Söndag - ångestens dag

2011-07-17 @ 13:16:27

Imorron är det en ny vecka och nya tag. Den inleds med att man ska lämna optimisten och dess tankesätt bakom sig och återgå till min mer realistiska med en snudd på pessimistiska tankesätt. Har kommit fram till att det är mer gynnsamt för min del, på alla sett och vis.

 

När Cindy öppnar sin restaurang, som hon har storslagna planer för, har hon lovat mig att jag ska bli ansvarig för alla kötträtter. Jag lovar att man då kommer finna den godaste entrecôte, kotletterna, rumpstekarna och kotlettraderna på den restaurang som ska förbli onämnd fram till premiärdagen. Funderar även på att smyga in en rätt med makaroner. Inte för att det är så exklusivt, utan för att det är så löjligt gott. Numera tar jag varenda liten chans jag kan i matväg och ser till att makisar står på menyn. När det är jag som är kock handlar det inte vad man ska äta, utan mer vad som skulle vara gott till makaroner idag.

Vad det gäller finalen i dam VM idag så borde man väl egentligen se den. Men jag känner verkligen ingenting för något av de båda lagen förutom förakt. Jag antar att man i slutminuterna kommer hålla på Japan, av den enkla anledningen att de slog ut Sverige. För övrigt tycker det är riktigt coolt av Sundhage att nobba middag hos Obama utan att ens vara inbjuden - Jävla fjolla. Det finns två saker inom sportvärlden som jag verkligen inte tål. Det ena är töntarna som inte sjunger nationalsången – de idioterna ska bänkas! Sedan är det utländska coacher. Vet inte varför, men tycker inte det nationalistiskt överhuvudtaget när ett svensklandslag har en utländsk coach eller när en svensk tränar en annan nation. Ilskan bubblade inom mig när jag igår fick reda på att Sverige haft en Kanadick, av allt, som hockeycoach.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback