QWXZ

2008-03-11 @ 08:17:28

Vad härligt det är med sovmorgon. Även om det bara gäller en timme.

Somnade igår när jag kollade på mitt favoritprogram. Vaknade sedan runt två med tv på, var faktiskt att gå upp då. Var jätte pigg och fick nästan abstinens besvär och ville lyssna på musik. Men något fick mig att stänga av tv och vände mig , och efter någon minut så sov jag igen. Vaknade sedan vid sju av att klockan ringde så satte på tv igen, haha vad roligt Schalle. Sedan låg jag kvar i 40 minuter innan jag gick upp. Riktigt mysigt.


Ska till skolan nu och försöka skriva klart min historia uppsats. Ska bli riktigt kul ... Ska möta Schalleballe också. Det kallar jag lycka. Hon ska låsa upp dörren för mig, har nämligen tappat bort mina nycklar och den dära svarta fula droppen så jag kommer inte i skolan helt själv.


Jag måste bara berätta hur duktig jag var igår. Jag kom ihåg att stretcha efter träningspasset. För första gången! Brukar alltid glömma bort och sedan går man runt med den dära träningsvärken.

En annan skön sak med denna dag är att vi inte har någon latin idag. WOHO! Så jag slutar direkt efter pedleden, som troligen kommer sluta tidigare eftersom vi nu har börjat hålla våra egna lektioner.

Skriver senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback