vilken sportnörd man är

2010-02-21 @ 12:12:59

Fan vad jag är sur. För det första så kommer mina planer angående tidigt nattsömn gå åt helvete, finns ingen chans att jag kommer vara tillräckligt trött om nio tmmar. Vilket betyder att man kommer leka zombie imorron i skolan, roligt. Men det som just nu gör mig allra surast är att inatt är de troligen två av de fyra roligaste hockeymatcherna, och jag kommer bara kunna se en av dem. Visserligen är det den allra roligaste och viktigaste matchen jag ska se. Funderar faktiskt om jag ska göra ett tappert försök att se bägge två, eller slutet på den första och sedna den andra matchen. Det kommer vara ett under om jag orkar komma upp i tid imorron.

Igår var det en riktigt underbar kväll. Det skidlandslaget gjorde var helt otroligt! Kan in beksirva hur gulligt jag tyckte det var när de körde på sin lilla taktik. Kommer troligen komma ihåg det lika länge och med lika mycket värme som när Hedman hoppade på kanadicken i J-VM finalen. OBESKRIVLIGT! Det är så det ska vara, En för alla och alla för en!
Ska nu försöka plugga lite mer religion, har ett Supernatural avsnitt att se om jag vill och sedan har man ju alltid DW. Kan ju sedan ta en jogging tur ute i snön.
Tittar just nu på interjvuen med Hellner och Olsson, får rysningar. Olssons avslutning, Hellerns sprut, hela loppet. Så mäktigt! HAHAHA, in your face norway!
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback