trött

2009-09-19 @ 23:01:24
Jaha, då var årets födelsedag för pappa avklarad. Blev bara Göran, Anton och William som kom över eftersom morfar tydligen blivit sjuk. Och när morfar säger att hanär sjuk är det riktigt illa.
När de sedan åkt hem blev det Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Trots att jag sett ungefär halva den filmen en gång tidigare så hade jag inte en aning om att Shia LeBeouf var med i den. Satt och störde mig på det under hela filmen.

Fick även reda på hur borta jag verkligen avr igår. I torsdags messade Karin mig och berättade att de lagt bud på en lägenhet och bad mig att be till gud om att de skulle få den. Idag fick jag från ingenstans en känsla av att hon messat mig igen och berättat att de fått den, men det var endast en mycket svag och luddig känsla. Så messade henne och frågade, och visst hade de fått den. Tydligen messade hon mig igår under min andra timmes sömn och jag måste ha vaknat, läst det, klickat bort det och sedan glömt det. Ber verkligen om ursäket och gratulerar ännu en gång!
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback