"Men han är ju vänsterback"

2010-06-28 @ 22:07:10
Såg nyss en sak på facebook som fick mig att börja asgarva. Men sen kom jag på att man inte ska vara elak, specillet inte när det bara gör en själv lite deppig.
Seriöst, jag kommer bli värsta atleten av att bo på nedervåningen. Tvingas springas upp och ner flera gånger om dagen i trappan, vilket känns i benen efter ett par vändor.
Dagen började tidigt, gick upp tidigt för att vara klar när mammi kom hem igen. Vilket jag inte lyckades med, men det hade väl varken hon eller jag egenltigen förväntat sig. Åkte sedan iväg och gick i ett flertal affärer för att hitta saker. Slutade med att man fann ett skrivbord, som var slut. Men skulle komma in fler imorron eller övermorgon. Hittade istället flera andra roliga saker. Åkte sedan hem då det var fiak och sedan iväg till badudden för att bada med Jonna och Cindy. Men de segpannorna var försenade så gjorde upp planer med min lilla äggtoffel som jag ska träffa på onsdag. Till slut så kom de två blondinerna och det blev bad. Jonna var först i vattnet, men hon hade nog allt bestämt sig för en revansch efter gårdagen och var redan i vattnet innan jag och Cracky fått av oss kläderna. Så en liten tjuvstart där minsann. Blev en hel del trevliga möten med valrossar, sjölejon, krabbor, pedofiler, sjöhäsatr coh en och annan Martin. Efter badet blev det att åka hem till mig då det var DW och mat som gällde.
Ska nu se klart på fotbollsmatchen och sedan ska jag nog spela lite DW för mig själv innan det är dags för sängen.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback