I'm back!

2011-03-04 @ 23:07:00

Är just på bra humör, riktigt jävla bra humör. Såg nyss det roligaste avsnittet någonsin, alla kategorier. The french mistake, så klockrent!

 

Trots det så ångrar jag mig, jag ångrar mig rätt så rejält. Blev tillfrågad att följa med ut på krogen. Efter mycket velande fram och tillbaka så tackade jag nej. Nu ångrar jag mig som sagt. Visst har jag haft det mysigt nedbäddad i sängen med isbjörnen som sällskap, men suget efter kombinationen dans och alkohol är var något större än min ekonomiska situation. Vad det gäller Supernaturalmaratonet jag skulle ha imorron så kunde jag och mitt sällskap inte hålla oss. Vi bäddade ner oss i sängen och såg på hela fyra avsnitt, ett femte ska vi se imorron.


Imorron ska man dessutom ut på shoppingtur. Blir en tidig läggning ikväll eftersom man ska upp i ottan, dessutom måste man vara på bra humör när man ska flirta med pappa. Förhoppningsvis hittar man nya skor samt handskar. Det vore det mest optimala, drömscenariot vore ifall man hittade det plus lite andra roliga saker.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback