The harsh truth

2010-12-15 @ 09:57:48

Känns skönt att veta att man har en inbyggd alarmklocka i kroppen någonstans. Vilket borde betyda att vid försovningar bör man vakna lika underbart som imorse, med ett ryck som fick hela kroppen att hoppa 20 cm rakt upp. Nästa gång man drömmer om något orange/brun färgat som ser ut som en extra gren på ett träd så är det en orm som kommer med meddelandet – nu är det dags att vakna. Trevliga varelser det där.

 

Äntligen onsdag. Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så det kan bli lite mat och sånt innan vi åker. Är rätt så stel i hela kroppen så springer fortfarande runt i mina vakna/varva ner kläder. Att byta om till jeans lockar inte för fem öre, så försöker skjuta på det så länge man kan.
Efter vår lilla shopping ska man hem och läsa de där två artiklarna som man inte fattade ett skit av. Det är inte tillräckligt att de ska tvinga oss att läsa kurslitteratur på engelska, man ska även läsa artiklar som är skrivna på ett sådant vis så man får huvudvärk bara av att läsa en mening och dessutom ska man komma på frågor till skiten. Nej, jag gillar verkligen inte fröken Grönqvist.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback