see you never Bourne!

2010-02-08 @ 17:06:19


Jag måste säga att Matt Damon sjönk oerhört mycket igår i mina ögon. En stor besvikelse, kommer aldrig mer kunna se Bourne filmerna. Dock kommer Ledgen of Bagger Vance gå utmärkt, älskar den filmen alldeles för mycket för att bojkotta den.

Helt oroligt hur mycket man egentligen hinner med om man bara försöker. Har hunnit med en rad olika saker idag som inte var inplanerat. Känns riktigt bra. Tyvärr så kom inte mitt spel idag, fattar verkligen vad det är som kan ta så lång tid. Är lite sur över det, det var ju min förtidiga födelsedagspresent. Är just nu jätte hungrig, vilket gör att jag inte kan fokusera på de sista skolarbetet jag ska göra idag. Det får bli efter maten.
Känns som hela veckan är fullbokad. Denna dag har gått hur fort som helst, imorron ska vi ut och äta. På onsdag eller torsdag ska man städa rummet och fixa mer på projektet. Dessutom ska man hjälpa Cracky med matten och hon ska hjälpa mig med word. Ska även åka och köpa godis och andra gottigheter till lördagen. Har säkert glömt bort andra saker som ska göras.
//Jenny

Kommentarer
Postat av: Niklas

Vad har Matt Damon gjort dig? :O

2010-02-08 @ 20:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback