Hamrin och hennes tvilling

2008-11-04 @ 20:59:37

Idag på biologin fick vi svaret på den fråga som vi så länge har undrat över. Hur det kommer sig att Hamrin kan vara så hyper hela tiden. Nu när man vet svaret så är det väldigt självklart och ganska pinsamt att man inte förstått det tidigare.

Det var så att dagen började tio i nio, utan någon Hamrin. Den rullade sedan på fram till biologin då hon helt plötsligt dök upp från ingenstans. Minns så väl hur hon gled in i klassrummet som den lilla isprinsessan hon är som om inget hade hänt och dagen fördelat sig precis som väntat. Hon styrde stegen rakt mot oss och slog sig ner vid oss. Hon började genast som hon brukar vara, att babbla på om allt och inget. När frågan någon minut senare dök upp, ställdes av mig ifall någon undrar, så verkade hon lite tveksam till att svara först. Snäll och förstående som man är så trodde man att hon inte ville dela med sig av den informationen. Men nyfikenheten tog över och jag blev tvungen att fråga ytterligare en gång några sekunder senare. Fick då en anledning som enligt mig verkade vettig och släppte taget.


Men bara en minut senare ställde Emelie samma fråga och då kunde Hamrin inte längre hålla sig. Hon berättade då att hon hade varit och undersökt en blodpropp som satt i hennes hjärna. När hon möttes av de skeptiska blickarna från både Christian och Emelie så var hon snabb på att fortsätta sin berättelse, precis som om hon inte ville att för många skulle få höra den. Hon berättade då att "blodproppen" var egentligen hennes tvilling. Flera människor har ju en tvilling i sin näsa, men inte Hamrin. Nej, hon har den i sin hjärna. Vilket är just anledningen till varför hon är så hyper, hon är ju schizofren. Vilket gör att hennes ena personlighet börjar tröttna, tar den andra över och på sätt kan hon fortsätta. Hon var även snabb på att ifylla att det var så därför hon kan uppfattas som konstig ibland. Samtalet varde inte så länge eftersom lektionen började, men fick tillräckligt information om situationen. Om jag får reda på något mer återkommer jag.

Hon avslutade konversationen med citatet: "Vi ska operera bort den". Vilket säger en hel del om hennes tillstånd.

Hamrin, jag tycker du gör rätt i att genomgå operationen. Du klarar dig mycket bättre utan din tvilling. Jag önskar dig alla lycka i världen och vill att du ska veta att jag kommer stötta dig igenom detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback