Rummet är städat!

2008-08-21 @ 18:19:20

Det regnar ute, så mysigt...

Efter flera timmars brottande med dammråttor och dammsugaren, val mellan kläder, suckande, svordomar och påhopp av Hubert så är rummet äntligen städat. Nu kan inte en jävel klaga på mitt rum ... inte förens nästa vecka! Nej, förhoppningsvis så kommer man kunna hålla det fint lite längre än så.

Så jävla skönt att äntligen ha det gjort.


Sitter just nu och kollar igenom IKEA katalogen. Är i möbel behov av några av de viktigaste möblerna. Behöver ett nytt skrivbord och byrå. Skulle även behöva en tvhylla. Men om jag kommer ihåg rätt så gillar jag inte IKEA's design på de möblerna.

När jag städade rummet så lade jag sakta upp en framtidsplan som sträcker sig fram till jul. Om jag inte får en tv, vilket jag önskat mig i snart tre år så ska jag köpa en själv. Tror även att jag ska köpa mig en ny säng, breddare. Fattar verkligen inte hur jag kunde låta mig övertalas att ta en 90-säng. Saknar min gamla breda säng jätte mycket. Fan vad najs, kom precis på att det kommer vara mellandags rea då. Snacka om vilka kap som kommer göras. I år måste jag verkligen ge mig ut och leta efter dem.

Åh, jul, herregud vad jag längtar. J-VM! Nej, usch nu ska man inte börja babbla om sånt.

Känner att jag fortfarande går på endorfiner. Tror det är en blandning från gårdagens och dagens som troligen kom under städningen.

Ali <3 Bali

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hej



Svara på dagens jävla fråga



http://vastertorp.blogg.se/2008/august/dagens-javla-fraga-6.html



Tack på förhand



Mvh



Jocke

2008-08-21 @ 18:23:41
URL: http://www.modebloggarsuger.just.nu
Postat av: Fanny

Regn och dåligt väder blir ju bara det man gör det til, inte sant? :D

2008-08-21 @ 18:26:30
URL: http://faaanys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback