Carry on my wayward son

2009-02-26 @ 10:17:15

Nu har Karin åkte hem, ÄNTLIGEN! Gårkvällen bjöd på flera avsnitt än vad jag trodde, det blev även fler avsnitt än vad jag tittade på när jag var som mest besatt av det. Hihihi, besatt. Det blev hela 7 avsnitt. Avslöjade i stort sätt vad som skulle ske i alla, och berättade hur många saker i förväg för jag tyckte det var lättare. Men förhoppningsvis blev hon inte allt för sur. Får även be om ursäkt eftersom jag inte var lika taggad på att titta som Karin och därför blev det nog inte lika många avsnitt som det kunnat blivit.

Det blev även en massa flum, precis som vanligt när det gäller oss två. Tycker synd om dem som får stå ut med oss. Ska bara tillägga att den som någon gång trott eller påstått att jag och Karin hade dålig fantasi skulle ha sett oss igår. Vill inte berätta vad som skedde eftersom det verkligen är alldeles för pinsamt. Vad jag dock kan säga är att 006 & 008 genomgått en uppgradering ... och Karin gör bort sig eftersom hon inte lever upp till namnet.


Fick sms från Johanna igår. Hon frågade om jag ville gå på bio imorron, vilket kom som en liten chock. Sa såklart ja, vem skulle inte säga det? Så alla små detaljer som vilken film, biograf och om det ska bli fler eller inte skulle beslutas idag.

Ska nu hoppa in i duschen. Efter det blir det frukost och lite sims innan pluggningen drar igång. Usch, vill verkligen inte.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback