That's not real to me

2011-04-13 @ 22:45:58

Mitt konstigaste köp i London får även den stora äran att bli utnämnd som mitt favoritköp. Det kommer t.o.m. före min Scooby Doo tröja! Jag måste erkänna att jag fullkomligt älskar mina Arsenalkalsonger. Johanna försökte lite diskret döpa om dem till shorts, men jag totalvägrade. Kommer bokstavligen talat bo i dem i sommar. Tänk bara att springa runt i dem och en Arsenaltröja med solglasögon på den nya uteplatsen utanför min dörr medan den välbekanta låten Good old Arsenal flödar ut genom dörren och fönstret. Vilken underbar känsla! Eftersom en av mina många hemligheter avslöjades i London kan man ju lika gärna låta hela världen få skåda den sidan av mig.

 

 

Pratade för en timme sedan med en Zebra som skulle på studentskiva. De flesta av er känner nog henne lite bättre som Karin. Även om den synen jag fick i huvudet mig att nästan trilla av stolen så måste jag erkänna att bilden av Rasmus som nyckelpiga var snäppet roligare.


Nu ska man försöka meja ner alt som ligger i sängen för att sedan dyka ner i den. Är i behov av sömn, men kommer inte tyvärr få sova ut förrän imorron natt. Dessutom har man i smyg väntat på morgondagen.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback