The best friend in the whole world!

2010-11-04 @ 21:04:40


Vilken underbar vän jag är! Har nu fixat första säsongen av Mad men till lilla Jonna. Måste vara den bästa vännen i hela världen! Nu ska vi lägga den sarkastiska tonen åt sidan. Är faktiskt lite glad över att man blev ombedd att göra det. Då har nämligen jag, utan någon yttre påverkan, möjlighet att se varför all den hysterin kring den serien uppkommit. Ska bli mycket spännande.
Alla verkar även ha spanat in Lanvin kollektionen som HM snart ska släppa, så inte ville jag vara sämre. Tog mig minsann en liten snabbtitt. Fann endast en sak som jag kanske skulle kunna tänka mig, om man funnit den på en rea någon gång och man råkade ha 50 kr i rabatt eller något liknande.

 

Matchen är sjukt spännande. Sitter och skriker en massa saker som mamma nästan kreverar, något man är mindre stolt. Men inget slår pappa igår när han plötsligt kom på den äckliga Chelisten Coles riktiga namn. Arslet Cole.
Men detta var det sisat från mig idag. Ska krypa ner i sängen så fort matchen är över, förhoppningsvis med ett leende på läpparna. Förhoppningsvis slipper man även de drömmar man tyvärr plågats med de senaste dagarna. Nästan så jag börjar tro att jag är alldeles för lättpåverkad.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback