Dagens ord - ponera

2008-01-25 @ 17:21:16
Oj, tror det är första gången som jag skriver mitt första inlägg såhär sent. Brukar annars börja bloggandet på morgonen, men imorse hann jag inte. :/

Ja, som vanligt sket sig även denna fredag. Skulle egentligen haft en mysig kväll med Hanna, men det sket sig. Då var det bara att ta back up planen, Karin ... men efter att den dära lilla gullungen blivut sjuk så sket det sig också. Nu är alla andra upptagna eller så har de andra planer som jag inte orkar hänga med på, så det verkar bli en hemmakväll ... som vanligt. Har man tur så kommer någon rolig person kunna förgylla ens kväll, om inte så är det väl bara en massa film och tv tittande som gäller.

Idag var våran kära historielärare Gunnar tillbaka efter sin hjärtinfarkt. Han verkade piggare än någonsin! Inte heller blev det någon idrott för mig denna vecka. Vi skulle ha beeptest, men eftersom jag vaknade imorse med en hals som sa "aj aj aj" så kände jag inte för att ta med mig några kläder.
På bussen hem satt jag och ponerade som vanligt, har ingen aning om jag använde ordet rätt nu. Kom på en massa underliga saker som sker i världen och det hela slutade med att jag började tänka på MIngis fråga hon ställde innan hon gick hem. "vad behöver man ta hem?" Engelska, ja den dära engelskan ... usch, eneglskan som jag glömde. Aja, det gör väl inte så mycket. Får göra den på måndag eller så.
Efter skolan stannade jag och Challe kvar, i tjugo minuter, och skrev klart den dära peddon. Ska snart läsa igenom den igen för att kasnke lägga till eller rätta något. 

Det som verkligen skänte mig lycka och glädje idag var två saker. Den ena var att Anna och jag verkar ha samma fundering. "Hur skulle Anna kunna leva utan mig?". Det är nog ett utav livets mysterium som mänskligheten aldrig kommer kunna besvara. Den andra saken var att jag hitatde Sinbad igen! CPDUBBELYCKA! Det kommer jag leva på länge.
Nu ska jag tjata på mamma att laga mat, är hungirg. :) IBM, man.  
Kommentarer
Postat av: karin

vet betyder IBM man? (A)

2008-01-25 @ 18:15:13
Postat av: Jenny

HAHAHAHA, vet du inte det? :'D

2008-01-25 @ 21:28:36
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback