Internetlös

2009-02-24 @ 12:27:57

Sitter just nu hemma hos mormor och morfar. Vårt internet pajade någonstans mellan måndagen och tisdagen. Så man fick klara hela dagen igår utan intrenet eller hemtelefonen. Kan säga att det var riktigt hemskt. Framåt kvällen började man känna av abstinens besväret och blev nästan rädd för att man skulle behöva köras in på pysket med tvångströja för att inte flippa ut. Ska försöka sammafatta gårdagens traumatiska händelser.

Började med att vaknade på morgonen och upptäckte att internet inte funkade på datorn. Gick ut till köket och startade om modem och router som man alltid gör. Efter att provat fem gånger upptäcker man inte alla lampor lyste och provade därför om telefonen fungerade. Men till ens stora besvikelse var den lika stendöd som en sten. Måndagen och tisdagen var egentligen tänkta som pluggdagar detta lov, men eftersom alla uppgifter och information man skulle ta del av fanns på internet var det bara biologifrågorna som kunde besvaras. Danne kom hem två timmar senare och det första han sa till mig var frågan "Hur har du klarat dig?" Hade ännu inte hunnit tänka så mycket på det, så det var inte ett sådant stort problem. Men det skulle visas sig bli värre, mycket värre.


Inte blev det någon biologi heller, nej först blev det några serier och sedan en sväng till gymmet med Jonna. Där vi körde på riktigt ordenligt. Trodde jag höll på att bli sjuk eftersom jag var jätte trött, men kände imorse när man klev upp att det inte var fallet. Blev då inbjuden att lära Jonna matte. Vet inte ritkigt om jag är rätt person för det, men vad gör man inte för sina vänner?

Kom sedan hem och tanken var att det då skulle bli biologi. Men det blev ännu mer serier och sedan var jag för trött för att börja plugga. Klockan var då bara 19:00 så det var för tidigt för att lägga sig. Men nu började verkligen abstinens besväret och uttråkan ta över och allt kändes så mycket värre. Och hur löser man ett beroende? Jo, man fyller tomrummet efter det med ett annat beroende. Så det blev Sims spelande igår kväll. Något som jag börjar känna sug efter nu. Men sitter som sagt hemma hos mormor och morfar, ska snart börja med allt pluggande. Har verkligen ingen lust med de två svenska uppgifterna man ännu inte börjat på. Men, man får helt enkelt skylla sig själv om man hela tidne skjuter upp sker. Förhoppningsvis kommer telefonledningen bli uppsatt någon gång under dagen, annars kommer den bli det senast imorron ... om de håller vad de lovat dvs.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback