Jordens undergång?

2008-09-10 @ 16:42:35

Kom hem från skolan för några minuter sedan.

En skoldag som inte var så bra tack vare Johanna som under på mattelektionen kläckte ur sig att jorden kunde gå under idag. Tydligen ska de genomföra något experiment i Österrike, eller någon annanstans. Det ska tydligen försöka återskapa en mini Big bang, och det var/är 25% risk att jorden kommer gå under idag. Sedan nämnde André att det var 5000 forskare som trodde att världen skulle gå under. Vilket inte gjorde saken bättre, Karro flippade ur totalt och var hur nojig som helst över den vetskapen. Det blev ännu värre för mig när en geting flög in i klassrummet mitt under mattegenomgången och sedan attackerade oss längst bak i klassrummet.

Lunchen flöt på som vanligt, och efter den hade vi idrottsteori. Vi gick igenom saker inför friluftsdagen på måndag. Jag blev utsedd att ta anteckningar åt mig själv och fyra andra små tjejer, men istället tog Hamrin hand om den saken... och hon antecknade, allt förutom det som skulle antecknas.


Efter idrotten hade vi en 30 minuters lång rast och sedan fysik. Under den rasten skrev jag och Johanna ut våran kemilabbrapport. Sedan fick Hamrin, Karro och Johanna en snilleblixt. Vilket resulterade i att Hamrin hoppade runt i skolan och skrek som en misshandlad bögkyckling och man blev iväg tvingad till pingisrummet.

Fysiken var riktigt tråkig, om man pratar om lektionen och dess innehåll. Satt bredvid Johanna och Karro som hade jätte roligt och flög emellan en massa olika ämnen. Det var allt ifrån L-O till jordens undergång, de sista tio minuterna av lektionen förvandlades de t.o.m. till  teletubbies.

Vägen hem i bussen var lång och tråkig, har vant mig med Johanna som sällskap. Satt och lyssnade på gamla Jonas Brothers låtar, greps av en slags nostalgi attack. Tankarna flög sedan iväg och till slut tänkte jag på jordens undergång. Kom då på en riktigt hemskt sak, om jorden verkligen går under idag så fick jag inte se Challe en sista gång. Ser henne nästan varje dag i skolan, men idag gjorde jag inte. Blev riktigt ledsen när jag började tänka på det.

Väntar nu på maten och ska sedan försöka ta reda på om det är någon BSV-match idag.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback