skola, BLÄ!

2008-03-02 @ 12:04:16

Idag är det mycket som ska göras och tvivlar ganska starkt på att ens hälften av det kommer bli klart.

Först ska man göra idrottsinlämningen som skulle ha lämnats in fredagen innan lovet. Sedan ska jag börja med historiefördjupningen som troligen ska vara klar på onsdag. Sen ska man även skriva klart engelskan och svenskan.

Skolan, ett riktigt helvete. Inte själva platsen skolan, utan alla dessa uppgifter! Ibland så känns det som att lärarna tävlar i om att göra flest och jobbigaste uppgifter.


Vill be om ursäkt för den senaste tiden och den snaraste framtiden. Det har blivit och kommer mycket troligen bli en massa snack om Drake Bell. Kom nämligen på igår att han verkar ha blivit Brian's ersättare nu.


I fredags så hade jag tv:n på i bakgrunden när jag satt vid datorn. Av någon anledning stod ettan på så runt åtta började Så ska det låta. Det är ett program som jag brukar garva åt när folk säger att de ska titta på, varför vet jag egentligen inte för när man väl börjar kolla på det så är det ganska underhållande. Hur som helst så har jag alltid gillat Peter Settman. Så när jag lyssnade på Så ska det låta så ställde jag mig själv frågan: "Om det ändå inte finns några roliga program på fredagar, varför kollar jag inte på det?"

Svaret på frågan är enkel, jag hade helt enkelt glömt bort hur roliga Peter Settmans kommentarer är och hur roligt skratt han har. Men nu när jag tänker på det, Så ska det låta? aldrig i livet!

IBm, man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback