Jag säger bygg, jag säger bygg på mig

2010-01-31 @ 19:18:02
Jag är riktigt sur just nu. Jag fattar inte hur jag kan jaga upp mig och bli lika förbannad varje gång när jag vet att det är precis så det är. Tyvärr så har vi inga riktiga kommentatorer i Sverige, det får man helt enkelt leva med. Dock gillar jag Rikard Henriksson väldigt mycket, även om jag inte alltid håller med honom så är han bra. Medan den där tjejen som pratade idag var ett riktigt skämt, herregud vad hon skämde ut sig själv. Helt körd!
Vad det gäller matchen så kan man inte göra något annat än att säga att Untied var värda vinsten. De spelade bra taktiskt, vilket de alltid lyckas med. Riktigt tråkigt att Arsenal slutade spelade största delen av andra och i stort sätt gav upp, men vet ju själv hur uppgiven man kan bli. Att skylla på domaren är inte heller någon idé, han gjort inte direkt bort sig, några mindre missar men inga stora.


"You did it man"


Men den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Var i skärholmen idag med pojkvännen. Kom hem med ett par jeans, vilket jag hoppades på men trodde inte att man skulle lyckas. Så är riktigt nöjd med dagen.
Väntar just nu på mat. Börjar bli hungrig, men tyvärr så luktar det inte så gott. Ska dessutom försöker lugna ner lite grann, ganska hemskt och patetiskt att man kan bli så förbannad över vad några idioter sitter och säger.
Får spela upp sekvensen då Arshavin blivit tacklad av Scholes, klockrenaste ever! Dessutom är Vermaelens mål något man kan njuta av ett par gånger till.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback