Bläää!

2011-05-24 @ 16:27:34

Är fortfarande trött och frusen efter dagens tripp. Antar att man fick alldeles för lite sömn i natt för en sådan krävande halvdag. Kom hem från Hedlandet med både det ena och det andra. Allra gladast är man över klänningen och skorna som sticker ut en aning från allt annat man brukar köpa. Har sedan hemkomsten sprungit runt i skorna och funderar på om man ska inviga dem imorron eller inte. Får se om man är på humör för dem när man vaknar.


Nu har man hittat de två serierna som förhoppningsvis ska underhålla mig under sommaren och dess långa och plågsamma uppehåll av alla serier, eller åtminstone en av dem. No ordinary family är den enda man hunnit se ett avsnitt av.

 

 

Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu. Egentligen har man väl en hel lista med saker som borde göras, men inget lockar så skjuter nog upp det ett tag till. Dock bör man nog snart packa inför morgondagen. Blir en stor väska eftersom dagen är ganska så fullspäckad. Först är det handledarmöte på morgonen efter det huliganism och anknytningsteorin. Sedan ska man förhoppningsvis in till stan, möta upp Rohit, äta lunch med henne och sedan leka modell. Slutligen blir det lite sparka boll med korpenlaget och några fler i ens gamla fotbollstrakter.
Gissa vad som lockar allra minst …
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback