The old Jenny is back!

2009-09-15 @ 09:56:30

Sitter just nu och lyssnar på Unbreakable, It's the little things that only I know, har en känsla av att jag under den närmaste tiden kommer gå tillbaka och lyssna en hel del på dessa låtar.
Idag hatar jag Karin, och någon kille i hennes klass. Det hela började med att pulvret messade mig en timme innan klockan skulle ringa, vaknade och kunde sedan inte somna om. Men vägrade att läsa hennes sms. En timme senare fick jag reda på att hon messat mig bara för att meddela att det börjat en ny kille i hennes klass som jag inte pratat med. Det där lät lite för likt Johanna, såska nog förklara mig. Precis som vanligt när det gäller Karins kompisart så har jag skämt ut mig inför i stort sätt alla i hennes klass, och likaså med alla badminton människor. Funderar seriöst på att blocka hennes nummer under natten.

Börjar 11:10 idag, var tveksamt om jag ens skulle gå eftersom jag igår efter att Jonna lämnat mig greps av en otrolig trötthet och ett par timmar senare en dunkande huvudvärk som vägrade att försvinna och gjorde det nästan omöjligt att ens existera. Men när man vaknade imorse var jag helt utvilad utan ett endaste spår efter gårdagens traumatiska händelser. Helt ärligt så vill jag inte gå till skolan, orkar inte ha varken matte eller bokdiskussion. Har resten av dagen planerad i mitt lilla huvud.
När man kommer hem ska man kanske äta något snabbt, ska sedan iväg och kolla på tapeter och sådant. Hoppas jag hittar något fint! När man sedna kommit hem från dagens lilla äventyr så är det film som gäller. Ska se den bästa berättelsen som någonsin skrivits, De tre musketörerna. Finns verkligen ingen berättelse som ens är i närheten av den.
//Jenny

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback