welcome Arshavin

2009-02-03 @ 08:57:27

Det är helt sjukt hur saker och ting kan bli olika.

Låg kvar i sängen något för länge, men även kortare än vad jag vant mig vid den senaste tiden. Gick upp en aningen stressad vilket gjorde att man snäste och var otrevlig mot pappa. Kändes som allt tog en evighet och helt plötsligt blev man ännu mer stressad. Då kliver mamma in i bilden och frågar om man vill ha skjuts. Hon börjar bli ganska desperat, influensan sitter fortfarande kvar. Inga symptomer förut att hon blir så extremt utmattad så fort hon gör något. Såklart tackar man ja till skjuts. Eftersom man då inte har bråttom så segar man sig verkligen genom allt. Men ändå sitter man här, 20 minuter innan man egentligen ska gå till bussen och man är hur klar som helst.


Somnade igår under filmen, vaknade sedan halv elva då man gick upp, värmde värme kudden ytterligare en gång. Fick reda på att Arshavin nu har gått till Arsenal. Så stod och diskuterade lite fotboll med pappa. Men återigen var otrevlig, var så trött och ville bara lägga mig i sängen och somna. Nu i efterhand när jag tänker på det så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Kände inget direkt när spekulationerna gick angående den flytten. Tyckte inte han var så bra under EM, och tycker att Arsenal klarar sig bra utan ännu en till anfallare när alla ordinarie spelare och deras reserver blir friska igen. Men avgudar verkligen Arsène Wenger och tänker inte ifrågasätta hans handlingar.


Nej, nu ska man väl försöka sysselsätta sig med något innan man måste till skolan och skriva en tråkig engelskan skrivning som man har ingen som helst lust att göra.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback