throw it all away

2009-11-08 @ 22:57:30

Fattar verkligen hur livet kan ändras så fort. Tyckte att jag hade koll på allt, men nu känner jag mig lika lost som jag gjort de senaste tre åren. 




Fann några nya låtar igår som föll mig helt i smaken. Har därför fått nya favoritlåtar nu, de passar perfekt in på humöret man haft de senaste veckorna. Vilket är ungefär samma humör som jag nästan alltid är på.
Just nu står Supernatural på, sista avsnittet på säsong fyra. Klarar inte av att se det, blir så arg bara när jag tänker på det. Hade egentligen planer på att lägga mig tidigt idag, men saker och ting ändras. Fick först lust att bara lyssna på musik, upptäckte sedan hur rörigt mitt rum är så började helt oväntat att plocka undan det mesta. Nu återstå bara dammsugningen och allt de där andra jobbiga. Vilket jag fortfarande hoppas jag kommer slippa göra.

Känner mig så laddad inför morgondagens prov som kan vara, dock är jag så säker som man kan bli på att man inte kommer klara. Men bara man gör sitt bästa. Vilket tydligen inte räcker långt överhuvudtaget om man frågar Lisa.
Ska hjälpa Cracky imorron med matten igen. Har ingen aning om hur det kommer gå, eftersom jag lyckats glömma bort det kapitlet.
Ska väl börja göra sig iordning för sängen nu. Är ganska trött och olyckligtvis nog så ska man upp tidigare imorron än vad man brukar tvingas upp på måndagar.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback