Jag är där jag behövs …

2011-03-28 @ 15:55:30

Med tanke på den morgon jag fick så är det ett under att dagen inte varit helt katastrofal. Det värsta jag vet är stressiga mornar som inte utspelar sig som de ska. Men lyckades ändå överleva den och vända det hela till något positivt. Mötte upp Sandra på Södertörn och vi hittade direkt till salen, dock hade jag lite problem att öppna dörren. Frågorna delades upp och redovisningarna började. Lite otur för mig bestod den största delen av svar till Sandras frågor. Men, men man överlever. Kände mig som en zombie så ställde in kvällen träning, dessutom behöver jag tid för att besvara frågor.

 

 

Åkte in till stan där man träffade en alltid lika glad Johanna. Vi styrde stegen direkt mot blodcentralen där vår vänskap tydligen lös klarare än stjärnorna på en stjärnklarhimmel. Efter kvartalets gärning så traskade vi mot vårt nya favoritmatställe där jag körde på ett säkert kort. Gott och mumsigt var det, precis som förra gången. Efter det traskade vi runt lite grann i Gallerian innan vi började röra oss på centralen. Eftersom Johanna skulle jobba så fick man åka hem själv. Vilket inte var så tokigt eftersom jag då fick stå och mysa på centralen medan iPoden beslöt sig för att spela Not now och Den glider in för mig. Gladast idag är jag över min påse, helt underbar! Ska i framtiden ta med mig den vart jag än går.
Nu är det dags för en kortare återhämtning och sedan plugg. 32 frågor har man kvar nu, vilket känns som en otrolig lättnad.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback