FABBE ÄR LAGKAPTEN!

2008-11-30 @ 16:21:21

Är jätte trött. Håller på att bli sjuk .. igen. Pappa har gått runt här nu i en vecka och varit sjuk, mamma började bli dålig för några dagar sedan och nu är det väl min tur. Tror jag har feber.

Började plugga för ett tag sedan. Orkade verkligen inte med någon matte, så istället blev det engelska och rättskunskap. Har inte ens kommit halvvägs med det sistnämnda, men engelskan är iaf klar. Har inte ens läst den dära jävla mänkboken heller. Har knappt öppnat den. Kommer inte orka med den heller. Är så sjukt skoltrött nuförtiden.

Om 40 minuter är det fotboll. Chelsea - Arsenal. Förvarnade mamma nyss om att hon inte får bli arg på mig när vi ser på matchen. Gjorde en koppling mellan Chelsea och Finland, fyllde även in med att det är ännu värre med de blåa små smurfarna från London. Så hon lovade att inte bli sur.  Kom sedan på att Fabbe är lagkapten så det blev lite hoppande och sånt också av lycka. Blev även glad när jag fick reda på att min middag kommer bestod utav spaghetti och köttfärssås, och den får ätas när jag själv vill. Så ska snart gå ut och värma lite.

FABBE ÄR LAGKAPTEN!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback