ännu en serie ...

2009-01-25 @ 19:07:41

Så är nu klar med engelska uppgiften. Har bara rättningen kvar av den gamla texten, men den finns i skolan så det ska göras imorron. Tanken var att man skulle räkna mer fysik idag, men orkar inte. Eller rättare sagt, vill inte. Är så grymt trött på den skiten och samma sak med kemin. Nej, ska ta en dusch nog ta en dusch nu och fortsätta med bränningen av filmer och serier.


Har sett det första Merlin avsnittet nu, ska se något mer snart. Kan inte påstå att serien var så jätte bra, men det är sällan de är det första avsnittet. Känns som den kommer hålla ungefär samma mått som Ledgen of the seeker. Problemet är bara att så fort jag fastnar för en serie, även om det bara en liten detalj, så har jag svårt att släppa den. Har nu insett att jag kollar på alldeles för många serier just nu. Bara den här veckan har jag börjat med tre nya. Utöver de tittar jag redan på fyra andra serier plus att man råkat ut för ett återfall på en som man slutade se på eftersom kvalitén var så dålig.

Har ingen aning hur man ska kunna klara av de åtta plus allt skolarbete man har och kommer få. Kanske skulle försöka att göra en fysikformel för att lösa detta problem. Nej, det där var ett riktigt uruselt skämt. Till och med sämre än Johannas.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback