Idag är det tisdag

2011-06-28 @ 16:58:10

Jag verkligen älskar de strump- och handskar ränderna jag fått på jobbet denna vecka. Det är verkligen så snyggt … Aja, man lär väl sola bort dem i Turkiet, eller det är kanske mer troligt att jag bränner bort dem.

 

Idag var det löjligt varmt ute, vilket betyder en riktigt hemsk dag på jobbet. Som tur var överlevde vi alla utan några större skador. Egentligen bryr jag mig enbart om mig och Cindy, småbarnen får klara sig helt själva. Nu håller vi tummarna för att väderprognosen inför torsdagen och fredagen stämmer, skulle inte direkt börja gråta om även morgondagen bestod utav molnighet. Dock skippar vi mer än gärna regnet. Nu har Sverige precis brutit den hemska premiär förbannelsen. För första gången på 6 mästerskap vann de inledningsmatchen, vilket ger dem hela 4 poäng under samma statistik. Grattis!

 

Just det! Man bör väl tillägga att min gulliga vän Jonna idag fixade min alldeles egna sida på facebook. Hon är så söt! Det enda egentligen klagomålet man har är meningen om mina allt för många skador. Jag är ingen mes heller, åkte endast på två skador, varav den var vid den tiden jag lade skorna på hyllan. Om man nu inte räknar skavsår som skador, för isf vore det pinsamt att ens protestera. Nej, nu är jag hungrig och har ingen större lust att babbla på om inget.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback