JAG HAR UTAN TVEKAN VÄRLDEN FINASTE TRÖJA!

2009-06-28 @ 22:21:20
Kom precis hem från vad man kan kalla en hel dag. Känner lyckligtvis ingenting i fötterna, vilket aldrig hänt. Måste verkligen ha hittat ett par riktigt bekväma skor! Efter lite trassel slutade det med att man åkte hem till Rohie där man mötte henne. Gav presenten som hon öppnade senare, självfallet blev hon glad. Jag är så grym på att köpa presenter. Umgicks med henne i ett par timmar, precis som vanligt jätte mysigt!

Skulle sedan åka in och möta Karin för att gå på bio. Efter lite strul och trassel från min sida. Är verkligen hopplös när det kommer till stan. Lärde mig dock att hitta lite bättre! Så kom man rätt. Biljetterna var redan köpta så det var bara att gå till donken där Karin skulle äta middag. Fick min julklapp. En av de bästa presenterna man någonsin fått! Blev verkligen rörd.


Bio var riktigt rolig. Hade inga större förväntningar på den, vilket gjorde att det blev en överraskning. Skulle lätt kunna se den igen. Hade också otroligt kul när man kände igen Karin i Alan. Såg även lite mig själv i honom ... iaf när det gäller musiksmaken.

Följde sedan med på en liten rundvandring runt en av de lägenheterna de hittat. Riktigt fint område och det intrycket man fick av lägenheten var positivt. Fick sedan skjuts hem. Väl hemma var det första man gjorde att prova tröjan. Älskar den verkligen! Sitter nu och tittar på när USA spöar Brasilien. Har packning kvar att göra, men ska nog skita i den nu och gå upp lite tidigare imorron och fixa det då.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback