bara har likadana tröjor, utan vi båda lyckats ta oss den på samma dag. Var just därför jag försökte undvika att vara i närheten av henne så mycket som möjligt. Hatar verkligen sånna situationer. På rättskunskapen fick vi reda på vårat slutbetyg, både jag och Karro tyckte att vi förtjänade ett högre, men det är sånt man få leva med.

Vi fick en jätte lång rast innan biologin som var jobbig att ta död på. Den hemska dagen fortsatte även här eftersom Karro påpekade hur tråkig jag var. Sedan fick vi se lite film med egna röster till. När biologin drog igång fick vi hålla på med Cuckalaker. Vi skulle sortera dem i olika grupper utefter deras utseende som inte alls stämmer med verkligheten, fråga mig inte vad vi lär oss av det.


Sen var det lunch, fick äta korv och potatis återigen. Gårdagens middag. Efter det var det engelska då vi fick tillbaka våra provresultat. En aningen besviken men det gick bättre än sist, vilket bara är positivt. Sedan fick vi svara på frågor som bara jag i min grupp kunde besvara eftersom jag var den enda som någonsin läst boken.
På den önskvärda rasten mellan engelskan och samhällen gick vi och åt igen. När lektionen sedan började tog det inte lång tid innan en välkänd sekvens spelades upp. Återigen flyttade jag ifrån Johanna och Karro efter att de uppfört sig helt oacceptabelt. Ska inte gå in på det så mycket, men Karro ritade mig i ansiktet, vilket jag ännu inte förlåtit henne för. Resten av lektionen gick åt till en helt annan sak än vad den skulle gå åt till.

Sedan var det dags för KKT, och provresultat ännu en gång. Både jag och Karro var livrädda för att vi fått ett IG, vi var bara inte rädda, vi trodde verkligen det. Saker och ting blev inte ännu bättre när läraren sa att resultaten var hemskt utspridda och om man varit närvarande alla lektioner fick man ett G. Vi kände oss så stekta som bara ägg kan göra på månen. Efter mycket om och men fick jag gå fram, och såklart vill läraren dra ut på det hela. Men på något mirakulöst sätt hade jag fått ihop ett VG på provet, vilket också blev slutbetyget. Överlycklig över denna händelse återvände jag till min plats där jag upptäckte att jag fått med mig två prov. Det andra var visst Karros. Väntade ändå tills hon blev uppropad och vi båda två vandrade iväg från lektionen glada, men oerhört chockade. Vi båda hade lyckats fått varsitt VG.

Oj, blev visst återigen ett långt inlägg. Aja, skolan har börjat igen och antar att allt är tillbaka till det vanliga.

//Jenny

torsdag imorron

2009-01-07 @ 22:56:06

Sitter just nu och äter för andra gången idag efter middagen. Om jag inte visste bättre skulle jag säga att jag antingen var gravid eller att jag varit fånge i någots arbetsläger under andra världskriget.

Ska snart leta upp något man kan somna till på tv och sedan börja mitt letande efter någon som vill messa mig till sömns. Tycker verkligen synd om den jäveln som kommer få höra mina sista ord för idag.


Imorron är det torsdag, veckans längsta dag. Men inte så länge till, från och med nästa vecka kommer tisdag glatt få ta över den rollen. Trots att morgondagen egentligen är den mest plågsammaste som finns så bringar den lite lycka.  Imorgon är nämligen den dagen jag, Karro och Carro gått och väntat på sedan den 18:e. Det är dags att få reda på resultatet på KKT provet. Förhoppningsvis klarade man sig, och förhoppningsvis anser han att 5 frånvarande lektionen är en bra närvaro så man kan till och med kan höja sig. Men frågan är vilken drömvärld jag egentligen lever i?

Aja, dags att träda in i den riktiga dröm världen nu med hjälp utav John Blund.

//Jenny

Their back!

2009-01-07 @ 20:03:48


Attans bananer, fick nyss veta att det inte blir något bilder från den mysiga gårdagen.

Har under den senaste tiden varit riktigt duktig. Har tvättat en omgång och slängt in ytterligare en. Har även handtvättat lite saker och kollat på 3 av de åtta senaste Friday night lights avsnitten jag missat. Eric Taylor är så rolig. Har även läst den delen av Om jag kunde drömma som var en utökad version. Blev överlycklig när jag plockade upp dne ur påsen och såg det. Hade inte ens lagt märke till det  i affären.


Har även bestämt vad som ska ske på fredag. Vi har studiedag från kl. 11:00 vilket betyder att vi endast har en lektion, en enda ynka liten kemi lektion. Får se om någon kan övertala gubben om att inte ha någon, eller om man ska skita i den. Hur som helst så vid tolvtiden ska man åka till skärholmen med favorit Jonna.

Har hamnat i samma läge som jag var igår. Är jätte trött nu, om jag gick och la mig nu skulle jag somna på två sekunder. Om jag väntar några timmar, vilket jag kommer göra så kommer det ta betydligt längre tid och kaske för lång tid.

//Jenny

skoldagen avklarad, jag överlevde.

2009-01-07 @ 17:21:42

Nu är första skoldagen avklarad. Vad ska man säga om den? Ganska så onödig. Började vid ett, eftersom matten var inställd. Första lektionen var idrott, där vi hade redskap och motorik. Blev riktigt stolt över mina två agerande. Klarade av att köra, spindelväv, spindelnät eller vad det nu hette. Skämde även ut mig genom att visa mina kunskaper inom detta område i form av en hjulning.

När lektionen äntligen var slut så var det dags för den efterlängtade fysiken. Efter en inledning på den lektion då L-O babblade på samtidigt som jag, Johanna och Karro hade ett lite tjafs längst bak i klassrummet så fick vi jobba på med uppgifter. Busiga som den nyss nämnda trion är så stack vi så fort L-O gick för att kopiera papper, vilket var efter bara någon minut.


Vi åkte då till Farsta där Karro skulle vidare medan jag och Johanna skulle gå runt ett tag. Efter våran lilla tripp slog det mig återigen att Farsta verkligen har många äckelgubbar, att man aldrig slutar förvånas över det. Hur som helst resulterade den lilla utflykten i att allt som skulle bli köpt köpes, inget mer heller. Kände mig ganska nördig när jag gick med min stora Bokia påse. Kom hem med världens rödaste kinder som jag lyckades dölja för mamma tills de värmt sig en aning.

Borde egentligen plugga, men orkar inte. Funderar på att istället försöka titta ikapp alla de Friday night lights avsnitt jag missat.

//Jenny

I’m so bored with these games ...

2009-01-07 @ 12:00:09

usch, usch.

2009-01-06 @ 23:04:29
Så har nu packat ner allt i väskan, skrivit en inköpslista för morgondagen och lagt fram de kläder som ska bäras. Vet inte egentligen vad meningen med det är eftersom jag kommer ha all tid i världen imorron för att fixa det. Men funderar på att ta en riktigt mysmorgon och ligga kvar i 1-2 timmar i sängen.

Är så pass trött nu så om jag gick och la mig skulle jag somna på två minuter. Men ändå lockar inte sängen tillräckligt mycket. Varför ska man känna så här på den dagen man behöver det minst?

Längtar ändå till morgondagen. Har saknat Johanna och Karro, och alla andra såklart. Har saknat att skratta så mycket som man ändå gör i skolan.

//Jenny

SMEKTA!

2009-01-06 @ 21:23:19

Har precis kommit hem efter en riktigt mysig dag.

Vaknade relativt tidigt med tanke på nattens händelser. Låg kvar i sängen och somnade om flera gånger innan jag vid tolv tiden ryckte upp mig och kravlade upp för att sedan återvända efter någon minut. Vid ett tiden satt man iaf i soffan i vardagsrummet och insåg att denna dag inte skulle kastas bort genom att vara hemma. Fick då iden att åka till Farsta eller skärholmen och inhandla nödvändigheter. Hoppade in i duschen och började sedan höra mig runt vilka som var upptagna och inte. Fick ett helt annat erbjudande utav Jonna, men vi beslöt oss ändå för att köra på mitt. Men kom sedan på efter ett tag att jag inte har något busskort, så den saken sket sig. Istället fick vi köras på hennes förslag.

Vi möttes vid ankdammen och började vandra mot badudden. Efter det blev det en vandring på isen som motsvarade ungefär halva magelungssjöns bredd. Kände mig som en riktigt våghals när jag tippade fram på isen medan Jonna glatt gled och studsade på den. Vi uppförde oss sedan precis som människor förväntar oss ungdomar att uppföra oss, vi genade över en helt okänd människas tomt medan ägaren satt i fönstret och bevakade oss. På vägen hem till Jonna kom vi på idén att åka och bowla. Så när vi kom hem till henne drog vi ihop ett gäng bestående utav 4 människor inkl. oss två.  Började sedan se på Transformers, en riktigt bra film. Föll lite grann för killen med efternamnet som ingen kunde uttala. Sedan bjöds det på pizza som middag.


Jennie anlände ungefär halv sex, tio minuter försent men inte fick hon någon utskällning för det heller. Vi begavs oss direkt till Gullmars där vi skulle spela. Efter en serie ledde Jonna överlägset, men något hände och sedan var jag själv helt plötsligt ikapp. Jennie, som innan påstått att hon var bäst på bowling hamnade långt efter och var inte ens med i medaljkampen. Ska säga att stunden där sjukt rolig. Förutom Jennie och Cindys förvirring, de trodde att det var discobowling, så rapade jag och Cindy lite grann, Jennie tappade sin "lyckonagel", en simpel och patetisk ursäkt, och Jonna slog fler striker än vad jag kan räkna. Det hände såklart en hel del mer, men vem orkar berätta om allt som sker när man umgås med dessa flickor? Skulle ta evigheter.
Efter bowlingen blev vi indragna på Gullmars kebab av Jennie. När man steg in där kände man verkligen fientlighet. I den lilla lokalen var det fullsmockat och så fort vi klev in vändes alla blickar mot oss. Stället var fullt med turkar, kurder eller vad det nu var. Jonna gissade på att de firade något bröllop. Fick med oss en mosad kycklingkebab (?) och en jävligt äcklig cola där ifrån och sedan var det bara raka vägen hem.  

Jonna klagade på min och Cindys ljudnivå på tunnelbanan men inte verkade vi bry oss det. När vi kom hem kollade vi klart på filmen och sedan tjafsade vi lite med Jennie innan jag kände att det var dags att röra mig hemåt. Vill se Zorro filmen som går nu och Jonna ville även lägga sig tidigt. Trots att hon tvivlade på att hon skulle somna så ville jag inte stå i hennes väg. Så sista dagen på lovet spenderades egentligen på bästa tänkbara sätt. Hoppas att det kommer dyka upp några bilder från Jonnas mobil snart någonstans.

Oj, nu blev det sådant lång inlägg igen. Det var ett tag sedan.

//Jenny

Stackars hjärntvättade små killar

2009-01-06 @ 03:21:47

Är så jävla förbannad just nu så vill inte gå in på saker och ting.
Allt jag vill få är att jag verkligen beundrar Victor Hedman just nu för han känsla för laget och sättet han ställer upp för laget. Fick en sådan stark nations eller patriot känsla eller vad man nu ska kalla det när han hoppade på den äckliga Espresso 7:an efter att han hade kapat Markström. Var så nära att ställa mig upp och börja applådera åt honom. Gillar egentligen inte när unga spelare beter sig. Men kanadensare förtjänar sådant så mycket! ÅH, jag blir så förbannad.

Om jag hade varit tränare i Sverige hade jag vägrat fortsätta spela matchen. Hade krävt att få nya domare, även om det betytt att matchen blivit uppskjuten till en annan. Hade inte spelat någon roll om vi blivit av med förlusten. Jag skulle hellre ta en sådan smäll än gå med på sånt som ny sker. Önskar verkligen att någon gör något åt detta efter detta VM. Kanada kan verkligen inte få fortsätta styra hockeyn. Jag är så sjukt sur just nu så jag känner hur likheten sprider sig i hela kroppen.
Nej, nu går vi in i tredje perioden och smäller några jävla kanadensare. Vi behöver inte vinna, bara skaka om dem och visa att de inte är så jävla bra som de tror.
Måste även få det sagt ännu en gång, Wikegård är så klockren. "Jag vill bara slå sönder något, gå in till domarna och läxa upp dem" Jo, tjena, "läxa upp dem".

HAHAHAHA, han är bara bäst!

2009-01-05 @ 22:33:16
 

för trött ...

2009-01-05 @ 21:42:15

Har spenderat i stort sätt hela dagen i sängen och börjar trötta på den rätt så rejält.

Gick och la mig vid halv sju, slog då på en massa Las Vegas avsnitt. Lyckades somna och sov i 30 minuter innan man väcktes av någon som smällde smällare här i närheten. Vaknade med ett ryck, har bara varit räddare två gånger i hela mitt liv. Hela kroppen bedövades utav rädsla eftersom jag inte kopplade vad det var ljud. Men när det kopplade och rädslan lagt sig fortsatte smällande och sedan dess har jag inte lyckats somna om. Märker nu hur jag antingen kommit över min tröskel eller hur värmen i rummet blivit olidlig. Har legat och pratat högt för mig själv i en kvart och tankarna for iväg med en massa olika resonemang om absolut ingenting.



Ska nu ta något att äta, och titta på bronsmatchen. Insåg en hemsk sak tidigare idag. Jag skulle hur lätt som helst kunna passa in i det landet som jag nästan hatar mest av alla länder, Kanada. Om man kan kalla det jag känner för hockey för kärlek, så kan jag meddela att den under de senaste åren blivit mer till en religion. Usch, skäms verkligen hur jag kan bete mig under matcherna.

Nu ropar magen efter mat. Får se om det bli något mer inlägg idag. HEJA SVERGIE!

//Jenny

Utläst!

2009-01-05 @ 18:20:24

När jag hör din röst - MAGISK!
Läste ut boken på mindre än ett dygn. Närmare bestäm 22½ timmar. Kan bara säga en sak: FY FAN VAD DEN VAR BRA! Jag vet inte hur många gånger tårarna började bränna i ögonen. Dessutom var sidan 431 helt .. Man blir så galet kär i Edward. Finner verkligen inga ord just nu. Har en sådan lust att kasta mig på tredje boken, men ska nog försöka uthärda den ivern återigen. Var hemskt sist, men, men det finns andra saker som måste prioriteras före.


Ska snart lägga mig, hoppas på att jag kommer kunna få några timmars sömn innan jag sak upp och titta på J-VM finalen. Är så grymt laddad inför den matchen! Dette är möjligtvis den sista gången för i år jag kommer få se Erik Karlsson spela. Kommer inte bli någon emr Djurgården match, och vet inte hur fort han ska iväg till NHL. Så ska försöka njuta av matchen på alla möjliga sätt.

//Jenny

KLOCKRENASTE JOHANNA!

2009-01-05 @ 01:19:17

Efter att man haft en trevlig kort liten konversation med Johanna på msn om just Twilight böckerna fick man se detta på hennes bilddagbok. KLOCKRENASTE!

206

2009-01-05 @ 01:17:13

Fan mys kvällen håller på att förvandlas till ett rent helvetet. Besattheten har kommit tillbaka, ännu värre än tidigare. Man har fallit ännu mer för Edward, trots omständigheterna. Jag har fått skuldkänslor för jag inser att man har en Jacob. Dessutom vet jag att jag garanterat kommer sitta uppe halva natten och läsa boken.

206 sidor har det blivit, och mer kommer det bli. Ska nu göra mig i ordning för sängen och krypa ner i den för att fortsätta läsa.


Jag och Johanna håller just nu på att förbereda oss mentalt inför de stunder med framtida påhopp utav Karro.
 //Jenny

131 sidor senare

2009-01-04 @ 22:30:14

Har nu läst oavbrutet sedan kvart i åtta, 131 sidor. De första 50 messade jag med Johanna, vi fastställde då att den serien har blivit våran drog. Har även börjat ångra att jag började läsa den.

Under dessa sidor har man återigen blivit kär i Edward, ännu mer än tidigare. Har dessutom varit nära att börja gråta flera gånger om, den är så hemsk.

Ska ta en liten paus från den nu. Har fått en utmaning av Johanna. Hon läste ut boken på två dagar och satt uppe till halv tre, är lite sugen på att bräcka det.


Läste nyss ett mail jag fick av Karro. Gjorde ett test på någon hemsida om Djurgården. Man skulle besvara 10 frågor, varav jag fick rätt på fyra. Fylld med stolthet skickade jag ett tips om det till henne. Hon har nu själv gjort det och meddelade mig att hon fick ett rätt. Är ännu stoltare nu.

//Jenny

mys, mys, mys!

2009-01-04 @ 19:05:02

Har nu pluggat klart för idag. Borde egentligen plugga mer, men orkar inte. Ska nu försöka planera kvällen. Någon gång mellan 19:30 - 20:00 och troligen en bra bit framåt kommer jag endast kunna nås på mobilen. Ska ha en riktigt mys kväll. Men utöver det vet jag inte mycket mer.

Slog mig precis att jag måste till Farsta och köpa lite nödvändigheter. Kanske bli en liten snabbis någon dag, eller så tvingar jag dit Johanna på onsdag.


Längtar tills imorron natt, J-VM final. Möter Kanada i år igen, den här gången ska vi fan ta dem. Vore drömfinalen, den bästa finalen man någonsin skulle kunna uppleva! Slog mig verkligen igår att om någon annan än mamma, pappa, mormor och morfar såg hur jag blir när det gäller fotboll och hockey, och vissa andra sporter skulle jag verkligen skämmas. Gör det till och med ibland när ajg sitter med dem eller ensam.
//Jenny

mys ikväll!

2009-01-04 @ 16:30:08

Sitter just nu och pluggar. Blev så lycklig för jag kom precis på vad jag ska göra ikväll. Ska börja läsa andra Twilight boken. Åh, vad mysigt! Johanna har pratat om de böckerna i flera dagar nu och tjatat på att jag ska läsa den. Så ska väl göra henne glad.

Har dessutom tvingat Karro att gå på en Frölunda match nästa säsong. Tyvärr är det bara borta matcher mot dem kvar denna säsong, men i höst. Då jävlar.

Ska väl återgå till samhällen nu, har kommit in i ett bra flow.

//Jenny

"Tack för kramen Chris"

2009-01-04 @ 12:36:12

Klockrenare männsika finns inte!

L-Y-C-K-A!

2009-01-04 @ 00:05:53


Fy fan vilket helvete hockey kan vara. Satt och skällde ut mamma efter 4-3 målet för att de tog in den sporten i mitt liv. Utöver det kan jag säga att jag verkligen hatar kanadensare... och tror att det hatet bara lär växa på måndag. Dagens match anser jag går helt och hållet till Tedenby.

Har så många känslor inom mig just nu och adrenalinet bara pumpar så känner att det vore bäst om jag tog en paus från allt för att lugna ner mig. Är så borta så jag knappt kan tänka.

//Jenny

det finns många anledningar till varför man älskar honom

2009-01-03 @ 15:12:09
 
  

Längtar!

2009-01-03 @ 14:51:01

Sitter nu framför datorn, borde snart ta tag i något plugg... om jag orkar dvs. Har ändå inget bättre för mig just nu. Men innan dess ska jag nog spela lite med Fabregas.  Ikväll är det J-VM! JIPPIE! Vi har även bjudit in mormor och morfar, så det kommer bli mys och vadslagning. Alltid lika trevligt.


Längtar just nu sjukt mycket till sommaren. Förutom de vanliga, man vill ha värme, slippa stressen allt annat hemskt som skolan ger en, och vetskapen att man klarat av tvåan och bara har ett år kvar så sker det så otroligt mycket denna sommar. Ska ta körkort, kommer ha ett nytt efternamn (?), har även bestämt att flera dagar ska spenderas med Lisa. Har blivit bjuden tillsammans med Johanna till Karros landsställe i Göteborg. Kommer tvinga dem att gå på jakt efter Erik då. Ska umgås med alla vänner man knappt träffar nuförtiden pga. skolan.
Men det allra bästa, som jag längtat mest och längst efter är att jag äntligen ska operera bort min cpknöl på foten. Kommer bli så underbart att i en timme (eller hur lång tid det nu tar) inte få se foten och sedan kunna titta ner på den och se att den är ... platt (?) Aldrig mer någon olidlig värk eller trasiga skor. Dessutom ska jag även börja träna då ordentligt för att sedan försöka återvända till den fotbollskarriären som man en gång hade. Kanske måste börja med att övertala Maria redan nu.

Kort och gott, jag längtar till sommaren!

//Jenny

det andra landet

2009-01-03 @ 13:20:10
SMEKTA!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva stunderna man spenderar med Jonna och Cindy. Man åker dit och har förväntningar om att det ska bli skratt, flumm och en massa tokigheter, och visst blir det så, alltid. Man kan aldrig vara säker på vad som väntar en när man är på väg till dem, men man lyckats alltid bli förvånad.

Kort sagt, kvällen igår var precis som vilken annan kväll med dem. Helt sjukt hysteriskt rolig. Ni tillhör verkligen eliten.

to the Ahvanders!

2009-01-02 @ 18:52:31
Ska alldeles snart åka hem till systrarna Ahvander och leka med dem idag igen.  Men vet vad denna kväll har att bjuda på? Det kanske åker några galningen förbi igen som Jonna misstänker vara självmordsbombar och bara måste filma dem under sina misslyckade försök. Eller så kanske det hoppar upp en läskig människa under deras fönster. Man kan aldrig vara säker när det gäller dem. Det jag kan säga är garanterat är att det kommer bli en massa skratt, flumm och roligheter.

Nej, nu är det nog dags att åka.

//Jenny

Guzzelullan

2009-01-02 @ 17:58:04


KLAR!

2009-01-02 @ 17:20:23

Har nu gjort klart engelskan. Är så stolt över mig själv. Väntar nu på att maten ska bli klar. Efter det har man blivit inbjuden till Ahvander för ännu en kväll. Säger samma sak som jag sa till mamma. "Hon verkar gilla mig, måste vara för att jag är så charmig av mig."


Har även haft en av de roligaste konversationerna med Lisa... eller så är jag bara grymt uttråkad just nu och letar efter något roligare än plugg. Aja, huvudsaken är iaf att jag skrattar.  

Nu är det mat!

//Jenny

hungrig!

2009-01-02 @ 13:59:57

Har ännu inte kommit igång med pluggandet. Det blir inget hos Göran idag, familjen har drabbats av maginfluensa. Vilket betyder att jag inte kommer få träffa ungarna på en månad, vill verkligen inte bli sjuk igen.

Är hungrig som bara den också, har ännu inte ätit frukost. Funderar på om man ska vänta på att mamma och pappa ska komma hem och hoppas på att de har något gott, eller om man ska försöka hitta något själv nu.


Äsch, tar väl lite gott nu och väntar tills de kommer hem. Får dra en vit liten lögn om mamma frågar något om pluggandet. Det är ju inte direkt första gången man gör något sådant. Sen får jag göra ett rejält ryck med allt. Kommer väl få sitta hela kvällen. Nu lovar jag mer än vad jag kan hålla, som mormor brukar säga till morfar. Och nu börjar svamlet så det är väl dags att avsluta detta inlägg.

//Jenny

Grattis Göran

2009-01-02 @ 10:43:30

Känner att jag skulle behöva några fler timmars sömn. Natten började inte så lyckat för mig. Efter att man fått ordning på allt och bara skulle ta på sig den stora, mysiga, blåa morfar tröjan för att sedan krypa ner i sängen var den spårlöst försvunnen. Sprang runt i hela huset och vände upp och ner på allt. Till slut brydde jag mig inte ens om att hitta den så jag kunde i sova i den, störde mig bara på att den var borta. Så sprang runt i huset i en kvart med bara BH och jeans innan jag tog en paus för att försöka komma på vart den låg innan jag fortsatte igen. Till slut var jag tvungen att utse kylan till vinnare och ta en annan tröja. Har fortfarande inte hittat den idag, inte ens mamma har sett den.
Efter det letande tog mig en evighet innan jag somnade.


Dagen har dock börjat lite bättre. Har börjat den med att lyssna Erik Segerstedt. Ska snart leta upp frukost för att sedan börja med pluggandet. Kör en mjukstart med engelska. Någonstans vid fyra kommer man bli tvungen att bryta för att göra sig i ordning. Göran fyller år idag så vi ska dit på lite fika och sånt. Men nu frukost.

//Jenny

Ahvander slår allt och alla!

2009-01-02 @ 00:09:28

Kom precis hem från en helt galen kväll. Begav mig ut runt sjutiden i kylan för att möta systrarna Ahvander. Trots att de gick mycket tidigare än mig och jag gick sakta så möttes vi halvvägs, men vad kunde man vänta sig från Jonna? Det blev en promenad med en massa pratande från Jonna, men eftersom jag är en sådan god lyssnare så var det bara mysigt, dock väldigt ...men mysigt. Vi fick även äran att träffa den 180 meter långa anakondan.  

Väl hemma hos Ahvander och inne i värmen började spelandet. Det famlijegeni och sedan en egen variant på det. Följt med kortspel, plockepinn och sedan en massa vändor av Diamanten.

Som vanligt lämnade man huset på det ett av de bästa humören och med ett leende på läpparna. De där flickorna är bara för underbara.

Tack för ännu en mysig kväll! Ska nu ta och sörja den döda anakondan innan jag börjar göra mig ordning för sängen. Cindy, jag undvek att prata med främlingar.

//Jenny

  

Jonna: "Vad heter Pippi Långstrumps två vänner?"

Cindy : "Eva och Annika"

Jonna: "Balthazar är ingen Skalman."

tro inte att du är ensam

2009-01-01 @ 17:49:07

Jag har minsann också lärt min pojke, Karro.

Adjö.

2009-01-01 @ 17:05:05

Fick ett sms från Karro för ett tag sedan. Det enda som stod var mitt fullständiga namn med stora bokstäver och ett !. Vet inte vad det var hon syftade på eftersom hon inte svarat ännu, men något säger mig att hon läst mitt Karro förbjudna inlägg. Isf är jag så gott som död.

Så ska tacka alla underbara människor jag lärt känna i mitt liv. Mitt liv har varit underbart fram tills nu. Tack för allt. Ska nu återgå till Ivanhoe, kommer troligen bli bland det sista som göra här i livet.

//Jenny

Ivanhoe!

2009-01-01 @ 13:22:46
Så nu har man vaknat till liv och kommit upp ur sängen. Tanken var att det skulle bli lite pluggandet idag, men pappa påminde mig nyss att det var den första idag så skolböckerna kan gå och ta sig. Nej, idag är det Borta med vinden och Ivanhoe som gäller. Ivanhoe, har verkligen väntat på den filmen. Missade den förra året, vilket var en katastrof.

Gårdagen, vad ska man säga? Kom till Ahvander två minuter över sju, fick en liten utskällning. Men eftersom maten ännu inte var klar så blev det ingen större grej av det. Fick sedan titta på medan de tre flickorna gjorde sig i ordning för en fest som de ännu inte visste placeringen på. Efter mycket trassel och stressande kom de iaf iväg.- pga. en hel del anledningar kände jag inte för att följa med så begav mig hemåt istället.

På vägen hem for tankarna runt och jag insåg snabbt att den lilla alkoholmängden man fått i sig hade börjat värka. När man väl kom hem satt morfar i soffan och babblade på som vanligt. Älskar morfar när det blir sådana kvällar. Han kan babbla på om precis vad som helst ... han påminner en hel del om mig själv vid trötthet och annat, vilket alltid får en att skratta.


Ska nog ta och hoppa in i duschen nu innan filmen börjar på riktigt.

//Jenny