Hatobjekt nummer 1

2010-01-03 @ 00:12:42
Hittade precis ett gammalt inlägg i bloggen så kände för en favorit i repris.

Till och börja med så ska jag bara nämna att det måste sett riktigt roligt ut idag när Karin och jag var på väg till hennes skola. Hon försökte nämligen få mig att gå vilse, vilket ledde till att jag snurrade runt i en liten cirkel.  

Som ni säkert redan listat ut så tvingade jag Karin att visa mig hennes skola. Den enda anledningen till att jag ville se den var så att jag ska kunna hitta dit på påsklovet då jag bränna ner den. Funderar på om jag ska vänta tills jag hunnit uppfylla mitt nyårslöfte.

När vi väl kom fram till skolan så blickade Karin mot skolan och sa "där är den." Jag såg ingen skola överhuvudtaget och tittade åt det hållet i säkert två minuter innan Karin var tvungen att beskriva byggnaden. Det var ingen skola, verkligen inte. Skolan ser ju ut som ett kloster. Det var också det slog mig att Karin och alla andra som går i den skolan egentligen utbildar sig till elit nunnor, nunnor inte munkar.
Är riktigt glad över att vi inte gick dit runt tolv, för då hade väl munkarna dragit i klockorna eller vad det nu heter. Jag menar, kolla på den s.k. skolan.



Nu kanske det är så att ni alla undrar varför jag fått lust att bränna ner skolan. Ja, det finns många anledningar, så många anledningar så det krävs fler fingrar än dina egna för att räkna upp dem. Men jag ska försöka fatta mig kort och bara ta med det allra största och viktigaste anledningar.

Jag har känt Karin sedan vi började på 6-års, och hon har hela tiden varit den dära lilla gulliga söta ängeln, som aldrig skulle ens kunna göra en fluga förnäm. Men sedan hon började i den dära skolan så har hon förändrats helt.

  • För det första så har hennes attityd blivit ... otillfredsställande. Jag vet inte vem, men någon eller några, som har något med den skolan att göra, har lärt henne grova ord. Hon använder nu grövre ord än vad jag gör, dock använder hon sig bara av sådana ord ungefär en sjättedel av det jag gör, men ändå ... de är grövre.
  • Dessutom har hon nu fått en sån hemsk och riktigt pinsam humor, en s.k. kungsholmenshumor. Ni som har stött på den tidigare vet hur outhärdlig den är. "Skämten" som hon drar nu för tiden är inte ens roligare, de är nästan så pinsamma så man har lust att börja gråta.
  • Hon går även runt och säger saker som "du ska få snopp" eller "Aaa, jag fiskar" och tror att jag ska fatta vad hon menar. Nej, Karin bara för att ni vill leka coola och ha ett eget kodspråk så betyder det inte att vi andra normala människor fattar vad ni menar. Det hjälper inte heller att du försöker förklara för det är inte ens roligt eller logiskt.

Nej, nu måste jag sluta skriva om det där klostret. Känenr hur irritationen börjar ta över och snart kommer jag gå alldeles för långt. Det enda jag vill få sagt med detta inlägg är att håll er borta från Kungsholmens gymnasie. Håll även era vänner därifrån om ni inte vill att de ska bli förstörda för livet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback