"du glömde myrsloken"

2007-12-12 @ 20:22:23
Kom precis hem ifrån rehaben och letandet efter skor.
Rehaben gick jätte bra. Lena sa att musklen verkligen blivt mycket bättre, vilket betyder att snart är det slut med den skiten! =)
Att leta skor gick väl lite sämre, eller jag hittade ett par. Ett par gråa, dom var inte så jätte fina, men de duger. Ska snart äta middag, det blir French hot dog. ÄLSKAR!  

Karins stycke ...
Har bestämt mig för att ge Karin ett eget stycke, eftersom hon tjatar om att jag hela tiden ska skriva om henne och hennes liv.
Imorron börjar Karin typ kl. sex på morgonen. Jag börjar kl. tolv. =D Nästan den allra första sovmorgonen för oss på den här terminen, ska bli så skönt. Ska verkligen sov ut inatt.
Idag ringde mongot mig och tvingade mig och min mor att hämta henne i trångsund för att skjutsa hem henne. Så jävla lat och egoistisk hon är. Bortskämd är verkligen ett ord som passar för henne.
Ihelgen ska Karin vara ren .... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, går verkligen inte att hålla sig för skratt varje gång det kommer upp. ='D

Jag har kommit på att jag skriver alldeles för långa inlägg, så nu ska jag försöka skriva kortare. Inte för att det kommer gå bra, men kan iaf låtsas att man försöker.
Såg Bob idag ... han är lika söt längre som han var förut. Dessutom tror jag att jag snackade med honom i början av terminen, pinsamt! Vi diskuterade våra fula naturbilder som vi tagit i tyresta. USCH, vilken hemsk dag det var. =/
Ska äta nu, WOSHA.
Kommentarer
Postat av: karin

fuck you jag skojjade bara men ni kom och hämtade mej ändå!:D assnällt tack:D

2007-12-12 @ 20:48:44
Postat av: Jenny

Vad glad över att min mamma inte är lik mig ;)(A)

2007-12-12 @ 20:52:08
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback