Framtiden ser ljus ut.

2008-10-07 @ 22:09:47

Dagen idag kan bara beskriva med två ord, Karolina och UNDERBAR!

Det började redan i skolan på biologin då Karro dumförklarade sig två gånger. Den första handlade om 112 och nödsamtal. Den andra var efter att vi smit planer för kvällen. Karro gick med på att underhålla vakten genom att ha sex med honom så att jag kunde smyga in och träffa Figren. Tio minuter efter detta har vi ett helt annat samtalsämne och Karro utbrister efter ett påhopp från André eller Hamrin "Jag är ingen hora!" ...


Efter skolan tvingade Karro André att följa med oss till gullmars, när vi väl var där snodde han hennes mobil och missade sin tunnelbana precis. Detta resulterade i att vi satt där i över en halvtimme utan att få tillbaka den och vi missade flera av våra tunnelbanor. Eftersom André började bli hungrig så följde han med oss till globen där vi åt, letade present till Karros mamma och hämtade biljetterna. Utan att få tillbaka mobilen. Vi ringde flera gånger i desperata försök att se vart han gömt den, eftersom han tömt sina fickor flera gånger och den syntes ingenstans. Sedan fick vi jaga honom på vägen till tunnelbanan, följa med honom tillbaka till gullmars och sedan vänta där i ytterligare en lång tid. Efter mycket om och med och hans id-kort och McDonald's kort som gisslan så tog han äntligen fram mobilen. Det visade sig att han lyckats smuggla ner den i Karros väska utan att någon av märkte det.


När vi äntligen hittat våra platser och slagit oss ner så var det en timme kvar innan matchstart. Fick då visa Karolina Josefson och Figren. Hon föll direkt för Josefson och vi hade då varsin favorit.

När laget kom ut på isen tog det flera minuter innan jag såg Figren. Det kändes som en evighet, men sen helt plötsligt såg man hans rygg och det underbara numret 13 lyste klarare än något annat. Det var verkligen ett Halleluja moment för mig, troligen dock inte för Karro. Lovar att om du har blåmärken imorron så kommer jag blåsa på dem.

Matchen rullade på och i andra perioden passade Figren fram till Josefson som gjorde mål. Lite senare gjorde Figren själv mål, köksvägen! Lyckan var total och det blev ännu bättre när André sedan skickade sms och sa att Figrens mål var snyggt.


Kort sagt så var hela dagen underbar! Karolina är verkligen så rätt person att gå på hockey med! Fick även se min och Karins favorit supporter i klacken, denna gång hade han dock kompisar.
Sedan bestämde jag och Karolina våran framtid. Vi ska bli hockeyfruar och åka till England och se på premier league matcher. Självklart ska vi även ha våran lastbil, med sidovagn för Johanna. Karro lyckades även dumförklara ytterligare tre gånger än de som nämndes tidigare. Dessutom har hon väldigt svårt att skilja på fotboll och hockey.

Tack så mycket för idag Karolina, den underbara, Erikson.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Var gärna med och tävla i min nya enkla bloggtävling och även i min andra bloggtävling!

Du har inget att förlora :D

Här hittar du tävlingarna:

http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-kuvertvaska.html#comment

och

http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-annonsplats-i-hela-tva-manader.html#comment



Ha en fortsatt fin dag!



MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se

2008-10-07 @ 22:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback