Det snöar ute.

2008-03-18 @ 07:16:51

Ägde nyss Karin på sms. Inte för att det är något att skryta om, för det gör man nästan hela tiden. Men det är sådan onödig information som jag brukar komma med.


Det är snö ute och det snöar. USCH och BLÄ! Förlåt alla småbarn, men jag tycker inte att snö är så jätte kul när det inte är jul. Eller vad fan är det jag säger? 006 & 008! Nej, snö ska det bara vara runt jul och nyår.

Tisdag idag då. Det betyder diskussion om Mannen utan öde på mänken. Ännu en lång genomgång på historian. Matte läxförhör på matten, som man inte alls är förberedd till. Lunch och sen pedled då man ska komma på frågor om skolan och sedan slutar man.

Då ska man hem och plugga fysik. Vilken otroligt rolig dag.


Igår kom jag på att jag fortfarande är väldigt kär i Have you ever been in love. Låten är helt underbar och hur fin som helst.

Igår höll jag även på att bryta ihop totalt. Kände mig lite nere och ville titta på ett specifikt klipp på youtube, men när jag fann adressen och allt så funkade den inte. Tydligen så är det något dumhuvud som har tagit bort den av någon anledning. Hur kan man vara så dum? Det dära klippet fick en verkligen på bra humör.  

Nej, nu ska jag börja ladda upp inför bok diskussionen med L.O.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback