Sweet dreams are made of this

2009-06-23 @ 22:10:00
Sitter just nu och tittar på fotbollen och pratar med Jennie. Ibland är livet bara för underbart, som det ser ut i nuläget blir vi etta i gruppen och möter Tyskland i semifinalen, vilket betyder att vi slipper England! Vad som dock inte är lika underbart är att favoritspelaren missar semifinalen. Lilla Wernblom pratar för mycket.

Slog nyss på charmen och viftade lite med ögonfransarna, okej nu skojja jag bara, det krävs inte så mycket för att få det jag vill ha... Jag har fixat en headmaster, med andra ord någon som ska fixa en header till mig. Har märkt flera gånger att mina pinsamma kunskaper inom det försvunnit helt och jag har nu ingen aning om hur fixar. Så lät de uppdraget läggas över på någon annans axlar.


Sitter just nu och funderar på vad man ska ha på sig imorron. Skulle vilja ha något liknande en kjol och tankarna faller direkt på min svarta. Men har ingen lust att ha på mig nylonstrumpor, det är alldeles för tidigt. Legings är för svart vilket utesluter tights. Å andra sidan så måste någon vara först med nylonstrumpor och ska jag vara ärlig hade Jonna det på min skolavslutning och dessutom regnade det då. Aja, det spelar ingen större roll. Vet ändå att vad jag än kommer fram till nu ikväll angående vad man ska ha på sig kommer ändras imorron.

Funderar även på om man ska ta en sväng till Huddinge centrum imorron efter matten och leta efter Johannas andra halva av sin present. Så irriterande att man inte kan hitta den, dessutom är det den viktiga halvan som saknas. I värsta fall får jag ge den på lördag. Hur som helst kommer få ett sånt fint kort. Jag hade också velat haft ett sådant bedårande kort när jag fyllde år.  

Min förkylning har nu utvecklats sig ännu mer. Något jag inte trodde var möjligt. Det har nu inom loppet av ett par dagar gått från halsen till halsen/näsan till näsan/öron till näsa/öron/hals till hals/huvud till huvud/näsa. Riktigt porrigt och roligt. Om jag inte visste bättre skulle jag säga att de kunskaper jag fått under dessa tre knappa veckor fått min hjärna att växa så mycket att den inte längre får plats i huvudet. Men som sagt, det skulle jag bara säga om jag inte visste bättre. På tal om hjärnan, det vore ganska coolt om man använde mer än de ynka 7% av hjärnans kapacitet som en normalt människa gör. Tänk man använde 11%, då skulle det verkligen vara Einstein släng dig i väggen!

Herregud, vad pratar jag egentligen om? Snacka om störd, måste ha socialtsällskap! Back to the game!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback