GALEN!

2009-08-04 @ 17:55:51

Under de senaste dagarna har hela mitt liv kretsat kring DW. Jag skojar inte, vad jag än gör så är tankarna på något sätt kopplade till de där spelet. De små kineserna har förhäxad mig, hur hälsosamt kan det vara?

Har nu nått fram till en punkt då jag antingen kan spela med samma gubbar som jag gjort hittills och göra exakt samma saker fast på en svårare nivå. Eller så kan jag köra om banor som jag inte klarar som slutar med att jag dör eller förlorar precis på mållinjen, och då menar jag mållinjen. Helt ärligt jag håller på att bli galen på spelet, och tvingar mig själv att slita mig ifrån. Vilket jag bara lyckas med i en halvtimme eller så eftersom jag alltid hamnar framför tvn igen.

Skulle kunna köra med samma gubbar på svårare nivåer, men då är problemet att jag inte kan låsa upp min favorit gubbe, Sun ce. Och jag VILL VERKLIGEN spela med honom. Återigen, spelet gör mig galen!

Men vad ska man göra? Man lever ju på 2000-talet så det är väl fullt normalt?



Funderar på vad som ska ske ikväll. Antingen blir det boken eller ännu mer spel. Ni märker hur svårt jag har att slita mig från spelet. Känns som den borde bli klar snart, men saknar flera steg. Så det kanske blir en brainstorming. Eller så håller man mormor sällskap när morfar ska komma förbi och hjälpa till med mellangården. Den som lever får se.  

Imorron ska jag iaf försöka få någonting att hända. Klarar inte av en dag till sittandes framför tv:n och spela det där helt själv.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback