vad ska man göra?

2009-09-02 @ 19:09:33
Besviken, trött och sur är bara förnamnet...

Hade bara en lektion idag, vilket var religon. Vi gick igenom pliktetik, konsekvensetik ohc sinneslagsetik. En av de sakerna som jag kommer ihåg allra bäst från grundskolan. Kommer faktiskt ihågf hur mycket jag skrev om varje grej på provet och det mesa som Jealine (helt fel stavning, men har ingen aning hur hon stavade sitt namn) gick igenom så det kändes riktigt bra idag. Vilket bara får mig att inse ännu mer hur mycket jag saknar min f.d samhälleslärare. Hon och Azadeh, helt sjukt underbara lärare!
Innan lektionen tog jag och Johanna en tripp till Farsta där det blev frukost för min del och uttag. Var skyldig både mamma och Danne pengar. Men nu när jag tänker på de kommande två dagarna så verkar det som jag kommer behöva låna mer. Ska flirta lite med pappa imorron.

Kom sedan hem och skulle ha läst boken, men har inte börjat ännu. Har verkligen ingen lust överhuvudtaget att göra Annies otorligt tråkiga uppgfiter. Men ska väl försöka ta tag i det snart, det är ju trots allt bara 90 siodr som ska läsas.
//Jenny
Kommentarer
Postat av: Carro

SV: Jo du...du e kanske lite lik henne :)

2009-09-03 @ 07:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback