Vem höll inte tummarna?

2008-01-29 @ 16:36:18
Så sjukt sönt att äntligen gjort det dära cpprovet! Var jätte nervös innan det, varför vet jag minte. Sen när vi väl fick det var det ganska lätt, fast en del saker fattade jag inte och en del saker hade Sara sagt innan att vi inte skulle behöva kunna. Men ett G kommer jag iaf få garanterat, och det är ju det som är själva poängen. Även om det hade suttit fint med ett VG.
På vägen prtade jag med Karin och det hände en hel del saker, som jag inte orkar skriva ner. Sen mötte jag bror när jag hade gått av bussen. Så jag fick åka med till mormor och morfar en stund. Där upplevde jag ännu en traumatiskhändelse. Mrofar frågade om jag hade några snälla kompisar i skolan, och eftersom jag fortfarande var sur på Mingis efter hennes svek så svarade jag "nej, jag har inga. Jag är mobbad". Då svarade morfar helt oberörd "Jaha, men det är ju kul". Snacka om att man känner sig älskad och uppskattad.

Idag svek Mingis mig igen. Återigen så ställde hon sig på Annas sida mot mig. Idag gick det så långt så de båda lutade sig bakåt pekade på mig och skrattade. Eller Mingis pekade på mig och Anna pekade på dörren som var 30 meter bort. Det hela slutade med att jag sade upp min vänskap med Mingis, något som jag nu på efterhand börjar ångra. Man gör så mycket dumma saker i stundens hetta.
Idag hade vi också matte. Jag var verkligen jätte ambitiös idag, räknade 2½ sida! Unbelievable! Jag fick även lyssna på Mingis ipod. Hon hade faktiskt en bra låt, blev förvånad över att jag gillade den. Ska försöka hitta den nu.

Ska räkna lite mer matte nu. Sedan är det svenska som gäller och kanske lite mer matte. IBM, man.
Just det! Någon höll inte tummarna idag. För serien håller fortfarande på att "tanka".
Kommentarer
Postat av: karin

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA KLOCKREN!!!! kommentar din morfar svarade med :'D

2008-01-30 @ 10:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback